Guttetur til Riga

Guttetur til Riga

( 41 anmeldelser )
4.73 / 5 Basert på 41 anmeldelser

Guttetur til Riga

Populære Aktiviteter

Sentral overnatting i Riga

Vandrerhjem 2*
image of Budsjett Overnatting Riga

Budsjett Overnatting Riga

3 Stjerner
image of Very good 3 star hotel in the center

Very good 3 star hotel in the center

4 Stjerner
image of Luxury hotel with spa area

Luxury hotel with spa area

Derfor er Riga den beste byen å arrangere gutteturen til

Fest natten lang i Gamlebyen i Riga

Fest natten lang i Gamlebyen i Riga

Best valuta for pengene

Best valuta for pengene

Slapp av på vakre strender i nærheten

Slapp av på vakre strender i nærheten

Prøv fantastisk latvisk mat og øl

Prøv fantastisk latvisk mat og øl

Guttetur til Riga

Anmeldt "Enestående" med 4.73/5 Basert på 41+ anmeldelser.

Utdrikningslag Riga for bestekompisen | Adrenalinfylte aktiviteter ✓ Action ✓ fete fester ✓ Service 24/7 ✓ ★ Bestill nå!

Viser de nyeste anmeldelsene

24. April 2023

Google Translated Var gøy! Alle er superhyggelige og superorganiserte.

12. March 2023

Great service from start to finish. Easy to plan and select how we wanted our trip to be, and we met professional and polite guides during our stay.

12. October 2022

Google Translated Vi hadde alle en flott tid i Riga. Guiden vår var strålende, veldig vennlig og hjelpsom. Det var nyttig at han tok kontakt med alle nødvendige personer på de organiserte arrangementene.

10. July 2022

Google Translated Hei Vi var veldig fornøyd med Quad. Terrenget er flott og instruktøren veldig oppmerksom på alle deltakere. Ditto for ølsykkelen. Litt slitsomt å tråkke til tider vi var bare 6, men veldig gø

21. June 2022

Google Translated Veldig bra

Vi har blitt omtalt over hele verden for våre utdrikningslag

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Teamet vårt i Riga

Riga er vilt - og her er teamet som skal sørge for at utdrikningslaget til Riga blir helt sinnssykt!

Kontakt oss

Guttetur til Riga

Riga er en karismatisk by som med størrelsen, prisene og beliggenheten utgjør en perfekt destinasjon for utdrikningslag og gutteturer. Hovedstaden i Latvia er utrolig vakker og har noe å gjøre for enhver smak. Alt fra bobkjøring og strikkhopp til arrangert arrestering av brudgommen og casinokveld. Det hersker ingen tvil om at man kan gi slipp på sin indre villmann på en guttetur til Riga.

Vi har en lang liste med spennende aktiviteter i Riga, så sjekk ut aktivitetssiden vår og velg ut det som passer deres ønsker og budsjett.

Riga City Guide

Riga, hovedstaden i Latvia, ligger ved kysten til Østersjøen og huser rundt 700.000 innbyggere. Utover det besøker ca. 1,3 millioner turister byen hvert år, som er kjent som perlen av de tre Baltiske statene, spesielt for den flotte arkitekturen i Gamlebyen og sentrum. Riga er en kommersiell og industriell by, men også en veldig kulturell og kunstnerisk, i likhet med Paris til tross for deres mange forskjeller. Litauens hovedstad er en rimelig destinasjon hvor man kan få mye for pengene. Det er en lett og overskuelig by å bevege seg rundt i og det er nok av muligheter til å bruke tid og penger på damer, barer og andre fornuftige ting som hører med på gutteturen.

Sentrum av Riga - en vakker by med mye kultur

Slik kommer dere frem til Riga

Flybilletter til Riga er billige, er man tidlig ute kan man få billetter til så lite som 300 kroner og turen tar kun litt under 2 timer. Det går regelmessige avganger fra Oslo Lufthavn, så det er bare å komme seg avgårde! Fra flyplassen kan det arrangeres privat transport gjennom Pissup eller så kan man velge offentlig transport: Buss nr.22 går fra Abrenes Street og har direkte avganger mellom flyplassen og sentrum.

Byliv, hav og øl!

Byen byr på mange ulike typer øl og mange forskjellige smaksopplevelser. En øl koster knappe tyve kroner og det er derfor mulig å prøvesmake så mange typer øl man bare måtte orke. Noen lokale favoritter er blant annet Lāčplēsis og Bauskas Tumšais. Riga ble utnevnt til Europas kulturhovedstad i 2014 og har blant annet en berømt ølfestival i slutten av mai, der man kan smake over 165 forskjellige typer øl, i tillegg til forskjellige oster og brød.

Smak på øl på Rigas ølfestival og mange puber og barer

Utelivet i Riga

Riga er et herlig sted å feste og den beste måten å få mest mulig ut av tiden sin er å ta en ekte pubcrawl med vår vennlige, engelsktalende lokalguide. Ikke kast bort tid på å finne de perfekte utestedene, guiden har full kontroll og sørger for at dere unngår turistfellene og får den beste opplevelsen.

Om du av en eller annen grunn ikke ønsker å ha guide, så anbefaler vi følgende steder: Gamlebyen huser forskjellige kule og livlige steder som Livu Square, med al fresco barer på sommeren. Om flott utsikt er høyt på prioritetslisten, da anbefaler vi på det sterkeste Skyline Bar i 28. etasje på Radisson Blu hotellet. Pinup Bar, som ligger i pittoreske Pils Square, tilbyr smakfulle cocktails og det gjør også The Left Door Bar i nærheten av Kronvalda Parks.

Studio 69 er et fancy utested med tre etasjer som ligger i sentrum. Alternativt finnes et større utested som heter La Rocca Revolution og er Latvias største utested, men med et yngre klientell. Kaļķu Vārti er også populært blant de lokale og har et imponerende lyd- og lyssystem som har gjort at stedet har blitt et kjent navn i utelivsbransjen.

Ta dere en titt på alle utelivsaktivitetene vi tilbyr i Riga for å få dere en oversikt over alt det morsomme som finnes å gjøre.

Vibrerende og festlig uteliv i Riga

Aktiviteter i Riga - Pissup Anbefaler

Aktivitetene vi anbefaler i Riga inneholder ikke bare de vanlige aktivitetene for utdrikningslag: øl, strippeklubber og turer til skytebanen... Vi har også en hel del actionfylte aktiviteter som dere kan melde dere på for å holde dere unna trøbbel og fra å drikke dere selv inn i en koma! Om dere ser på dere selv som spenningssøkere, da har dere mer enn nok aktiviteter å velge mellom, inkludert både Jet Pack og Strikkhopping! Uansett hva dere er på let etter, så kan vi garantert hjelpe dere!

Vi har et fantastisk utvalg av ting guttegjengen kan gjøre på utdrikningslaget i Riga. Vi kan ta dere med på en fullspekket kveld på byen med Pils, Piker & Party-aktiviteten. Pissup-guiden deres tar dere med på en runde på de beste barene i Riga, deretter følger et besøk på en het strippeklubb og kvelden avsluttes med en tur til en nattklubb, der dere kan vrikke hoftene på dansegulvet helt til morgenen gryr. Er dere ute etter litt mer fartsfylt spenning - da er nok Go-karting noe for dere. Test det naturlige konkurranseinstinktet og se hvem som er de beste sjåføren i gjengen. Vil dere ta det med ro etter en hard kveld på byen - og kanskje se noen lokale, flotte damer også? Bestill Strippe-Yachten og slapp av på en flott båt sammen med gutta, der dere får se mange severdigheter samtidig som det foregår et hett strippeshow ombord.

Action i Riga

Arkitekturen i Riga er helt klart storslått, med mer enn 750 bygninger dekorert med utskjæringer og figurer. Kvinnene i byen er også flotte å se på og turen arrangeres slik at det kommer rikelig med anledninger til å bli kjent med de lokale jentene. Om dere ønsker å prøve noe alternativt kan vi tilby vår spesielle Arrester Brudgommen-spøk, der den heldige utvalgte blir bortført og skremt ihjel, før han blir overrasket med en striptease.

Videre er det også mulig å komme seg ut og skyte med håndvåpen og hagler. Om fart og spenning er høyt på ønskelisten kan dere konkurrere med Go-karts og slippe løs den indre fartsdemonen deres. Og hvem vet, kanskje dere møter noen lekre lokale damer på banen også?

Riga er vår mest actionfylte destinasjon. Er dere ute etter et skikkelig adrenalinkick, da er det hit dere skal. Vi tilbyr strikkhopping, fritt fall simulator, rafting og jet packs, så det er absolutt ikke mangel på spennende aktiviteter her i gården!

Adrenalinfylte aktiviteter i Riga som setter hjertet i halsen

Damer i Riga

Et utdrikningslag er ikke fullkomment uten et par strippere! Vi i Pissup har et bredt tilbud med lekre saker for øynene – alt fra strippere på en yacht, der dere kan kose dere dagen lang til sjøs med damer og champagne, til strippere servert i limousinene deres eller som selskap til middagen. Det er opp til dere – det er kun fantasien som setter grenser!

Flotte strippere og sexy voksenunderholdning i Riga

Riga-pakke

Frister alt dette dere, men så vet dere ikke helt hvilke aktiviteter dere skal velge? Vi i Pissup har satt sammen ulike pakker som passer enhver type gruppe. Velg ut ifra budsjett, stil og innhold. Klikk her for å bli ført til Pakker, der dere kan velge en forhåndsdefinert pakke fra Pissup.

Er dere derimot mer i det kreative hjørnet, da kan dere skreddersy deres egen pakke for hele gjengen! Da klikker dere bare her for å velge og vrake blant alle aktivitetene våre. Uansett hvordan dere gjør det, så blir det garantert en uforglemmelig tur!

Utelivet i Riga er legendarisk

Her er et hint om hvordan turen kan bli:

Ankomst: Bli hentet i limo på flyplassen og start helgen med stil.

Action: Start dagen med en ekte ATV-safari og pump opp adrenalinet med konkurranser og action med gutta.

Oppvarming til kvelden: Etter en del action smaker det ekstra godt med en kald øl, så ta turen inn til byen og start oppvarmingen med en guidet pubcrawl.

Take-off: Etter et deilig festmåltid med damer servert på sølvfat, så kan dere gjøre dere klare for ekte take-off til en lang natt, der dere får oppleve Riga sammen med en av våre fantastiske lokalguider.

Bakfull: Bakfull neste morgen? Det er egentlig ikke så rart etter en vill natt. Få blodet til å pumpe igjen med en frisk aktivitet: bobkjøring!

Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

De største i festbransjen Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Legendariske utdrikningslag Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Personlig planlegger døgnet rundt Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Betal individuelt Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding