Hummerlimo i Bratislava - ankom byen i ekte kongelig stil med Pissup

Hummerlimo i Bratislava

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Hummerlimo i Bratislava

Inkludert
  • 1 t. Limousinetur
  • Sjåfør
  • 1 flaske of Bubbly
Add-Ons & Extras >
Daytime
Night Life
Hummer Limo
Limousine
Landing Page

Hummerlimo i Bratislava – skjem dere selv bort med ekte VIP-transport fra flyplassen, eller ta dere én times lang luksussighseeing.

Denne råtøffe bilen tar opptil hele 16 personer, det er altså en gigantisk hummerlimo! Alt i bilen er skreddersydd for å gi en kongelig følelse… her finnes det rød løper, musserende vin og en elegant privat sjåfør. Dette er den perfekte starten på enhver guttetur og MÅ prøves minst én gang i livet!

Dette er en av våre mest solgte aktiviteter, så husk å bestille i god tid hvis dere vil være sikre på at dere får plass. Hummerlimo kan bestilles til 11-16 personer. Er dere færre så kan dere selvsagt også bestille, men dere må likevel betale for min. 11 pers.

Husk på at dere kan bestille med en sexy, slovakisk stripper til å bli med på turen for å virkelig gjøre det hele til en uforglemmelig tur!

Kan dere se for dere en bedre måte å ankomme utdrikningslaget i Bratislava på enn dette? Det kan i hvert fall ikke vi og vi kan dette med utdrikningslag og gutteturer. Ta kontakt med oss så fikser vi den beste transporten dere noensinne kommer til å få oppleve!

Other Options

Wien Hummerlimo med Stripper

Wien Hummerlimo med Stripper

  • 1 t. Limousinetur
  • Sjåfør

Add-Ons & Extras

Female limo stripper
Male stripper

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

Hummerlimo i Bratislava

Anmeldt "Enestående" med 4.5/5 Basert på 2+ anmeldelser.

Bestill hummerlimo fra oss i Pissup og kjør rundt i Bratislava i ekte luksus. Denne bilen er utstyrt med alt som trengs for en perfekt start på gutteturen!

12. April 2023
av Andreas R.
17. June 2022
av Gerald N.

Google Translated Bare klasse!!!

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding