Guttetur til Vilnius

Guttetur til Vilnius

( 2 reviews-items )
4 / 5 Basert på 2 reviews-items

Guttetur til Vilnius

Derfor er Vilnius den beste byen å arrangere gutteturen til

Opplev det gale baltiske utelivet i Vilnius

Opplev det gale baltiske utelivet i Vilnius

Nyt fantastisk mat og øl til rimelige priser

Nyt fantastisk mat og øl til rimelige priser

Nyt en særegen, kreativ og kompakt by

Nyt en særegen, kreativ og kompakt by

Slapp av på et av Vilnius mange spa

Slapp av på et av Vilnius mange spa

Guttetur til Vilnius

Anmeldt "Enestående" med 4/5 Basert på 2+ reviews-items.

Utdrikningslag for bestekompisen Vilnius ★ Legendariske aktiviteter ✓ Lokalt team ✓ 150.000 fornøyde kunder ✓ siden 2001

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

28. April 2023

Vi hadde en konge tur med Pissup, skal brukes igjen

26. May 2024

Vi har blitt omtalt over hele verden for våre utdrikningslag

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Guttetur til Vilnius

Et utdrikningslag til Vilnius byr ikke bare på noen av Baltikums heteste kvinner og dødsbillig øl, vi i Pissup gir dere også muligheten til å få oppleve ekstremt tungt artilleri. Vi kan ta dere med på en kjøretur i stridsvogn, eller så kan dere skyte fra dere med maskingevær for å se hvem som er skarpskytteren i gjengen!

Vi har en lang liste med spennende aktiviteter i Vilnius, så sjekk ut aktivitetssiden vår og velg ut det som passer deres ønsker og budsjett.

Vilnius, Nordens Jerusalem, vakker arkitektur på UNESCOs verdensarvsliste

Vilnius City Guide

Vilnius ligger på den sør-østlige siden av Litauen og er den nest største byen i de baltiske statene, etter Riga. Det er hovedstaden i Litauen og det bor omtrent 540,000 innbyggere der.

Med en beliggenhet på over 300 km fra kysten er det sjelden man opplever at det regner i Vilnius, spesielt ikke på sommeren. Vilnius har Europas største gamleby og i likhet med Riga og Tallinn, så ligger dette området på UNESCOs verdensarvliste. Den vakre arkitekturen har hatt jødisk påvirkning, noe som gjorde at Napoleon ga byen navnet ‘Nordens Jerusalem’. Byen er en påminnelse om lidelsen det jødiske samfunnet opplevde og det er mulig å se de gamle torturkamrene til KGB og en ghetto i sentrum.

Vilnius er i gang med å skape en ny identitet til seg selv og det er en av grunnene til at Pissup har bestemt seg for å tilby reiser hit. Fantastisk mat og et blomstrende uteliv er bare noen få av de tingene man kan oppdage mellom de nye og imponerende skyskraperne i byen. Denne typen ny arkitektur har gitt Vilnius et mye etterlengtet ansiktsløft. Byen er billig og kompakt, noe som gjør den til en perfekt destinasjon for et utdrikningslag.

Slik kommer dere frem

Det er veldig lett å komme seg til Vilnius fra Oslo Lufthavn. Her går det direktefly som tar rett under 2 timer og bestiller dere i rett tid er det mulig å få tak i tur/retur billetter for så lite som rett over 200-lappen per person. Det er også mulig å fly relativt billig fra de andre norske storbyene, men disse krever ofte en mellomlanding i København eller Stockholm.

Komme seg til Vilnius, fly og transport

Et vibrerende uteliv

Alkohol i Litauen er mye billigere enn i Norge (som det vanligvis er overalt). Dere får herlig lokaløl for rundt en tier og dere kan svippe innom flere mikrobryggerier som Alynas og Bambalynė, som har et utvalg av rundt 100 forskjellige typer øl. Eller så kan dere stikke innom 7 Fridays som ligger i et kloster og også tilbyr en rekke forskjellige typer øl. Gringo er et annet sted som tilbyr et bredt utvalg av øltyper, men de spesialiserer seg derimot mer på rom og har mange skjermer om dere er ute etter å se fotball. For vinelskerne har Vilnius mange kule vinbarer og bohemske vinkjellere, der dere kan plukke opp en lekker flaske med rødt for knappe 50 kroner.

Vilnius - fantastisk god øl, mikrobryggerier og vinbarer - bra uteliv

Festlivet i Vilnius

Selv om byen ikke har det mest omfattende utvalget av nattklubber, så er inngangsbillettene lave og byen liten – så om dere ikke liker en klubb kan dere helt enkelt bare gå videre til neste. Utenfor Vilnius ligger et imponerende sted som tilbyr den beste belysningen og spesialeffektene, mens store internasjonale DJ-er snurrer platene. Eller så kan dere stikke innom Opium som har den beste musikken i byen og som avgir en minimalistisk superklubb-følelse. Om dere er ute etter noe litt mer kommersielt, så er Salento Discopub et populært sted som fokuserer på popmusikk.

Ta dere en titt på alle utelivsaktivitetene vi tilbyr i Vilnius for å få dere en oversikt over alt det morsomme som finnes å gjøre.

Spennende festliv i Vilnius - god musikk, kompakt nattklubbscene

Aktiviteter i Vilnius - Pissup Anbefaler

Hva er vel et utdrikningslag uten noen aktiviteter som er litt utenom det vanlige? Dere må uansett finne barene og nattklubbene og dere bør heller ikke gå glipp av muligheten til å gjøre noe helt spesielt sammen med gutta. Pissup har arrangert reiser og utdrikningslag til Vilnius i mange år og vi kjenner byen ut og inn, hva den har å tilby og hvor de beste stedene er. Om det er mulig å gjøre det i Vilnius, da er det også mulig å bestille det gjennom oss.

I Vilnius kan dere ta dere en tur ut med en Ølsykkel for å få med dere litt sightseeing, samtidig som dere får drikke øl. Men før dere heller innpå med alkohol anbefaler vi virkelig at dere tar en tur til Skytebanen eller hopper i og prøver å kjøre en vaskekte Stridsvogn. Er dere ute etter fin utsikt, da kan vi virkelig anbefale at dere bestiller en Luftballongtur. Dere kommer til å gli gjennom luften og få se Vilnius ovenfra, mens dere får dele på en flaske musserende vin. Fint skal det være!

Utelivet i Vilnius har alt - god øl, bra musikk, hyggelige barer

Action for alle penga!

Sammenlignet med mange andre europeiske land, så har Litauen et ganske så avslappet forhold til pistoler og våpen. Pissup tar deg med til den lokale skytebanen, der man får skyte med en lang rekke ulike våpen, inkludert helautomatisk Uzi! Om dere er klare for å ta det til neste nivå, da kan Pissup arrangere en kjøretur i en tidligere militær stridsvogn!

Foretrekker dere å skyte baller i stedet for våpen, da er dette stedet for dere! Basketball er nasjonalsporten i Litauen og det merkes med en gang man kommer til Vilnius. Utallige basketballbaner gjør det mulig for vennegjengen å utfordre hverandre eller noen av de lokale heltene. Det er også mulig å gå på en av de lokale profesjonelle kampene. Litauen ligger for tiden på 4. plass i FIBAs rangering og har flere spillere i ulike lag i amerikanske NBA.

Action, våpen, sport og konkurranse - du kan finne alt i Vilnius

Vilnius-pakke

Uansett hva dere ønsker å se og gjøre på gutteturen til Vilnius, så passer Pissup på å strukturere ønskene deres slik at det hele tiden er noe som skjer. Siden ingen av oss blir noe yngre, er det bare å komme seg avgårde til Vilnius. Vi har satt sammen ulike pakker som passer enhver type gruppe. Velg ut ifra budsjett, stil og innhold. Klikk her for å bli ført til Pakker, der dere kan velge en forhåndsdefinert pakke fra Pissup.

Er dere derimot mer i det kreative hjørnet, da kan dere skreddersy deres egen pakke for hele gjengen! Da klikker dere bare her for å velge og vrake blant alle aktivitetene våre. Uansett hvordan dere gjør det, så blir det garantert en uforglemmelig tur!

Her et hint om hvordan turen kan bli:

Ankomst: Bli hentet i limo på flyplassen og start helgen med stil.

Action: Prøv noe annerledes med Pissup og føl spenningen og adrenalinet pumpe ved å fyre av et par kvalitetsvåpen. Finn ut av hvem som er den dårligste skytteren i gjengen ved å dra til skytebanen og sørg for at han kjøper den første runden i baren etterpå!

Oppvarming på kvelden: Etter en del action smaker det ekstra godt med et godt måltid, så hvorfor ikke kombinere et herlig måltid med et sexy lesbisk show på en strippeklubb?

Take-off: Etter en digg middag kan dere gjøre dere klare for en ekte take-off til en lang natt, der dere får oppleve Vilnius uteliv sammen med en av våre fantastiske lokalguider.

Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

De største i festbransjen Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Legendariske utdrikningslag Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Betal individuelt Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Personlig planlegger døgnet rundt Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding