Krakow Babes i Olje image

Babes i Olje i Krakow

Babes i Olje i Krakow

Inkludert

  • Engelsktalende guide
  • 2 runder med oljebryting
  • 1 runde ydmykelse av brudgom
  • 3 gratis øl eller vodkashots per person
  • Profesjonelt stort oppblåsbart basseng
fremhevet
natteliv
  • Oversikt

Get ready to rumble!!! Hva kan vel være mer sexy enn 2 babes i olje som bryter mot hverandre.

I det røde hjørnet, med en matchvekt på 45 kg – høy, blond, lange ben, barmfager 24-åring… Ja, bare bruk fantasien og se for deg resten. Privat V.I.P.-rom i en sentralt beliggende bar og to glinsende, bikinikledde polske babes i olje som kjemper kun for deres skyld, mens dere sitter rundt ringen og heier med en øl og velger en vinner. Og ikke vær bekymret, bikiniene kommer ikke til å beholdes på så veldig lenge.

I den siste runden får brudgommen også sjansen til å slåss mot skjønnhetene. Dette foregår som oftest helt uten klær eller kanskje med en Borat G-streng, men selvsagt bare om brudgommen vil. Ellers kan jo en av dere andre ta over om brudgommen viser seg å være en pingle!

Her er det heller ikke snakk om noe billig oppblåsbart basseng for barn, dette er et basseng spesielt utviklet for dette formålet. Bassenget er også eid av Pissup Krakow og kan dermed utelukkende bestilles gjennom oss.

Faller ikke olje helt i smak, tja, da kan dere be om et litt mer spiselig show. Det er nemlig mulig å bestille samme show, bare at vi bytter oljen ut med SJOKOLADE!

Her er det ingen tid å miste, bestill nå og sikre en plass til utdrikningslaget!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding