Warszawa Kidnapping & Strippeshow image

Kidnapping & Strippeshow i Warszawa

Kidnapping & Strippeshow i Warszawa

Inkludert

  • Falsk kidnapping av brudgommen
  • Inngang til strippeklubb
  • Bordreservasjon
  • 1 runde øl/velkomsdrinker
  • 1 shot til brudgommen
  • Strippeshow med to strippere
fremhevet
natteliv
  • Oversikt

Den ultimate kidnappingsspøken på brudgommen i Warszawa!

Noe av det viktigste med et utdrikningslag er å spøke med den som skal gifte seg. Det er tradisjon og noe som må til. Denne pranken kommer til å skremme livet av brudgommen, mens resten av gjengen får seg en god latter.

Slik fungerer det:

Se det for dere: gjengen er ute på en barcrawl og brudgommen aner fred og ingen fare... Plutselig dukker det opp 1-2 store menn i svarte klær og finlandshetter som tar tak i ham, trekker en sekk over hodet og setter håndjern på ham før de kaster ham i bagasjerommet på en bil, mens de roper merkelig ord på polsk og kjører avgårde med ham. Han kommer til å pisse på seg av skrekk!

"Kidnapperne" kommer til å kjøre ham rundt i Warszawa i 15 minutter med bind for øynene og håndjern. I mellomtiden beveger gjengen seg videre til strippeklubben, der resten av spøken skal utfolde seg - brudgommen fraktes hit (fortsatt med bind for øynene og håndjern) når dere har kommet frem.

Så blir brudgommen satt fastbundet til en stol på scenen og to vakre strippee tar av ham bindet for øyene. Deretter gir de ham et hett show, mens dere sitter og ser på.

Dere kan ikke få en mer minneverdig opplevelse enn dette på utdrikningslaget i Warszawa!

Merk: Det er viktig at alle i gjengen (bortsett fra brudgommen) vet hva som skal skje. Det er også veldig viktig å sørge for at man er sikker på at han har helsen til å tåle en slik spøk.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding