Forloveren

Har du blitt bedt om å være forlover? Frykt ikke! Pissup hjelper deg med alt du trenger vite.

Det er alltid en stor ære å bli bedt om å være forlover, men det følger selvsagt med et veldig stort ansvar også. Vi hjelper deg med å gjøre dette ansvaret til en glede i stedet for en byrde. Du skal tross alt ikke bare være brudgommens høyre hånd, du skal nemlig også organisere et heidundranes utdrikningslag! Og utdrikningslaget skal selvsagt være både gøy, vilt og helt uforglemmelig.

Vi i Pissup arrangerer utdrikningslag for alle smaker og lommebøker. Er dere ute etter action? Da har vi masse forskjellig å tilby! Hva med for eksempel Skytefest med maskinpistoler i Gdansk. Der lærer dere å skyte med 4 til 5 forskjellige typer kvalitetsvåpen (inkl. en maskinpistol og en shotgun) som i dag brukes av de polske spesialstyrker. Eller kanskje litt mer fart og spenning? Da kan vi tilby Crosser eventyr i flere byer. I Gdansk får dere navigere utenom hindringene på den meget utfordrende 2-kilometers lange banen med kraftfulle Honda & Yamaha crossere. Crosserene er særlig bygget til heftig terreng og kan nå opp til de villeste hastigheter. En av våre mest populære aktiviteter er Biff&Pupper og fås i de fleste destinasjoner hvor Pissup arrangerer gutteturer og utdrikningslag. Her snakker vi både biff og stripping for alle penga, perfekt for enhver guttetur! Er du nysgjerrig på hva vi har å tilby er det bare å klikke seg fram og fra oversikten av våre destinasjoner med de tilhørende aktiviteter.

Drunk Guy

Mens dere venter på utdrikningslagmorroa, er det bare å gå igang med talen:

En av oppgavene som mange forlovere frykter, er å holde forloverens Tale med stor T. Den skal først og fremst være fengende, artig, men også informerende, uten at det går over streken. Det er mange taler ila av en bryllupsdag, så viktig at den drar stemningen opp, og ikke motsatt!

Herunder finner du en utfyllende liste som kan hjelpe deg på vei med hva du BØR si og hva du IKKE bør si – lykke til!

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding