07-09-2016

Den Polske Ciders popularitetsøkning!

Den Polske Ciders popularitetsøkning

Når noen nevner cider, tenker man første og fremst på Baulmers, Sommersby og Magners fra Irland, eller Bayeux fra Frankrike, men dette kan fort endres nå som populariteten til den Polske cider er gått til tops.

Polen er en av de fremste destinasjonene for utdrikningslag blant guttegjenger, og de av dere som faktisk har planer om å dra til Gdansk (eller Krakow for den saks skyld) bør absolutt prøvesmake denne lekresaken av en Polsk cider.

En nylig artikkel fra fra Newsweek viser til at forbruket av den friske, roséfargede Polske cideren har steget helt opp til 10 millioner liter ila av 2014. Dette er en enorm økning fra 2013 hvor “bare” 2 millioner liter av Polsk cider ble drukket.

Polisk cider er kommet for å bli!

Tomasz Kolecki-Majewicz, som jobber for den Polske cidermerket Cydr Green Mill, mener bestemt at Polsk cider er kommet for å bli. “I de neste årene vil cider være et av de viktigste markedene innenfor alkohol industrien.

Polsk cider vil nok snart stige til samme popularitetsnivå som kjente cidre fra England, Spania og Frankrike, ifølge Tomasz Kolecki-Majewicz, selvom det skal en del drikking til fortsatt! Dog har spås det at forbruket av Polsk cider vil nå helt opp til 30-50 millioner liter året, og DET er mye cider.

Så om dere er på vei til Gdansk, Krakow eller Warsawa på utdrikningslag eller guttetur, så vet dere hva dere skal drikke! Men hvilke typer bør man drikke?

De mest populære typer cider er blant annet Cydr Green Mill, og Cydr Lubelski, men det finnes også andre populære cidre som Cydr Ignaców og Kwasne Jablko.

Heldigvis så har alle disse ciderene blitt tilgjengelig på forskjellige pubber og barer rundt omkring i sentrum av polens mange populære destinasjoner som Gdansk og Krakow. Er du en av de heldige som faktisk skal på utdrikningslag til en av disse byen, kan du bade i cider som snart blir tilgjengelig verden over.

Hva skal du gjøre nå...

 1. Er det snart utdrikningslag? Vil dere ta det til neste nivå? Sjekk ut destinasjonene, velg en favoritt og bestill utdrikningslaget gjennom Pissup.

 2. Unngå vanlige feil som de fleste blir offer for under utdrikningslaget LAST NED vår GRATIS jukselapp til å planlegge utdrikningslaget.

Sjekkliste til utdrikningslaget: 10 steg som hjelper til med forberedelsene

 • 1. Finn ut hvem som skal inviteres
 • 2. Bestem når dere skal dra
 • 3. Brainstorming på hva brudgommen ønsker/ikke ønsker
 • 4. Bli enige om budsjett og tildel oppgaver
 • 4. Bestem hvor dere skal dra og hvordan dere skal reise dit
 • 6. Velg et overnattingssted
 • 7. Planlegg noen sprø dagsaktiviteter
 • 8. Fiks alt til kvelden ute på byen (bordreservasjon, transport, osv.)
 • 9. Planlegg en overraskelse (en spøk, stripper...)
 • 10. Bestill alt og få alle til å betale i tide!

Last ned en GRATIS SJEKKLISTE TIL UTDRIKNINGSLAGET

Få GRATIS eksperthjelp med hvordan du skal planlegge et helt legendarisk utdrikningslag! Bare skriv inn e-posten din og så får du den i innboksen med en gang!

label
Send
Sona profile

Skrevet av Sona

Vi er eksperter på destinasjoner til utdrikningslaget og har hjulpet gutter med å organisere legendariske utdrikningslag – helt siden 2001. Vi kan hjelpe deg også!
Planlegg ditt eget utdrikningslag

eller ring oss på +45-70-276-470

Download our FREE stag do planning cheat sheet
 • How to plan a great stag do - expert advice
 • Common mistakes when organising stag dos & how to avoid them
 • Get tips & ideas to help you plan your stag do - via email
Download
Last ned en GRATIS SJEKKLISTE TIL UTDRIKNINGSLAGET
Download