Guttetur til Krakow

Utelivet i Krakow

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Utelivet i Krakow

Utelivet i Krakow - Pissup anbefaler

Med det spennende utelivet i Krakow er det lite som kan slå feil! Dere kommer garantert til å få et uforglemmelig utdrikningslag. For en avslappet start på kvelden: ta turen til en av Krakows kjellerbarer i Piwnica. Her tilbyr de et uendelig antall typer billig øl i en rustikk og hyggelig atmosfære. Czasem Trzeba Pub og Piec Art er noen av stedene vi anbefaler å prøve. Om dere er en litt mer raffinert gjeng, ta da turen til Boogie Bar eller Buddha Drink and Garden for en mer avslappet atmosfære.

For smakfulle cocktails er Paparazzi stedet for dere. Vinbarene i Krakow er også verdt å ta en tur innom, spesielt Winiarnia w Piwnicach.

  Utelivet i Krakow - aktivitetsguide - utdrikningslag med Pissup

Når det kommer til klubber er Cien eller Frantic bra valg, med techno- og housemusikken deres og pene damer på menyen. Rdza er et av de mer eksklusive stedene, som tiltrekker seg et blandet og spennende publikum, samt mange internasjonale DJer.

Øl (polsk: piwo) slår ut vodka som landets mest populære alkoholholdige drikke. Polsk øl ligner tysk øl og vi anbefaler dere å prøve øl som Zywiec, Okocim, EB, Lech og Lezajsk.