Hangover frokost og stripping i Berlin | Pissup

Hangover frokost og stripping i Berlin

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Hangover frokost og stripping i Berlin

Inkludert
  • Strippeshow
  • Frokost
  • 0.5l Øl
Daytime
Meals

Frokost og pupper!

Frokost og pupper! Her får dere en deilig frokost og et erotisk strippeshow! En perfekt start på dagen etter en lang natt på byen i Berlin!

Hva med å overranske den kommende brudgommen med deilig frokost og strippeshow? Dette bør garantert få vekk tømmermennene. Frokosten består norsk røkelaks med kremet pepperrot, kalkunbryst, parmaskinke, sprøstekt bacon, Nürnbergpølser, eggerøre, ost, urtequark, syltetøy, honning-sennep og rundstykker. I tillegg får dere en halvliter øl hver!

Dette kan dere forvente

Når dere våkner drar dere til restauranten som ligger sentralt i sentrum, og som er lett tilgjengelig med offentlig transport. På restauranten har dere eget bord reservert til dere. Stedet er kjent for sin deilige frokost, så her har dere mye godt i vente!

I tillegg til den gode maten som nevnt over, får dere også en halvliter øl. Når den kommende brudgommen tror dere skal tilbake til hotellrommet for å sove ut bakrusen, kommer en deilig tysk dame. Hun vil gi han en deilig erotisk dans på rundt 15 minutter, og dere får alle nyte showet! Han kommer garantert til å elske det!

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding