Guttetur til Warszawa

Velg Aktiviteter

Guttetur til Warszawa

  • Oversikt
  • Aktiviteter
  • Pakkereiser
  • Guide
  • Anmeldelser

Derfor er Warszawa den beste byen å arrangere gutteturen til

Warszawa er en stor, moderne og energisk by som har et av Europas villeste uteliv. Nattklubbene er fullpakket med vennlige lokale jenter og en tur ut på byen her er virkelig fornøyelse. Pissup lover at en guttetur til Warszawa kommer til å oppfylle alle forventninger dere kan ha til utdrikningslaget!

Les Warszawa-guiden vår

Teamet vårt i Warszawa

Polens hovedstad er virkelig vill – og dette er temaet som skal sørge for at utdrikningslaget til Warszawa blir et eventyr dere sent kommer til å glemme!

Kontakt oss

Derfor er Warszawa den beste byen å arrangere gutteturen til

Gå ut og opplev et øst-europeisk natteliv uten like

Gå ut og opplev et øst-europeisk natteliv uten like

Smak fantastisk lokalbrygget øl og nydelig polsk mat

Smak fantastisk lokalbrygget øl og nydelig polsk mat

Møt vakre polske jenter

Møt vakre polske jenter

Sprø aktiviteter og fantastisk verdi for pengene

Sprø aktiviteter og fantastisk verdi for pengene

Guttetur til Warszawa

Warszawa er en stor, moderne og energisk by som har et av Europas villeste uteliv. Byen er hjem til omtrent 1.7 millioner og nattklubbene er alltid fullpakket med vennlige lokale jenter, så en tur ut på byen her er virkelig fornøyelse. Pissup lover at en guttetur til Warszawa kommer til å overgå alle forventninger dere kan ha til utdrikningslaget!

Vi har en lang liste med spennende aktiviteter i Warszawa, så sjekk ut aktivitetssiden vår og velg ut det som passer deres ønsker og budsjett.

Slottsplassen i sentrum av Warszawa

Warszawa City Guide

Warszawa er en by som virkelig har skapt seg en ny identitet i løpet av de 70 seneste årene. Mer eller mindre 95% av byen ble ødelagt under andre verdenskrig og som et resultat av dette dominerer nå moderne arkitektur byens urbane landskap. Selv om byen kanskje ikke er like sjarmerende og vakker som Krakow eller Gdansk, så byr den likevel på seriøs valuta for pengene rundt hvert eneste hjørne.

Warszawa har også noen av de billigste 4- og 5-stjerners hotellene i Europa (som også vanligvis inkluderer frokost) og det beste utelivet Øst-Europa har å by på. I tillegg til dette har byen også noen av de mest elegante strippeklubbene vi i Pissup noensinne har vært på (og vi har vært på mange!). Jentene er slående vakre, men det beste røverkjøpet av alle er nok prisene på alkoholen. Prisen for en halvliter øl på noen av de mer eksklusive stedene i byen ligger på omtrent 15-20 kroner. Men du kan også finne drikke til en brøkdel av prisen visse steder, med vodka, vin og øl til så lite som 7 kroner! Så hva venter dere på?!

Warszawa Skyline - en by med moderne arkitektur som vibrerer av liv

Slik kommer dere frem

Det er lett, billig og raskt å komme til Warszawa fra Oslo Lufthavn. Turen tar rett rundt 2 timer og er dere ute i god tid kan dere få billetter til så lite som under 200-lappen! Ja, dere leste rett, tur/retur fra Oslo til Warszawa for under 200 kroner. Man finner ikke bedre priser enn dette! Prisene fra de andre storbyene i landet er noe dyrere, men de overstiger vanligvis ikke 1500 kroner.

Hvordan komme seg til Warszawa - fly og transport

Billig uteliv

Warszawa har helt klart noe av det beste utelivet i Polen. Ekstravagante klubber og barer finnes i store antall og man blir møtt av utrolig lave priser. I Polen er de glad i høy musikk av god kvalitet og på klubbene går det vanligvis vilt for seg. Jentene er også spesielt glade i gutter fra Norden.

Er dere opptatt av stil og glamour, da anbefaler vi at dere prøver The Panorama Bar and Lounge på Marriot Hotel, som ligger 40 etasjer opp og har en fantastisk utsikt utover byen. En annen eksklusiv opplevelse kan fås på Platinum Club, der jentene er elegante og glamorøse. Ter man seg som en gentleman er det stor mulighet for å komme i snakk med polske jenter i høy klasse.

Warszawa har noen fantastiske gater fylt med fine barer og severdigheter. Om dere er ute etter en god opplevelse kan dere blant annet ta turen bort til området Nowy Swiat, der artistiske typer og studenter pleier å henge. I tillegg til alt dette, så er Warszawa også kjent for alle de spesielle barene og kaféene deres, som er preget av en hyggelig atmosfære og trivelige, lokale mennesker.

Ta dere en titt på alle utelivsaktivitetene vi tilbyr i Warszawa for å få dere en oversikt over alt det morsomme som finnes å gjøre.

Billig uteliv i den polske hovestaden, Warszawa

Action i Warszawa

Selv om alkohol kjennetegner et skikkelig utdrikningslag, så er det også viktig med noen fete aktiviteter som du og gutta sent kommer til å glemme.

Warszawa byr på noen dødsrå narrestreker dere kan prøve ut på hverandre. Vi anbefaler eventuelt at dere bestiller en falsk kidnapping som ender lykkelig med et fantastisk strippeshow, der den heldige karen muligens får klærne revet av seg. Utover dette kan dere prøve å kjøre med go-karts, firehjulinger eller monsterbuggies. Dere kan også bli med ut på den lokale skytebanen og fyre av noen magasin med en AK-47. Her er det er bare fantasien som setter grenser!

Firehjulingeventyr i Warszawa med Pissup - action og adrenalin

Vakre polske jenter

Nyt en aften med damer og drinks! Byen har jo selvfølgelig massevis av lekre damer som vil bli kjent med nordmenn på tur. Bli med på vår VIP GoGo Åpen Bar, der dere først blir tatt med til en av Warszawas beste barer av vår engelsktalende og hyggelige guide. Her får dere muligheten til å mingle med vakre, lokale damer, mens dere nyter noen kalde pils i baren. Videre blir dere tatt med på en av de mest elegante strippeklubbene i byen, der det vil være åpen bar med vin, øl, vodka, whiskey, tequila og gin samt blandevann.

Warszawa byr på mye spennende når det kommer til voksenunderholdning. Bli med ut på elven Vistula med deres helt private Partybåt der dere kan legge til både strippere, toppløse servitriser og mat. Alt dere kan tenke dere finnes her!

Vakre polske jenter og strippere - voksenunderholdning på sitt beste

Warszawa-pakke

Uansett hva dere ønsker å se og gjøre på gutteturen til Warszawa, så passer Pissup på å strukturere ønskene deres slik at det hele tiden er noe som skjer. Siden ingen av oss blir noe yngre, er det bare å komme seg avgårde til Warszawa så fort som mulig. Frister alt dette dere, men så vet dere ikke helt hvilke aktiviteter dere skal velge? Vi i Pissup har satt sammen forskjellige pakker som passer enhver type gruppe. Velg ut ifra budsjett, stil og innhold. Klikk her for å bli ført til Pakker, der dere kan velge en forhåndsdefinert pakke fra Pissup.

Er dere derimot mer i det kreative hjørnet, da kan dere skreddersy deres egen pakke for hele gjengen! Da klikker dere bare her for å velge og vrake blant alle aktivitetene våre. Uansett hvordan dere gjør det, så blir det garantert en uforglemmelig tur!

Her et hint om hvordan turen kan bli:

Ankomst: Bli hentet i limo på flyplassen og start helgen med stil.

Action: Start dagen med litt fart og spenning med en runde innendørs gokarting

Oppvarming på kvelden: Etter en del action smaker det ekstra godt med en kald øl, så derfor anbefaler vi at dere tar dere en tur til et bryggeri og får en omvisning og ølsmaking.

Take-off: Etter en digg middag kan dere gjøre dere klare for en ekte take-off til en lang natt, der dere får oppleve Warszawas uteliv sammen med en av våre egne, fantastiske lokalguider.

Utelivet i Warszawa - her slutter aldri festen

Bakfull: Bakfull neste morgen? Det er egentlig ikke så rart etter en vill natt. Start dagen med vår frekke roomservice – det er absolutt ingenting som kan slå en lekker dame som kommer og fikser rommet og gir et privat strippeshow for den heldige på morgenen...

Hva kundene våre skriver

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Fantastiske utdrikningslag i Europa siden 2001

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Over 150.000 gjester har fått Pissup-opplevelsen

Problemfri, sikker & individuell betaling

Problemfri, sikker & individuell betaling

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Personlig festplanlegger & hjelp på plass 24/7

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 70 27 64 70 eller

       Send en melding