Helger du aldri kommer til å huske helt siden 2001

Velkommen til den best rangerte utdrikningslagarrangøren i Europa

Pissup Reiser: Hvem er vi?

Pissup Reiser er et internasjonalt reisebyrå som tar seg av organisering av utdrikningslag. Selskapet ble først grunnlagt i Storbritannia av de britiske entreprenørene Mark Robertson og Neil Smith og det var et av de første reisebyråene som utelukkende drev med utdrikningslag og gutteturer i utlandet. I utgangspunktet var Praha vårt eneste reisemål, men vi utvidet raskt til Tallinn, tett etterfulgt av Budapest, Bratislava og Warszawa. I 2007 havnet Pissup i Danmark med Mads Thorsdal og Rasmus Christiansen i spissen. Den hurtige veksten av utdrikningslagsindustrien betyr at vi nå kan ha et marked i Tyskland, Frankrike og resten av Skandinavia. I dag organiserer vi legendariske utdrikningslag i 13 byer i Europa.

Pissup sine utdrikningslag er legendariske.

Det er ikke meningen å skryte, MEN... Vi har blitt nevnt i magasiner som FHM, store aviser som Nettavisen, Dagbladet og til og med i New York Times. Du er i trygge hender. Det er vel ingen vits i ta risikoen med å bestille gjennom noen andre?

Vår filosofi

Vi tror på at eventyr skaper sterke vennskapsbånd.

Vi har troen på at måten vi skaper eventyr er ved å inspirere kunden og ta på oss byrden av organiseringen.

Vi sverger til å organisere utdrikningslaget bestevennen din fortjener.

Ryktet vårt

Pissup har sørget for å sende gutter på legendariske gutteturer og utdrikningslag i Europa siden 2001: De karene som drar på guttetur med oss kan stole på at vi hjelper til med å skape et utdrikningslag fullpakket med eventyr som kommer til å gå inn i historiebøkene!

Over 150,000 kunder i løpet av 17 år

Det er ikke noen som kan måle seg med vår erfaring i festreiseindustrien. Vi har organisert reiser for over 150,000 kunder i løpet av de siste 17 årene. Vi velger nøye ut de lokale partnerne våre og har hatt sterke og gode arbeidsforhold med de fleste av dem i flere år. Eierne våre tester mange av aktivitetene vi tilbyr selv, for å forsikre seg om at vi alltid kan gi kundene våre den beste mulige servicen.

Service er på toppen av våre prioriteter

Vi vet hvor mye det krever å organisere et utdrikningslag og derfor tilbyr vi den beste mulige kundeservicen. Dette starter allerede når dere først kontakter oss, helt frem til vi slipper dere av på flyplassen når dere skal hjem igjen. Len dere tilbake og la oss profesjonelle håndtere alt ansvaret for dere. De engelsktalende konsulentene våre planlegger ned til minste detalj sammen med deg før dere drar avgårde og de lokale guidene våre tilbyr assistanse døgnet rundt, helt fra det øyeblikket dere lander på det utvalgte stedet. Pissup.no oppfordrer kundene til å drikke med vett når de reiser på utdrikningslag eller guttetur i Europa.

Dette sier kundene våre om oss

De viktigste tilbakemeldingene er derimot alltid de vi får direkte fra kundene våre. Vi forsøker alltid å forbedre tjenestene våre på en daglig basis, for å kunne tilby kundene våre en opplevelse som hele tiden forbedrer seg. Derfor er kundeanmeldelser utrolig viktig for oss. Anmeldelser fra tidligere kunder på Trustpilot rangerer oss som den beste utdrikningslag- og gutteturarrangøren på hele nettsiden deres. Bare sjekk det selv om du vil!

Ta kontakt

Du kan kontakte en av våre festplanleggingseksperter i dag, eller bare velge hvilken destinasjon/aktiviteter dere vil ha og ta kontakt med én gang. Enten om dere vil gå for et heftig utdrikningslag i Budapest eller om dere er på let etter brennende het moro i løpet av en helg i Amsterdam, så kan festplanleggingsekspertene våre hjelpe til med å utforme en helg som kommer til å bli helt legendarisk.

Eksperter på destinasjoner til utdrikningslaget siden 2001

Den best rangerte utdrikningslagsarrangøren

Problemfri, sikker & individuell betaling

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding