110-meters actionhopp i Bratislava - se om dere tør å kaste dere utfor

110-meters Actionhopp i Bratislava

( 7188 anmeldelser )
4.8 / 5 Basert på 7188 anmeldelser

110-meters Actionhopp i Bratislava

Inkludert
  • Pissup Guide
  • Jump each
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
  • Kvalifisert instruktør
  • Privat transport (rundtur)
Daytime

110-meters actionhopp i Bratislava – tror du at du er tøff nok til å hoppe?

Vårt 100-meters actionhopp er mye bedre enn å hoppe i strikk – du får et lengre fritt fall (3,8 sekunder) og bremsekraftens innvirkning på personen som hopper blir mye mindre i forhold til å hoppe i strikk, slik at du skal få en mye jevnere og mykere følelse… det kommer til å bli akkurat som du har forestilt deg etter at du har sett lignende ekstremhopp i filmer (tenk deg Pierce Brosnan i ‘Goldeneye’).

Kaller alle adrenalinjunkies der ute, om dere trenger et lite kick, da er vårt 110-meters actionhopp i Bratislava noe for dere! Det er ingenting som føles bedre enn å ta et steg ut for så å hoppe ut i ingenting… vel, med mindre du har høydeskrekk da. Men om du har det, da finnes det ikke noen bedre måte enn dette for å bli kvitt skrekken din!

Slik fungerer det:

Dere ble møtt av guiden ved hotellet og transportert til stedet med en privat minibuss. Transporten ut til stedet tar ca. 30 minutter. Når dere er ferdige blir dere transportert tilbake til hotellet igjen.

Alt nødvendig sikkerhetsutstyr blir delt ut på stedet og før dere hopper blir dere tatt gjennom sikkerhetsinstruksjonene av en profesjonell instruktør. Deretter får alle hoppe én etter én fra det høyeste stedet man kan hoppe fra i hele Slovakia – “the Action Tower” – en 110 meter høy skorsteinspipe.

Merk: Man får IKKE hoppe om man er påvirket av alkohol eller andre rusmidler!

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding