Guttetur til Krakow

Guttetur til Krakow

( 161 reviews-items )
4.83 / 5 Basert på 161 reviews-items

Guttetur til Krakow

(33) Populære Aktiviteter

Populære Pakkereiser til Krakow

fra kr 1234 pp
Budget pakke

Budget pakke

 • Biffmiddag
 • Polsk paintballski
fra kr 3361 pp
Basic pakke

Basic pakke

 • 2 natt/netter Livlig vandrerhjem nær hovedtorget
 • Flyplasstransport Krakow
 • Skyt med Elitesoldater
 • Biff og Pupper
fra kr 4033 pp
Premium pakke

Premium pakke

 • 2 natt/netter Hyggelig hotell i sentrum
 • Flyplasstransport for pakkereiser (én vei)
 • Hummerlimo & Stripper
 • AK-47 Machine Gun Fest
 • Biff og Pupper
fra kr 5653 pp
All in one pakke

All in one pakke

 • 2 natt/netter Luksushotell med restaurant i toppklasse
 • Hummerlimo & Stripper
 • Burger og øl
 • Crosser Eventyr
 • Biff og Pupper
 • Flyplasstransport for pakkereiser (én vei)
 • Spa Detox

Sentral overnatting i Krakow

4 Stjerner
image of Luksushotell med restaurant i toppklasse

Luksushotell med restaurant i toppklasse

3 Stjerner
image of Hyggelig hotell i sentrum

Hyggelig hotell i sentrum

3 Stjerner
image of Hyggelige leiligheter i gamlebyen i Krakow

Hyggelige leiligheter i gamlebyen i Krakow

Vandrerhjem 2*
image of Livlig vandrerhjem nær hovedtorget

Livlig vandrerhjem nær hovedtorget

Derfor er Krakow den beste byen å arrangere gutteturen til

Drikk på fete barer som har shots og øl fra 1 €

Drikk på fete barer som har shots og øl fra 1 €

Bli sjarmert av den eventyrlige gamlebyen

Bli sjarmert av den eventyrlige gamlebyen

Fest med polske skjønnheter som tar pusten fra en

Fest med polske skjønnheter som tar pusten fra en

Nyt fantastisk polsk mat på billige restauranter

Nyt fantastisk polsk mat på billige restauranter

Guttetur til Krakow

Anmeldt "Enestående" med 4.83/5 Basert på 161+ reviews-items.

Utdrikningslag Krakow ★ +600 aktiviteter ✓ Action & fest ✓ Service 24/7 ✓ 150.000 fornøyde kunder ✓ siden 2001

Viser de nyeste anmeldelsene

07. May 2024

Vi ble veldig godt i vare tatt og hadde fantastiske guider som var løsnings orientert og profesjonelle. Vil anbefale til alle som trenger hjelp til planlegging. 10/10

24. April 2024

Google Translated Moin det var den andre Jga med Pissup !!!
Og nok en gang bare veldig kult !!! 🤩
Super planlagt og utført!
Stor ros til Ola fra Krakow som tok seg av den flotte prosessen og var alltid ved

21. April 2024

Google Translated Mega. Fremfor alt var vår support/guide super!

15. April 2024

Google Translated Flott guide, flott tid, takk igjen til hele teamet!

28. March 2024

Google Translated En fantastisk opplevelse som bør gjentas. Vi satte stor pris på selskapets seriøsitet og de foreslåtte aktivitetene.

Vi har blitt omtalt over hele verden for våre utdrikningslag

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Teamet vårt i Krakow

Krakow er Polens hemmelige festhovedstad - og her er teamet som skal sørge for at utdrikningslaget til Krakow kommer til å bli legendarisk!

Kontakt oss

Guttetur til Krakow

Den polske byen Krakow er bedre kjent som en festby med mange barer og puber. Byen har flere utesteder per kvadratmeter enn noe annet sted i verden, i tillegg til noen av verdens laveste priser. Om du legger det sammen med alle de andre aktivitetene byen har å tilby, så burde dere få en god mulighet til å få oppleve noe spennende. Et utdrikningslag til Krakow skuffer aldri!

Vi har en lang liste med spennende aktiviteter i Krakow, så sjekk ut aktivitetssiden vår og velg ut det som passer deres ønsker og budsjett.

Krakow City Guide

Krakow ligger i den sørlige delen av Polen og har en befolkning på rundt 760.000 mennesker. Byen er også kjent for sitt ikoniske slott, Wawel Castle, en samling av interessante museer, vakre kirker og store markedsplasser. Men for å være helt ærlig, så er ikke dette hovedattraksjonene for utdrinkingslag i Krakow. Krakow har flere puber og barer enn noe annet sted og det er lett å komme seg rundt i byen til fots. Drinkene er også billige… veldig billige. Vi kan blant annet også nevne at en stor del av befolkningen består av unge kvinnelige studenter som elsker å møte norske gutter.

Wawel Castle i Krakow

Slik kommer dere frem

Det går fly til Krakow fra Oslo Lufthavn og turen tar rundt 2 timer. Bestiller dere i god tid kan dere komme unna med billetter til så lite som 300 kroner tur/retur. Om dere ønsker det, da kan Pissup komme og hente dere på flyplassen i deres helt egne festbuss… som vi selvfølgelig utruster med våte varer og lettkledde eksotiske dansere. Vi har også rimeligere transportalternativ som en minibuss, eller enda mer lukusriøst med en VIP Strippelimo. Er dere mer for offentlig transport, da går det tog inn til sentrum med jevne mellomrom. Turen tar ikke mer enn 20 minutter og koster rundt 20 NOK.

Komme seg til Krakow, transport

Krakows Uteliv

Krakow er kjent for sitt ekstravagante uteliv med utallige restauranter, puber, kjellerbarer og nattklubber. Le Scandale og Hard Rock Café byr på drinker i verdensklasse og det er også mulig å stikke innom Stara Zajezdnia, som er byens bryggeri. Jentene på de fete klubbene Baccarat og Chic Pozytywka er noen av verdens vakreste og veldig interesserte i norske menn.

Ta dere en titt på alle utelivsaktivitetene vi tilbyr i Krakow for å få dere en oversikt over alt det morsomme som finnes å gjøre.

Legendarisk uteliv i Krakow

Våre mest populære aktiviteter i Krakow

Hele tanken bak det å arrangere utdrikningslaget i utlandet er å kunne få muligheten til å finne på ting dere ikke har muligheten til å gjøre hjemme. Så hva er da poenget med å reise helt til Krakow for å sitte på en bar? Ikke at det er noe galt med å sitte på en bar, men det finnes så utrolig mange andre morsomme ting dere kan finne på.

Krakow er ikke et av de største reisemålene vi tilbyr, men det betyr ikke det ikke finnes mange morsomme ting å gjøre her. Og vi i Pissup tilbyr selvsagt de beste aktivitetene tilgjengelige i byen. Vi har det beste utvalget av aktiviteter til utdrikningslag, inkludert kidnapping av brudgommen, noe som trolig vil skremme livet av stakkaren!

Våpen, fart og spenning

Selv om Krakow ikke er verdens største by, så har den likevel alt som skal til for å gjennomføre et legendarisk utdrikningslag. Skyt med Kalashnikov (AK47) og kjør en tur off-road med rå firehjulinger. Rafting er også ekstremt populært og en runde med Paintball kan gi dere et skikkelig adrenalinkick.

Krakow er et ideelt reisemål for adrenalinjunkier på tur. Om dere noensinne har ønsket å være som James Bond i "Goldeneye", da bør dere bestille vår Kalashnikov Extreme-aktivitet, som ligger i en gammel militærbunker med skytebane og er bemannet av tidligere spesialstyrker. Plasseringen og omfanget av våpen sørger for å gi dere en følelse av å virkelig være med i strid.

Paintball i Krakow

Damer i Krakow

Kraków er en by som er kjent for sin skjønnhet: som kan bety fin arkitektur... og vakre jenter! Dette er en universitetsby, befolket av rundt en halv million studenter. Om dere drømmer dere tilbake til hvordan det var på universitetet, så husker dere sikkert hvor gøy det kan være med studentjenter.

Er dere lei av den samme gamle kjedelige rutinen hjemme og har behov for å krydre hverdagen litt, da kan vi anbefale å prøve Babes i olje. Denne sporten blir selvsagt utført av to deilige jenter som tar en avkledd duell i en ring fylt med olje. Utover dette har byen også noen av de feteste strippeklubbene i hele Polen.

Vakre og sexy jenter i Krakow

Krakow-pakke

Uansett hva dere ønsker å se og gjøre på gutteturen til Krakow, så sørger Pissup for å strukturere ønskene deres slik at det hele tiden er noe som skjer. Siden ingen av oss blir noe yngre, er det bare å komme seg avgårde til Krakow. Frister alt dette, men dere vet ikke helt hvilke aktiviteter dere skal velge? Vi i Pissup har satt sammen forskjellige pakker som passer enhver type gruppe. Velg utifra budsjett, stil og innhold.

Her et hint om hvordan turen kan bli:

Ankomst: Bli hentet i limo på flyplassen og start helgen med stil.

Action: Start dagen med en heftig Kalashnikov extreme-skytepakke og få et skikkelig adrenalinkick.

Oppvarming til kvelden: Etter en del action smaker det ekstra godt med en kald øl. Derfor anbefaler vi å ta turen inn til byen og starte kvelden med en guidet stripcrawl.

Take-off: Etter en digg middag kan dere gjøre dere da klare for en take-off til en lang natt, der dere får oppleve Krakows legendariske uteliv med en av de fantastiske lokalguidene våre.

Bakfull: Bakfull neste morgen? Det er vel egentlig ikke så rart etter en vill natt. Ta da turen på Spa for å slappe av og lade opp batteriene til enda en gal kveld på byen...

Legendarisk uteliv i Krakow

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

De største i festbransjen Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Legendariske utdrikningslag Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Betal individuelt Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Personlig planlegger døgnet rundt Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding