Go-kart i Riga - en spennende og adrenalinfylt aktivitet for alle

Go-kart i Riga

( 1 reviews-items )
5 / 5 Basert på 1 reviews-items

Go-kart i Riga

Inkludert
  • Privat transport (rundtur)
  • 16 min. Gokarting
  • 1 flaske Bobler
  • Pissup Guide
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
  • Kvalifisert instruktør
Add-Ons & Extras >
Daytime
Featured
Go-karting
Landing Page

Go-kart i Riga – føl dere som Sebastian Vettel med denne fartsfylte og adrenalinpumpende go-kart-runden!

Kaller alle racersjåfører. Det er på tide at dere viser kompisene deres hvem som er de sanne kjøremesterne i gjengen! Hopp inn i hver sin go-kart og start løpet.

Nyt rushet av å kjøre med profesjonelle go-karts på en profesjonell bane og sus rundt i en fart på opptil 60 km/t. Banen har også elektroniske tidtakere, slik at alle sjåførene kan se banetiden sin og posisjonen i tabellen. Løpet inkluderer en oppvarmingsrunde, kvalifiseringsrunde og en grand finale. Dette er en perfekt aktivitet for de som har et sterkt konkurranseinstinkt (og hvilken mann i sitt rette sinn har vel ikke det?!).

Slik fungerer det:

Guiden kommer og møter dere ved hotellet og tar dere med til go-kart-banen med en privat minibuss. Vel fremme får dere utdelt alt nødvendig utstyr og en rask sikkerhetsinstruksjon. Det blir deretter en 10 oppvarmingsrunder. Så blir det 10 kvalifiseringsrunder før den store finalen.

Og det sier jo seg selv at man ikke kan ha en prestisjefylt motorsportkonkurranse uten en premieutdeling. Da blir det selvsagt også en champagnedusj til vinneren. Det kommer til å bli akkurat som en premieutdeling på et ekte Formel 1 løp!

Til slutt blir dere fraktet tilbake til hotellet igjen med minibussen og kan dermed starte kvelden så fort dere kommer inn til byen igjen.

Merk: Av åpenbare grunner får man ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler når man skal kjøre.

Pissup har et stort utvalg av aktiviteter, så stort at dere kommer til å bli helt bortskjemt. Så hvorfor ikke la oss ta oss av det tyngste arbeidet? Sjekk ut pakkereisene våre til Riga og bestill en tur dere kommer til å huske for resten av livet!

Add-Ons & Extras

Indoor Karting Extra Time

Go-kart i Riga

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 1+ reviews-items.

Kjør med go-kart og utfordre kompisgjengen for å se hvem som kan bli den neste Sebastian Vettel. Dette er ekte fartsfylt og adrenalinpumpende moro!

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

06. March 2022
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding