ideas-page test

Aktivitetsidéer til utdrikningslaget

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Hvilke aktiviteter har vi å tilby

Hos Pissup har vi et stort antall aktiviteter til utdrikningslaget som passer mange ulike smaker og budsjetter. Om dere er på let etter et klassisk utdrikningslag i Praha med en utelivsrunde og en tur til skytebanen dagen etter (som garantert kommer til å kurere bakrusen), så kan vi hjelp dere. Om dere bare vil ha transport fra flyplassen, da fikser vi det også. Vi har et stort utvalg av alternativ til flyplasstransport - alt fra transport med minibuss til strippelimousiner. Om dere vil prøve noen aktiviteter utenom det vanlige, som for eksempel Stuntman-trening i København, krige med pil og bue i Amsterdam eller kanskje House Running i Berlin, så er det ikke noe problem å ordne det.

Om dere er en gjeng adrenalinjunkies som er på let etter sin neste dose, da kan vi ta dere med på White Water Rafting, Strikkhopping, Kjøre stridsvogn og selvsagt Skyte med AK-47! Om dere vil ha en blanding av hard festing og avslapping når dere er på utdrikningslag i Budapest, så kan dere bestille en Barguide & VIP Strippeklubb, etterfulgt av en spabehandling dagen etter... så blir dere kanskje klare for runde nr. 2! Det er også mulig å bestille en Ølsykkel i løpet av dagen, som er en fantastisk måte å lade opp batteriene på ved å kombinere lett trening med øldrikking.

Vi har et stort utvalgt av vannaktiviteter tilgjengelig til utdrikningslaget, alt fra det mer avslappende - som Kanopadling og Elvecruise - til mer fartsfylte aktiviteter, som Wakeboarding og RIB Motorbåter. Liker dere tanken på spennende eventyr på hjul i stedet, da tilbyr vi 4x4 Offroading, Firhjulinger, go-karts og mye mer!

Ta en titt på aktivitetskategoriene våre ovenfor og se om dere finner noe som frister. Alle destinasjonene har sine unike aktiviteter, men alle har mer enn nok dags- og kveldaktiviteter som passer alle ønsker.

Derfor bør dere bestille gjennom oss

Vi har et stort utvalgt av aktiviteter til utdrikningslaget til konkurransedyktige priser. Vi har sterke samarbeid med leverandørene våre og kan derfor tilby de aller beste aktivitetene til utdrikningslaget og forhandle oss til de beste prisene. Og ikke nok med det, om dere velger å bestille en pakkereise gjennom oss, så kan vi fikse overnatting og en kombinasjon av både dags- og kveldsaktiviteter som passer til utdrikningslag. Vi sørger for at utdrikningslaget er fullspekket med hysterisk morsomme opplevelser og at gutteturen kommer til å bli helt legendarisk!

Derfor er vi best

Pissup ble grunnlagt i 2001 og festreisebyrået vårt har bare vokst seg større og større siden det. Nå tilbyr vi 13 destinasjoner og 1000+ aktiviteter. Reiselederne, festplanleggerne og guidene våre har bred kunnskap og erfaring. Så når det kommer til å organisere utdrikningslag i utlandet, da kan dere stole på oss, vi er eksperter på området.

Vi organiserer utdrikningslaget bestevennen din fortjener
  • Gjør som over 100.000 andre og stol på Pissup
  • Få tilgang til over 1500 aktiviteter
  • Pissup-ekspertene våre er tilgjengelige 24/7