07-09-2016

Den Polske Ciders popularitetsøkning!

Den Polske Ciders popularitetsøkning

Når noen nevner cider, tenker man første og fremst på Baulmers, Sommersby og Magners fra Irland, eller Bayeux fra Frankrike, men dette kan fort endres nå som populariteten til den Polske cider er gått til tops.

Polen er en av de fremste destinasjonene for utdrikningslag blant guttegjenger, og de av dere som faktisk har planer om å dra til Gdansk (eller Krakow for den saks skyld) bør absolutt prøvesmake denne lekresaken av en Polsk cider.

En nylig artikkel fra fra Newsweek viser til at forbruket av den friske, roséfargede Polske cideren har steget helt opp til 10 millioner liter ila av 2014. Dette er en enorm økning fra 2013 hvor “bare” 2 millioner liter av Polsk cider ble drukket.

Polisk cider er kommet for å bli!

Tomasz Kolecki-Majewicz, som jobber for den Polske cidermerket Cydr Green Mill, mener bestemt at Polsk cider er kommet for å bli. “I de neste årene vil cider være et av de viktigste markedene innenfor alkohol industrien.

Polsk cider vil nok snart stige til samme popularitetsnivå som kjente cidre fra England, Spania og Frankrike, ifølge Tomasz Kolecki-Majewicz, selvom det skal en del drikking til fortsatt! Dog har spås det at forbruket av Polsk cider vil nå helt opp til 30-50 millioner liter året, og DET er mye cider.

Så om dere er på vei til Gdansk, Krakow eller Warsawa på utdrikningslag eller guttetur, så vet dere hva dere skal drikke! Men hvilke typer bør man drikke?

De mest populære typer cider er blant annet Cydr Green Mill, og Cydr Lubelski, men det finnes også andre populære cidre som Cydr Ignaców og Kwasne Jablko.

Heldigvis så har alle disse ciderene blitt tilgjengelig på forskjellige pubber og barer rundt omkring i sentrum av polens mange populære destinasjoner som Gdansk og Krakow. Er du en av de heldige som faktisk skal på utdrikningslag til en av disse byen, kan du bade i cider som snart blir tilgjengelig verden over.

Hva skal du gjøre nå...

  1. Er det snart utdrikningslag? Vil dere ta det til neste nivå? Vi har over 21 års erfaring med å arrangere legendariske utdrikningslag for mer enn 200.000 gjester. Vi kan også hjelpe deg - kontakt oss for gratis råd.

  2. Finn inspirasjon og tips online Ta en titt på [ideer til utdrikningslag] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-ideer/), våre [aktivitetsideer] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-aktiviteter/) eller våre [destinasjoner] (https://www.pissup.no/destinasjoner/)

Vi organiserer utdrikningslaget bestevennen din fortjener
  • Gjør som over 100.000 andre og stol på Pissup
  • Få tilgang til over 1500 aktiviteter
  • Pissup-ekspertene våre er tilgjengelige 24/7
Få gratis veiledning
Sona profile

Skrevet av : Sona

Få GRATIS eksperthjelp med hvordan du skal planlegge et helt legendarisk utdrikningslag!
Télécharger