Planlegg turen

Skap det perfekte utdrikningslaget med 4 enkle steg:

1 personalise-your-plan
Start planleggingen

Velg mellom tusenvis av aktiviteter og sett sammen ditt helt egne utdrikningslag.

2 discuss-and-refine-it
Diskuter og perfeksjoner

Inviter vennene dine og del idéer. Vi fikser de beste prisene til dere.

3 book-it
Bestill

Betal hver for seg: kun 50% i depositum for å reservere. Enkelt å følge med på hvem som ikke har betalt.

4 Beers-Babes-Bullets_Icon
Nyt

Gjør dere klare for et legendarisk utdrikningslag. Vi tar oss av alt innimellom, slik at dere bare kan nyte turen.

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor bør jeg bestille gjennom Pissup?
Alt hodebry som følger med ved å gjøre alle reservasjoner selv - språkbarrierer, all usikkerhet, forandringer av tider, datoer og mye mer - alt dette slipper man om man bestiller gjennom oss. Den prisbelønte organisasjonen vår og alle lokale ansatte ved hver destinasjon er der for dere fra start til slutt. De fikser alle detaljer som man ellers hadde kastet bort mye tid og bekymringer på.
Finnes det en bestillingsavgift?
Nei. Man betaler kun for tjenestene man bestiller. Vi hjelper med glede til med bestillingen og organiseringen av utdrikningslaget, uansett hva det måtte være og det er helt gratis.
Hva skjer etter at jeg har sendt inn en forespørsel?
Vi fikser de beste prisene til gjengen og kommer tilbake til dere innen 24 timer, slik at vi kan gjøre utdrikningslaget til en stor suksess - samme hvor stor gjengen deres er.
Nøyaktig hva er det en festplanlegger kan hjelpe til med?
Vi jobber med å skape et overkommelig og passende program, det er derfor vi er her. Vi behøver bare forstå deres ønsker og forventninger, så kan vi skape flere ulike tilbud som dere kan modifisere helt til alle er fornøyde.
Kan jeg gjøre endringer etter at jeg har sendt forespørselen?
Selvsagt kan du det! Alle endringer er gratis om de gjørs før dere har betalt 50% i depositum for bestillingen deres. Og ikke nok med det, dere kan også når som helst få eksperråd fra våre egne dedikerte festplanleggere, etter at dere har tatt kontakt første gang.
Er betalingen min sikker?
Alle betalinger blir behandlet sikkert av en ekstern leverandør som som jobber med de høyeste sikkerhetskravene og er sertifisert av PCI Security Standards Council. Så fort betalingen er mottatt får du en betalingsbekreftelse. Det samme skjer også ved den siste innbetalingen.