Guttetur til Bratislava

Guttetur til Bratislava

( 193 reviews-items )
4.87 / 5 Basert på 193 reviews-items

Guttetur til Bratislava

(42) Populære Aktiviteter

Sentral overnatting i Bratislava

4 Stjerner
image of Luksushotell ved Donau

Luksushotell ved Donau

3 Stjerner
image of Flott hotell med egen restaurant

Flott hotell med egen restaurant

Vandrerhjem 2*
image of Komfortabelt vandrerhjem i gamlebyen

Komfortabelt vandrerhjem i gamlebyen

Derfor er Bratislava den beste byen å arrangere gutteturen til

Finn ut hvorfor Bratislava kalles for Partyslava

Finn ut hvorfor Bratislava kalles for Partyslava

Slapp av på strender og barer langs Dounau-elven

Slapp av på strender og barer langs Dounau-elven

Besøk en eventyrlig by med tradisjonelle puber og god mat

Besøk en eventyrlig by med tradisjonelle puber og god mat

Fest med noen av de vakreste kvinnene i verden

Fest med noen av de vakreste kvinnene i verden

Guttetur til Bratislava

Anmeldt "Enestående" med 4.87/5 Basert på 193+ reviews-items.

Utdrikningslag Barcelona ★ +600 Aktiviteter ✓ Lokalt team ✓ Service 24/7 ✓ 150.000 fornøyde kunder ✓ siden 2001

Viser de nyeste anmeldelsene

14. May 2024

Google Translated Litt kaotisk, men veldig hyggelige mennesker. Alt fungerte utmerket!

08. May 2024

Google Translated Tank kjøring bil ødelegger øl taxi kjøring alt var flott også vår guide Peter var super hyggelig veldig vellykket!

08. May 2024

Google Translated Det var virkelig flott.
Peter var en veldig hyggelig guide.
Når som helst igjen 😄

05. May 2024

Google Translated Flott guide, Gabi! Veldig morsom kveld! Takk skal du ha

22. April 2024

Google Translated Alt i alt en vellykket dag med mye moro! Alt gikk veldig bra fra det øyeblikket vi bestilte. Guiden vår Gabi ga oss god støtte slik at vi holdt tidsplanen. Hummer-limousinen vår var dessverre

Vi har blitt omtalt over hele verden for våre utdrikningslag

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Guttetur til Bratislava

Kompakt, søt og ytterst sjarmerende er noen ord som virker snille i forhold til de ville utdrikningslagene som Pissup vanligvis tilbyr. Men Bratislava representerer disse ordene helt perfekt. Fantastisk arkitektur, grønne omgivelser og alt innenfor gåavstand. Men det betyr ikke at Bratislava ikke passer til gutteturen, for de har nemlig øl til under 10 kroner og et heftig utvalg av spennende aktiviteter!

Vi har en lang liste med spennende aktiviteter i Bratislava, så sjekk ut aktivitetssiden vår og velg ut det som passer deres ønsker og budsjett.

Bratislava City Guide

I den sørvestlige delen av Slovakia finner dere Bratislava, som er den eneste nasjonale hovedstaden som grenser direkte mot to andre uavhengige land, Østerrike og Ungarn. Til tross for den lille størrelsen, så har Bratislava et av de største utvalgene av aktiviteter til utdrikningslaget.

Bratislava er preget av en imponerende blanding av middelaldersk arkitektur og moderne bygninger. Landet er hjem til stilfulle restauranter og barer som ligger på 90 meters høyde over den vakre elven Donau, der man finner en spektakulær utsikt over Bratislava. I tillegg kan man se helt til Østerrike, Ungarn og Tsjekkia fra Kamzík TV Tower.

Bratislava slott Slovakia

Slik kommer dere frem

Bratislava ligger ca. 6-7 timer fra Olso Lufthavn, ofte med hele 2 mellomlandinger i både København og Praha. Vi anbefaler derfor heller å fly fra Oslo Lufhavn til Wien og heller bestille transport til Bratislava derifra, det blir mye billigere og man slipper mellomlandinger. Vi tilbyr vanlig busstransport, men også Hummerlimo med stripper og Partybuss fra Wien! Flyturen til Wien tar ca. 2,5 timer og kjøreturen fra flyplassen til Bratislava tar ca. 1 time. I tillegg til dette er Bratislava et fantastisk utgangspunkt for flere andre reiseopplevelser. Med kjøreavstand på kun 2 timer til Budapest og 3 timer til Praha, er Bratislava det ultimate utgangspunktet for enda flere eventyr.

Komme seg til Bratislava

Partyslava!

Det er ikke uten grunn av vi i Pissup har gitt Bratislava kallenavnet ‘Partyslava’!

Selv om man har mulighet til å få med seg alt fra fantastisk utsikt, stilfull arkitektur og besøk til nærliggende land, så er et ekte utdrikningslag ingenting uten et vilt uteliv. Og dette er noe som Bratislava også er veldig bra på. I sommermånedene er det mulig å dra på utendørsfester på 'open air' klubber og barer. Det arrangeres også ville fester på kunstige strender langs Dounau-elven.

Og om dere trenger et sted å overnatte, da kan dere kanskje prøve en natt på kule ‘boatels’ som ligger ute på vannet! Her er det bare fantasien som setter grenser!

Om sola ikke skinner, så finnes det utallige kule innendørs puber og klubber, som for eksempel den ikoniske Subclub, som ligger under byens slott. Eller Club Loft, som er rett ved byens bussterminal og er helt nyoppusset. Et stort pluss for dere storrøykere; i Partyslava er det lov å røyke inne på mange barer, puber og klubber, så ikke en gang det vil sette en brems for festen deres.

Ta dere en titt på alle utelivsaktivitetene vi tilbyr i Bratislava for å få dere en oversikt over alt det morsomme som finnes å gjøre.

Utelivet i Bratislava, Partyslava

Uendelig med fart og spenning

Bratislava er en av de byene der vi har mest actionfylte aktiviteter til gutteturen! Vi tilbyr alt fra klassiske go-karts og militærtrening med AK-47 til strikkhopping fra broer og firehjulinger. Så strengt det er med alt av skyting i Norge, så kommer dere ikke nærmere ekte action enn her på skytebanen i Bratislava. Dere finner raskt utav hvem av dere som er naturtalenter og hvem av dere som må ta taperrunden i baren. Bratislava er derfor den perfekte destinasjonen for de som liker fart og spenning!

Dere kan også ta en runde med Paintball for å få i gang lagfølelsen og ikke minst konkurranseinstinktet hos gjengen!

Fart og spenning i Bratislava

Skittent og sexy

Enhver guttetur eller utdrikningslag må ha litt sexy innhold også. De der hjemme trenger ikke vite om ALT som foregår! Vi tilbyr diverse krydrede aktiviteter, som for eksempel gjørmebryting mellom to halvnakne damer. Eller hvorfor ikke en Erotisk Deluxe Aften?

Disse damene leverer og uansett hva du foretrekker når det kommer til damer og strippeshow, så er det nesten 100% sikkert at de har det på menyen… Bratislava AKA Partyslava har alt dere måtte ønske dere!

Sexy underholdning i Bratislava

Bratislava-pakke

Uansett hva dere ønsker å se og gjøre på gutteturen til Bratislava, så sørger Pissup for å strukturere ønskene deres slik at det hele tiden er noe som skjer. Siden ingen av oss blir noe yngre, er det bare å komme seg avgårde til Partyslava. 

Frister alt dette, men dere vet ikke helt hvilke aktiviteter dere skal velge? Vi i Pissup har satt sammen ulike pakker som passer enhver type gruppe. Velg ut ifra budsjett, stil og innhold. Klikk her for å bli tatt til Pakker, der dere kan velge en forhåndsdefinert pakke fra Pissup.

Er dere derimot mer i det kreative hjørnet, da kan dere heller skreddersy deres egen pakke for hele gjengen! Da klikker dere her for å velge og vrake blant alle aktivitetene våre. Samme hvordan dere gjør det, så blir det garantert en uforglemmelig tur!

Her et hint om hvordan turen kan bli:

Ankomst: Bli hentet i limo på flyplassen og start helgen med stil.

Action: Start dagen med en tur opp i 110 meters høyde og prøv dere på et actionhopp. Passende for de av dere som er splitterpine gærne!

Oppvarming til kvelden: Etter en hel del action smaker det ekstra godt med en kald øl, ta derfor turen inn til byen og start oppvarmingen med en guidet pubcrawl.

Take-off: Etter en fet dag kan dere starte kvelden med en burger, øl og pupper. Finnes det noen bedre måte å starte helgen på enn å spise velsmakende hamburgere, som man skyller ned med iskalde øl og topper det hele med et show fra de heteste stripperene i Bratislava, spesielt for deg og gutta?! Nei, det tror vi ikke.

Sexy show i Bratislava

Aktiviteter i Bratislava - Pissup anbefaler

Et utdrikningslag i Bratislava, eller Partyslava som vi liker å kalle byen, er så mye mer enn å bare bli full med kompisene sine. Selvsagt så er øl, øl og mere øl grunnlaget for de fleste utdrikningslag og gutteturer, men det dere virkelig må fylle helgen med, er så mange aktiviteter som budsjettet tillater. Aktivitetene våre i Bratislava inkluderer alt fra Gjørmebryting med et par vakre kvinner og AK-47 Ekstremskyting til 110-meters Actionhopp og en omvisning av Bratislavas sexy utvalg med en Strippecrawl.

Jo mer dere legger til, jo mer minneverdig kommer helgen i Slovakias hovedstad til å bli! Og våre erfarne lokalguider kommer selvsagt til å sørge for at gutteturen kommer til å bli alt dere har ønsket og mer til.

Utdrikningslag i Bratislava med Pissup

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

De største i festbransjen Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Legendariske utdrikningslag Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Betal individuelt Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Personlig planlegger døgnet rundt Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding