Guttetur til Warszawa

Guttetur til Warszawa

( 254 reviews-items )
4.94 / 5 Basert på 254 reviews-items

Guttetur til Warszawa

Sentral overnatting i Warszawa

2 Stjerner
image of Budsjettovernatting Warszawa

Budsjettovernatting Warszawa

3 Stjerner
image of 3-stjerners hotell i Warszawa

3-stjerners hotell i Warszawa

4 Stjerner
image of Luksushotell i Warszawa

Luksushotell i Warszawa

3 Stjerner
image of Flott leilighet i det beste området

Flott leilighet i det beste området

Derfor er Warszawa den beste byen å arrangere gutteturen til

Gå ut og opplev et øst-europeisk natteliv uten like

Gå ut og opplev et øst-europeisk natteliv uten like

Smak fantastisk lokalbrygget øl og nydelig polsk mat

Smak fantastisk lokalbrygget øl og nydelig polsk mat

Møt vakre polske jenter

Møt vakre polske jenter

Sprø aktiviteter og fantastisk verdi for pengene

Sprø aktiviteter og fantastisk verdi for pengene

Guttetur til Warszawa

Anmeldt "Enestående" med 4.94/5 Basert på 254+ reviews-items.

Utdrikningslag Warszawa | 100% fest! De kuleste aktivitetene ✓ pubcrawl ✓ Paintball ✓Luksus limousin ✓ ★ Bestill nå!

Viser de nyeste anmeldelsene

09. May 2024

Google Translated var veldig bra!!!

25. May 2023

Google Translated Godt planlagt tur til Warszawa, guiden sørget for at vi hadde en spennende tur - godt utført.

08. May 2023

Google Translated Godt organisert fra PISSUP. Vår guide Rafal var perfekt. Flott med alle i partiet vårt og veldig bra med kontakt med restauranter og ansatte med ansvar for aktiviteter. Alltid tilgjengelig fo

04. September 2022

Google Translated Supergod tur med mange spennende opplevelser.

07. June 2022

Google Translated Veldig bra opphold, vi angrer ikke på at vi stolte på Pissup.

Vi har blitt omtalt over hele verden for våre utdrikningslag

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Teamet vårt i Warszawa

Polens hovedstad er virkelig vill – og dette er temaet som skal sørge for at utdrikningslaget til Warszawa blir et eventyr dere sent kommer til å glemme!

Kontakt oss

Guttetur til Warszawa

Warszawa er en stor, moderne og energisk by som har et av Europas villeste uteliv. Byen er hjem til omtrent 1.7 millioner og nattklubbene er alltid fullpakket med vennlige lokale jenter, så en tur ut på byen her er virkelig fornøyelse. Pissup lover at en guttetur til Warszawa kommer til å overgå alle forventninger dere kan ha til utdrikningslaget!

Vi har en lang liste med spennende aktiviteter i Warszawa, så sjekk ut aktivitetssiden vår og velg ut det som passer deres ønsker og budsjett.

Slottsplassen i sentrum av Warszawa

Warszawa City Guide

Warszawa er en by som virkelig har skapt seg en ny identitet i løpet av de 70 seneste årene. Mer eller mindre 95% av byen ble ødelagt under andre verdenskrig og som et resultat av dette dominerer nå moderne arkitektur byens urbane landskap. Selv om byen kanskje ikke er like sjarmerende og vakker som Krakow eller Gdansk, så byr den likevel på seriøs valuta for pengene rundt hvert eneste hjørne.

Warszawa har også noen av de billigste 4- og 5-stjerners hotellene i Europa (som også vanligvis inkluderer frokost) og det beste utelivet Øst-Europa har å by på. I tillegg til dette har byen også noen av de mest elegante strippeklubbene vi i Pissup noensinne har vært på (og vi har vært på mange!). Jentene er slående vakre, men det beste røverkjøpet av alle er nok prisene på alkoholen. Prisen for en halvliter øl på noen av de mer eksklusive stedene i byen ligger på omtrent 15-20 kroner. Men du kan også finne drikke til en brøkdel av prisen visse steder, med vodka, vin og øl til så lite som 7 kroner! Så hva venter dere på?!

Warszawa Skyline - en by med moderne arkitektur som vibrerer av liv

Slik kommer dere frem

Det er lett, billig og raskt å komme til Warszawa fra Oslo Lufthavn. Turen tar rett rundt 2 timer og er dere ute i god tid kan dere få billetter til så lite som under 200-lappen! Ja, dere leste rett, tur/retur fra Oslo til Warszawa for under 200 kroner. Man finner ikke bedre priser enn dette! Prisene fra de andre storbyene i landet er noe dyrere, men de overstiger vanligvis ikke 1500 kroner.

Hvordan komme seg til Warszawa - fly og transport

Billig uteliv

Warszawa har helt klart noe av det beste utelivet i Polen. Ekstravagante klubber og barer finnes i store antall og man blir møtt av utrolig lave priser. I Polen er de glad i høy musikk av god kvalitet og på klubbene går det vanligvis vilt for seg. Jentene er også spesielt glade i gutter fra Norden.

Er dere opptatt av stil og glamour, da anbefaler vi at dere prøver The Panorama Bar and Lounge på Marriot Hotel, som ligger 40 etasjer opp og har en fantastisk utsikt utover byen. En annen eksklusiv opplevelse kan fås på Platinum Club, der jentene er elegante og glamorøse. Ter man seg som en gentleman er det stor mulighet for å komme i snakk med polske jenter i høy klasse.

Warszawa har noen fantastiske gater fylt med fine barer og severdigheter. Om dere er ute etter en god opplevelse kan dere blant annet ta turen bort til området Nowy Swiat, der artistiske typer og studenter pleier å henge. I tillegg til alt dette, så er Warszawa også kjent for alle de spesielle barene og kaféene deres, som er preget av en hyggelig atmosfære og trivelige, lokale mennesker.

Ta dere en titt på alle utelivsaktivitetene vi tilbyr i Warszawa for å få dere en oversikt over alt det morsomme som finnes å gjøre.

Billig uteliv i den polske hovestaden, Warszawa

Aktiviteter i Warszawa - Pissup Anbefaler

Vi tar det for gitt at dere kommer til å drikke dere komplett dritings på turen deres. Det hadde ikke vært noe særlig til utdrikningslag hvis dere ikke gjorde det. Og vi har faktisk noen aktiviteter som kan hjelpe dere på veien. Vi vil i hver fall ikke at dere skal ende opp med å sitte i en mørk bar uten å få med dere alt det spennende Warszawa har å tilby.

Warszawa tilbyr noen av de beste aktivitetene i Europa, spesielt der flotte kvinner er involvert. Hva med en heftig runde Oljebryting, der to sexy damer slåss mot hverandre i et basseng fylt med olje. Her får dere også sende inn brudgommen, der han må vise hva han går for mot de to kvinnene. Eller hva med å gi ham en hyggelig overraskelse med en Sexy vaskedame som dukker opp og gir ham en privat dans på hotellrommet? Dette er starten på et eventyr dere sent kommer til å glemme.

Polakkene er kjent for å være litt sprø, så derfor er det bare å utnytte det når dere likevel er her. Dra ut på et off-road eventyr eller kjør med monsterbuggies og slipp fartsdemonen løs! Dere kan selvsagt også bestille en runde på skytebanen og få skyte med både revolvere, hagler og maskingevær. Når man er på guttetur i Warszawa sammen med Pissup, da er det bare fantasien setter grenser!

Action i Warszawa

Selv om alkohol kjennetegner et skikkelig utdrikningslag, så er det også viktig med noen fete aktiviteter som du og gutta sent kommer til å glemme.

Warszawa byr på noen dødsrå narrestreker dere kan prøve ut på hverandre. Vi anbefaler eventuelt at dere bestiller en falsk kidnapping som ender lykkelig med et fantastisk strippeshow, der den heldige karen muligens får klærne revet av seg. Utover dette kan dere prøve å kjøre med go-karts, firehjulinger eller monsterbuggies. Dere kan også bli med ut på den lokale skytebanen og fyre av noen magasin med en AK-47. Her er det er bare fantasien som setter grenser!

Firehjulingeventyr i Warszawa med Pissup - action og adrenalin

Vakre polske jenter

Nyt en aften med damer og drinks! Byen har jo selvfølgelig massevis av lekre damer som vil bli kjent med nordmenn på tur. Bli med på vår VIP GoGo Åpen Bar, der dere først blir tatt med til en av Warszawas beste barer av vår engelsktalende og hyggelige guide. Her får dere muligheten til å mingle med vakre, lokale damer, mens dere nyter noen kalde pils i baren. Videre blir dere tatt med på en av de mest elegante strippeklubbene i byen, der det vil være åpen bar med vin, øl, vodka, whiskey, tequila og gin samt blandevann.

Warszawa byr på mye spennende når det kommer til voksenunderholdning. Bli med ut på elven Vistula med deres helt private Partybåt der dere kan legge til både strippere, toppløse servitriser og mat. Alt dere kan tenke dere finnes her!

Vakre polske jenter og strippere - voksenunderholdning på sitt beste

Warszawa-pakke

Uansett hva dere ønsker å se og gjøre på gutteturen til Warszawa, så passer Pissup på å strukturere ønskene deres slik at det hele tiden er noe som skjer. Siden ingen av oss blir noe yngre, er det bare å komme seg avgårde til Warszawa så fort som mulig. Frister alt dette dere, men så vet dere ikke helt hvilke aktiviteter dere skal velge? Vi i Pissup har satt sammen forskjellige pakker som passer enhver type gruppe. Velg ut ifra budsjett, stil og innhold. Klikk her for å bli ført til Pakker, der dere kan velge en forhåndsdefinert pakke fra Pissup.

Er dere derimot mer i det kreative hjørnet, da kan dere skreddersy deres egen pakke for hele gjengen! Da klikker dere bare her for å velge og vrake blant alle aktivitetene våre. Uansett hvordan dere gjør det, så blir det garantert en uforglemmelig tur!

Her et hint om hvordan turen kan bli:

Ankomst: Bli hentet i limo på flyplassen og start helgen med stil.

Action: Start dagen med litt fart og spenning med en runde innendørs gokarting

Oppvarming på kvelden: Etter en del action smaker det ekstra godt med en kald øl, så derfor anbefaler vi at dere tar dere en tur til et bryggeri og får en omvisning og ølsmaking.

Take-off: Etter en digg middag kan dere gjøre dere klare for en ekte take-off til en lang natt, der dere får oppleve Warszawas uteliv sammen med en av våre egne, fantastiske lokalguider.

Bakfull: Bakfull neste morgen? Det er egentlig ikke så rart etter en vill natt. Start dagen med vår frekke roomservice – det er absolutt ingenting som kan slå en lekker dame som kommer og fikser rommet og gir et privat strippeshow for den heldige på morgenen...

Utelivet i Warszawa - her slutter aldri festen

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

De største i festbransjen Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Legendariske utdrikningslag Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Betal individuelt Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Personlig planlegger døgnet rundt Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding