Guttetur til Praha

Guttetur til Praha

( 1486 reviews-items )
4.88 / 5 Basert på 1486 reviews-items

Guttetur til Praha

(104) Populære aktiviteter

Populære Pakkereiser til Praha

fra kr 792 pp
Budget pakke

Budget pakke

 • P*ssup Bar Guide & Club Entrance
 • Burger & Strip
fra kr 2347 pp
Basic pakke

Basic pakke

 • 2 natt/netter Flott vandrerhjem med bar
 • P*ssup Bar Guide & Club Entrance
 • Sexy Stuepiker
 • Biff og Pupper
fra kr 3419 pp
Medium pakke

Medium pakke

 • 2 natt/netter Trendy hotell ikke langt fra Wenceslas Square
 • Flyplasstransport - én vei
 • P*ssup Bar Guide & Club Entrance
 • Skyt med Rambo
 • Club night - Karlovy Lázně - Big box
 • Flyplasstransport - én vei

Sentral overnatting i Praha

Leilighetshotell 3*
image of Sentrale leiligheter med fantastisk utsikt

Sentrale leiligheter med fantastisk utsikt

Vandrerhjem 2*
image of Flott vandrerhjem med bar

Flott vandrerhjem med bar

4 Stjerner
image of Elegant luksushotell

Elegant luksushotell

3 Stjerner
image of Trendy hotell ikke langt fra Wenceslas Square

Trendy hotell ikke langt fra Wenceslas Square

4 Stjerner
image of Villa nær Praha

Villa nær Praha

Derfor er Praha den beste byen å arrangere gutteturen til

Den beste destinasjonen til utdrikningslaget i Europa

Den beste destinasjonen til utdrikningslaget i Europa

Her er jentene like vakre som byen

Her er jentene like vakre som byen

Et heftig uteliv & legendariske klubber

Et heftig uteliv & legendariske klubber

Tsjekkisk øl i verdensklasse

Tsjekkisk øl i verdensklasse

Guttetur til Praha

Anmeldt "Enestående" med 4.88/5 Basert på 1486+ reviews-items.

Utdrikningslag Praha ★ De beste fester ✓ Pubcrawls ✓ Lokalt team ✓ Service 24/7 ✓ 150.000 fornøyde kunder ✓ siden 2001

Viser de nyeste anmeldelsene

17. June 2024

Google Translated Alt fungerte utmerket !!! Jeg kan anbefale

16. June 2024

Google Translated Det var en veldig vellykket kveld, tusen takk

16. June 2024

Google Translated Hei, jeg likte Ivan, som alltid var tilgjengelig for å finne den rette løsningen og oppfylle våre krav. Takk for arbeidet hans.

16. June 2024

Google Translated Alt er perfekt planlagt!

16. June 2024

Google Translated Det var en virkelig flott kveld.

Vi har blitt omtalt over hele verden for våre utdrikningslag

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Teamet vårt i Praha

Praha er kongen av alle festdestinasjoner – og dette er teamet som vil sørge for at gutteturen til Praha kommer til å bli helt legendarisk!

Kontakt oss

Guttetur til Praha

Praha er en av våre beste destinasjoner for utdrikningslag og gutteturer. Dette er en av de mest besøkte byene i verden blant den yngre generasjonen. Jentene er like vakre og livlige som byen selv og det er alltid mulighet for flere aktiviteter. Noe som gjør denne byen så fantastisk er øl i verdensklasse og de utrolig lave prisene. Du kommer raskt til å føle deg som byens rikeste under disse omstendighetene på en guttetur til Praha.

Vi har en lang liste med spennende aktiviteter i Praha, så sjekk ut aktivitetssiden vår og velg ut det som passer deres ønsker og budsjett.

Praha City Guide

Praha er hjem til ca. 1.25 millioner innbyggere og rundt 4.4 millioner turister besøker byen hvert år. Her ligger også den berømte Karlsbroen som leder til et av de største markedene i Europa, det berømte Gule Marked, også kalt Prazska Trznice. I tillegg finner dere flotte gater, antikke kapeller og den vakre elven Vltava. Praha har også det som anses å være verdens beste øl og det er verdt å prøvesmake litt forskjellig når man er på besøk. Og sist, men ikke minst, så kan man finne flotte og vakre kvinner som er lette å komme i snakk med.

Dette er en by med mye historie og vakker arkitektur – Praha er virkelig verdt et besøk!

Guttetur til Praha med Pissup

Slik kommer dere frem

Å komme seg ned til Praha er like billig som det er å oppholde seg der. Man kan finne mange daglige flyavganger fra Oslo Lufthavn, Gardemoen, til lave priser og turen tar ikke mer enn 2 timer. Norwegian og Lufthansa har spesielt gode tilbud som vi anbefaler å sjekke ut. Når dere lander kan Pissup fikse slik at dere blir plukket opp av en eksklusiv Hummer Limousine med tilhørende strippere og champagne. Det er også mulig å bestille vanlig transport med privat minibuss.

Hvordan komme seg til Praha

Verdens beste øl

Praha er en by ytterst berømt for ølen sin, som blir betraktet som verdens aller beste. Dere kan drukne dere i merker som Urquell, StaropramenBudvar og mange flere. Praha er også hjembyen til en rekke mikrobryggeri.

Prahas uteliv har absolutt alt - fra kule hipsterbarer i Zizkov til de hyggelige turistpubene i gamlebyen. Om dere er på guttetur i Praha kommer dere sannsynligvis til å ende opp på torget i Gamlebyen. Som enhver populær festby, så finnes det også en hel del turistfeller i sentrum av Praha. Derfor vil vi anbefale en guidet pubcrawl, i hvert fall den første kvelden, slik at dere kan få litt kunnskap om hvor de beste barene og klubbene i Praha er. Enhver ny by kommer til å være en utfordring å navigere seg rundt i og en guide kan ta dere med til steder der dere får servert Budweiser (den tsjekkiske, ikke den amerikanske!) som er ekstra kald og de tsjekkiske jentene er ekstra flotte. Pissup er her for å gjøre alt enklest mulig; ønsker dere å ta turen innom noen nattklubber eller strippeklubber? Da kan vi fikse navnet deres på gjestelisten, slik at dere slipper å stå i kø for å komme inn.

Vil dere starte det hele litt mer avslappet? Da anbefaler vi å dra til en bar på Karolíny Svetle oppkalt etter Ernest Hemingway. Denne baren har et tema rundt forfatteren, som hadde sansen for cocktails og her fokuserer de på hans favoritter. De har også et av de største utvalgene av absint i hele Europa.

Tsjekkisk øl i verdensklasse, Praha

Aktiviteter i Praha - Pissup anbefaler

Ja, vi vet at man kan sette seg på en bar og drikke seg dritings, men det skaper nok ikke særlig spesielle minner for livet. Derfor har vi i Pissup tatt på oss ansvaret for å organisere aktiviteter som kombinerer festligheter med severdigheter og dere kan velge og vrake blant alle aktivitetene våre. Vi har alt fra Spa Detox til Skyting med AK-47 og besøk på de beste strippeklubbene i byen.

For å oppsumere: Praha er perfekt for et utdrikningslag eller en guttetur. Utelivet er kjent for å være variert, med noe for enhver smak. I Prahas gamleby finnes noen av de beste danse- og strippeklubbene i hele Europa. Vi tilbyr også en rekke festvennlige hoteller i sentrum av Praha. Dere bestemmer selv standarden på hotellet, alt etter hva budsjettet deres tillater.

Skyting, fart og spenning

Om øl i verdensklasse ikke er nok for dere, da kan dere bare ta det helt med ro. Byen har nemlig mye mer enn bare øl å by på. Vi gir dere mulighet til å komme ut og skyte med Kalashnikovs på den lokale skytebanen. Om dere ikke er så veldig interessert i skytevåpen og høye smell, da kan dere alltids konkurrere med Go-karts eller dra ut til en bobbane. Vi har et bredt utvalg av aktiviteter der det følger med både fart, spenning og lekre damer!

Skulle det være noen hockeyfans blant dere, da kan vi virkelig anbefale å se en kamp når dere er i byen. Praha har vunnet gull i verdensmesterskapet i ishockey flere ganger og kan derfor gi dere en hockeyopplevelse uten like.

Praha er en ideell destinasjon for utdrikningslaget deres. Her går striptease og ville arrangementer hånd i hånd og det bør også nevnes at Praha har noen av Europas største nattklubber. Les mer under aktiviteter for å sjekke ut hva annet Praha har å tilby.

Skyting, fart og spenning i Praha

Strippeklubber og voksenunderholdning

Dere får ikke tro at dere kan gå inn på den første og beste strippeklubben dere ser langs gata og få den ultimate tsjekkiske strippeklubbopplevelsen. Det finnes mange dårlige strippeklubber med dyre drinker og altfor få damer. Vi er strippe-eksperter og om dere vil ha det beste av det beste innen full-nude stripping, da er en Stripperunde et MUST! Dette er den ultimate guiden til Prahas aller beste strippeklubber. Besøk noen av de aller beste strippeklubbene i Praha på én og samme kveld!

Ta dere en titt på alle utelivsaktivitetene vi tilbyr i Praha for å få dere en oversikt over alt det morsomme som finnes å gjøre.

Strippeklubber og voksenunderholdning i Praha

Sightseeing i Praha

Noen ganger må t.o.m vi i Pissup slappe av litt etter en hard kveld på byen. Og dere vet jo hva alle kommer til spørre dere om når dere kommer hjem fra gutteturen til Praha...? “Hvordan var det - hva så dere”? Dere kan selvfølgelig slå til med en hvit løgn, men kom igjen, det er jo hyggelig med noen turistbilder og andre minner enn bare ølflasker og pupper i ansiktet.

Om dere liker arkitektur på samme måte som dere liker kvinners skjønnhet, så bør dere ta turen innom gamlebyen. Dere bør også ta dere en tur til Karlsbroen og St. Vitus-katedralen. Når dere er på guttetur i Praha, så sørger Pissup alltid for at dere har muligheten kombinere sightseeing med øl. Her får dere sett Prahas viktigste severdigheter, guidet av en vennlig, kvinnelig lokalguide som tar dere med innom et par barer på veien.

Praha Vtlava Sightseeing med Pissup

Praha-pakke

Frister alt dette dere, men dere er usikre på hvilke aktiviteter dere skal velge i havet av muligheter? Vi i Pissup har derfor satt sammen forskjellige pakker som passer enhver type gruppe. Velg ut ifra budsjett, stil og innhold. Klikk her for å bli tatt videre til Pakker, hvor du kan velge en forhåndsdefinert pakkereise fra Pissup.

Er dere mer i det kreative hjørnet, da kan dere heller skreddersy en helt egen pakke for hele gjengen! Da klikker dere her for å velge og vrake blant alle aktivitetene våre. Uansett hvordan dere gjør det, så blir det garantert en uforglemmelig tur!

Her et forslag til hvordan turen kan bli:

Ankomst: Bli hentet i limo på flyplassen og start helgen med stil! Pimp opp limousinen med noen strippere ombord og champagne.

Action: Start dagen med en actionfylt aktivitet - Paintballkrig! En aktivitet for kompisgjenger som liker å konkurrere!

Uteliv: Gjør dere klare for en lang natt og opplev Prahas legendariske uteliv med vår VIP Nattklubb. Her får dere VIP-inngang på nattklubben og drikke følger med.

Legendarisk uteliv i Praha

Bakfull: Bakfull dagen etter? Det er egentlig ikke så rart etter en vill natt i Praha. Start dagen sammen med noen sexy stuepiker – ingenting slår to lekre damer som ikke bare rydder rommet, de sørger også for å ta av seg klærne før de sier seg ferdige...

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

De største i festbransjen Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Legendariske utdrikningslag Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Betal individuelt Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Personlig planlegger døgnet rundt Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding