White Water Rafting i Krakow - få adrenalinet til å pumpe

White Water Rafting i Krakow

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

White Water Rafting i Krakow

Inkludert
  • Guide
  • roundtrip transfer
  • 1 t. Rafting
  • Kvalifisert instruktør
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
Daytime
Featured
Rafting
Landing Page

White Water Rafting i Krakow – kongen av alle adrenalinfylte aktiviteter som garanterer spenning og sug i magen!

Dette profesjonelt organiserte White Water Raftig-arrangementet finner sted i utkanten av Krakow ved et spesialbygd olympisk kompleks. Dette blir brukt til både Europa- og verdensmesterskap.

Alle blir utstyrt med alt nødvendig utstyr, inkludert hjelm, flytevest og åre. Flåten har alt standard redningsutstyr for deres egen sikkerhet. Alle lagene får følge av erfarne, flerspråklige instruktører og vi bruker så mange flåter som er nødvendig. Slik at alle skal få en hel time med rafting. Om du er en av de som elsker adrenalinfylte aktiviteter og føler at 1 time ikke er nok, hvorfor ikke bare legge til en ekstra time da?

Trygt, men spennende:

Det som er fint med at aktiviteten finner sted i et olympisk kompleks er at det er mye tryggere. Om en av dere faller i vannet er det bare for instruktørene å slå av vannstrømmen for å dra ham opp igjen. Dere kommer også til å ha på dere det beste utstyret tilgjengelig, så et fall i vannet kommer til å være mer forfriskende enn farlig.

Selv om dere aldri har prøvd noe lignende, så er det veldig lett å lære seg. Instruktørene gir dere en kort opplæring, der dere får et par enkle kommandoer dere skal følge. Så selv om dere ikke vet hvordan dere knytter deres egne skolisser, så kommer dere likevel til å kunne mestre dette ganske raskt.

Stedet ligger i utkanten av Krakow rett ved elven, det er bare en kort busstur fra sentrum. Som vanlig kommer den vennlige kvinnelige guiden vår og møter dere ved hotellet. Deretter blir dere transportert ut til stedet i en privat minibuss. Dette er en veldig populær aktivitet og derfor er tilgjengeligheten begrenset, så ta kontakt med oss i dag slik at vi kan sikre dere en plass.

Tilgjengelig på vinteren:

Kaldt vann er den beste kuren for bakrusen, men denne aktiviteten er vanligvis mest populær i løpet av sommermånedene. Selv om vintrene i Krakow ikke er til å tulle med, så er det ikke Sibir og dere er jo tross alt nordmenn. Dermed kan dere også bestille White Water Rafting på vinteren.

Vi har ingen skjulte kostnader her hos oss i Pissup, så alt nødvendig utstyr for å kunne utføre aktiviteten er inkludert. Men om dere kommer på vinteren så finnes det spesialdrakter. Disse gir ekstra beskyttelse mot kulden og dere kan leie dem for en ekstra kostnad.

Merk: Alle som vil delta må være helt edru og kan ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler!

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding