100% COVID Refund pakke >

VIP Club med flaskeservice i Praha

5/5 ( 2 reviews-items )
Inkludert
  • Pissup Guide
  • Hopp over køen
  • Tilgang til VIP-område
  • VIP-boks
  • 2 flasker Flaske med standard alkohol
  • Servitør
  • 16 x Mineralvann
Night Life
Night Club Entry

Føl dere som VIPs for en natt

Opplev hvordan det føles å være ekte VIPs på nattklubb i Praha. Dra med gjengen på Pissups VIP Club boks med flaskeservice. Dans inn i nattetimene på en av de mest classy klubbene i den tsjekkiske hovedstaden. Her får dere en personlig servitør eller servitrise som vil servere dere drinker i deres helt egne VIP-boks. Hva mer kan dere ønske dere?

Dette kan dere forvente

Kvelden starter med at en guide fra Pissup møter dere på hotellet, og følger dere til EPIC Club, der en legendarisk kveld venter på dere! Dette er en ekstremt classy nattklubb i Praha. Når dere kommer, vil vaktene sjekke dere for narkotika og våpne, og sjekke at dere ikke er for fulle. Så nå gjelder det å oppføre seg!

Dere vil deretter dra inn i VIP-området og videre til den reserverte VIP-boksen deres i andre etasje, rett over dansegulvet. I VIP-boksen venter to flasker basert på deres eget valg. Dere vil også ha deres egne servitør eller servitrise, som vil bringe dere drikke.

Dette er den mest moderne klubben I Praha, mange kjente DJs spiller her, så prisen for inngang kan variere. Klubben har kapasitet til 1000 personer over tre dansegulv på totalt 2500 m2.

VIP Club med flaskeservice i Praha

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 2+ reviews-items.

Slapp av og kos dere på utdrikningslaget i Praha med VIP-boks og flaskeservice. Dette er en populær aktivitet for utdrikningslag i Praha.

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

10. March 2024
08. May 2022
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding