Bratislava Hummerlimo image

Hummerlimo i Bratislava

Hummerlimo i Bratislava

Inkludert

  • Engelsktalende Pissup guide
  • 1 time leie av hummerlimo
  • Gratis flaske musserende vin
  • Profesjonell sjåfør
dagtid
natteliv
  • Oversikt

Hummerlimo i Bratislava – skjem dere selv bort med ekte VIP-transport fra flyplassen, eller ta dere én times lang luksussighseeing.

Denne råtøffe bilen tar opptil hele 16 personer, det er altså en gigantisk hummerlimo! Alt i bilen er skreddersydd for å gi en kongelig følelse… her finnes det rød løper, musserende vin og en elegant privat sjåfør. Dette er den perfekte starten på enhver guttetur og MÅ prøves minst én gang i livet!

Dette er en av våre mest solgte aktiviteter, så husk å bestille i god tid hvis dere vil være sikre på at dere får plass. Hummerlimo kan bestilles til 11-16 personer. Er dere færre så kan dere selvsagt også bestille, men dere må likevel betale for min. 11 pers.

Husk på at dere kan bestille med en sexy, slovakisk stripper til å bli med på turen for å virkelig gjøre det hele til en uforglemmelig tur!

Kan dere se for dere en bedre måte å ankomme utdrikningslaget i Bratislava på enn dette? Det kan i hvert fall ikke vi og vi kan dette med utdrikningslag og gutteturer. Ta kontakt med oss så fikser vi den beste transporten dere noensinne kommer til å få oppleve!

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding