Guttetur til Berlin

Guttetur til Berlin

( 231 reviews-items )
4.84 / 5 Basert på 231 reviews-items

Guttetur til Berlin

(63) Populære aktiviteter

Sentral overnatting i Berlin

3 Stjerner
image of Vakkert boutiquehotell på Alexanderplatz

Vakkert boutiquehotell på Alexanderplatz

4 Stjerner
image of Luksus boutique-hotell i sentrum

Luksus boutique-hotell i sentrum

Vandrerhjem 2*
image of Moderne vandrerhjem i Berlin Mitte

Moderne vandrerhjem i Berlin Mitte

Superior 2*
image of Elegant leilighet med førsteklasses beliggenhet

Elegant leilighet med førsteklasses beliggenhet

Villa
image of Villa nær Berlin

Villa nær Berlin

Derfor er Berlin den beste byen å arrangere gutteturen til

Sjekk ut det sinnssyke og unike nattlivet

Sjekk ut det sinnssyke og unike nattlivet

Slapp av i flere grønne parker i hele byen

Slapp av i flere grønne parker i hele byen

Opplev flotte historiske attraksjoner i en livlig hovedstad

Opplev flotte historiske attraksjoner i en livlig hovedstad

Utforsk den alternative livsstilen i Berlin

Utforsk den alternative livsstilen i Berlin

Guttetur til Berlin

Anmeldt "Enestående" med 4.84/5 Basert på 231+ reviews-items.

Utdrikningslag Barcelona ★ +600 Aktiviteter ✓ 13 forskjellige destinasjoner ✓ 150 000 fornøyde kunder ✓ siden 2001

Viser de nyeste anmeldelsene

06. June 2024

Google Translated Flott opplevelse. Fyren som møtte oss var vennlig og veldig kunnskapsrik.

05. June 2024

Google Translated Flott dag på båttur og anstendig stripper

16. May 2024

Google Translated Det var veldig interessant.

08. May 2024

Google Translated 12/10 🤝🏽

28. March 2024

Google Translated Veldig fornøyd med opplevelsen vår

Vi har blitt omtalt over hele verden for våre utdrikningslag

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Teamet vårt i Berlin

Hovedstaden i Tyskland er vill – og dette er teamet som sørger for at utdrikningslaget til Berlin kommer til å bli helt legendarisk!

Kontakt oss

Guttetur til Berlin

Ingen by i verden er hetere enn Berlin akkurat nå. Galskap og glamour er ord som beskriver denne historiske hovedstaden. Fantastisk natteliv og gode lokale øl er kun noen få av de nevneverdige tingene som gjør denne byen til en opplevelse som er verdt å få med seg. Pissup og våre effektive tyske partnere sørger for å arrangere det perfekte utdrikningslaget!

Vi har en lang liste med spennende aktiviteter i Berlin, så sjekk ut aktivitetssiden vår og velg ut det som passer deres ønsker og budsjett.

Berlin City Guide

Berlin er en by hvor østlig og vestlig Europeisk kultur kolliderer sammen i en blanding av gammelt, nytt, moderne og futuristisk. Det bor rundt 3.7 millioner mennesker her og omtrent 11.5 millioner besøker denne byen hvert år. Selv om Berlin er en av Europas mest populære reisedestinasjoner, så kan man likevel finne rimelige flybilletter og den gjennomsnittlige prisen på øl ligger rundt €2.80. Berlin er også rik på opplevelser og landemerker som inneholder veldig mye historie.

Alexanderplatz i sentrum av Berlin

Slik kommer dere frem

Den tyske hovedstaden ligger kun et steinkast fra Norge og det er både billig og går fort å komme seg dit. Flyr dere fra Oslo Lufthavn kan dere komme unna med billetter for under 500 kroner tur/retur per person og reisen tar kun 1,5 timer.

Fly billig og raskt til Berlin fra Oslo Lufthavn

Aktiviteter i Berlin - Pissup anbefaler

Berlin er en av de mest hendelsesrike byene i Europa, så det blir for dumt å sitte i en mørk bar hele helgen når det finnes så mange andre morsomme ting å ta seg til. Gjør utdrikningslaget i Berlin til noe spesielt dere aldri kommer til å glemme. Hvorfor ikke spise en god biff til middag med pupper til dessert, etterfulgt av en guidet tur med en av de lokale guidene våre for å virkelig finne ut hva Berlin har å tilby!

Berlin tilbyr det beste fra både øst og vest og blander de to europeiske sidene på ett og samme sted. Det er en gigantisk by, så dere må passe på at dere har tid til å komme dere mellom aktivitetene. Vi har normale aktiviteter som Bowling og Førsteklasses Burger & Øl, men vi har også litt mer spesielle aktiviteter som Dominatrixshow og 'SWAT' Skyting.

Selv om Berlin blir sett på som en av Europas festhovedstader, så kan man finne på mye annet her også. Alt fra cocktailkurs og tradisjonelle tyske måltid til strippeklubber og kakekrig. 

SWAT Skyting og AK-47 i Berlin - utdrikningslag med Pissup Reiser

Et vibrerende uteliv

Om New York er byen som aldri sover, da er Berlin byen som oppfant kulhet, festavhengighet og undergrunnsmiljøet som aldri sover. Her finnes noe for alle aldre og til alle priser. Her ble technoen født i berømte undergrunnsklubbmekka som Watergate, Tresor og Berghain, bare for å nevne noen få. Her spiller DJer i verdensklasse, ofte i industrielle områder med fabrikkbygninger, som er festmonumenter i det tyske utelivet… og her tar festen sjelden slutt. I tillegg til disse store klubbene, så har Berlin også utallige mindre klubber, cocktailbarer og kaféer.

Om dere får lyst til å senke farten litt eller nyte en øl før dere begir dere ut på fest, så kan dere besøke en av de mange øl-områdene som ligger i Berlin. Tyskland er kjent for å produsere noen av verdens beste øl til overkommelige priser. Merker som Oettinger, Bitburger og Erdinger er kun noen få av de ølene i verdensklasse som kan nytes i behagelige grønne øl-distrikter. Her kan dere nyte solen, de våte varene og lokal tysk mat, mens dere diskuterer hvordan kvelden skal angripes. Om det er overskyet kan dere heller nyte ølen deres i en av Berlins mange ølhaller, der dere kan holde deres egen Oktoberfest, uansett hvilken måned det er.

Ta dere en titt på alle utelivsaktivitetene vi tilbyr i Berlin for å få dere en oversikt over alt det galne som finnes å gjøre.

Fantastisk øl i verdensklasse i Berlin

House Running og Paintball

Om dere er ute etter litt action og litt frisk luft, prøv da House Running. Finn ut hvem som er den tøffeste i gjengen. Her får dere rappellere nedover en bygning mitt i Berlin. Dette er ikke for pyser og gutter med høydeskrekk!

Om høyder ikke er noe for dere, da kan dere heller prøve dere på litt innendørs paintball for å brenne litt alkoholkalorier. Berlin er en by der det meste går å fikse, så det kommer til å være helt umulig å kjede seg når dere er her på guttetur!

Innendørs Paintball i Berlin med Pissup

Damer i Berlin

Et utdrikningslag er ikke et utdrikningslag uten noen lekre damer til å krydre turen litt. Hos Pissup har vi selvsagt et stort utvalg av strippeshow og lapdances for alle penga. Vi har til og med en helt spesiell aktivitet for de som liker det litt røft, nemlig et Dominatrix Show, der dere får gratis inngang på en strippeklubb. Inne på strippeklubben får dere et privat rom, der showet kommer til å finne sted. Den beste delen av showet er når ungkaren blir dratt opp på scenen og får lært seg en lekse av sin nye, dominerende elskerinne.

Vakre damer i Berlin

Berlin-pakke

Uansett hva dere ønsker å se og gjøre på gutteturen i Berlin, så passer Pissup på å strukturere ønskene deres slik at det hele tiden er noe som skjer. Siden ingen av oss blir noe yngre, er det bare å komme seg avgårde til Berlin. Frister alt dette, men dere vet ikke helt hvilke aktiviteter dere skal velge? Vi i Pissup har satt sammen forskjellige pakker som passer enhver type gruppe. Velg utifra budsjett, stil og innhold. Klikk her for å bli ført til Pakker, der dere kan velge en forhåndsdefinert pakke fra Pissup.

Her et hint om hvordan turen kan bli:

Ankomst: Bli hentet i limo på flyplassen og start helgen med stil.

Action: Start dagen med en runde AK-47 Skyting og få dere et skikkelig adrenalinkick.

Oppvarming før kvelden: Etter en del action smaker det ekstra godt med en kald øl. Derfor anbefaler vi å ta turen inn til byen og starte oppvarmingen med en guidet pubrunde og strippeklubb.

Take-off: Etter en digg middag er det bare å gjøre seg klar for en heftig take-off til en lang natt og gå ut for å oppleve Berlins uteliv med våre fantastiske lokalguider.

Bakfull: Bakfull neste morgen? Det er egentlig ikke så rart etter en vill natt. Start dagen med vår sexy roomservice – ingenting slår en lekker dame som ikke bare sørger for å fikse rommet, men som gjør litt andre ting også…

Legendarisk uteliv i Berlin

Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

De største i festbransjen Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Legendariske utdrikningslag Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Betal individuelt Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Personlig planlegger døgnet rundt Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding