Guttetur til Amsterdam

Guttetur til Amsterdam

( 330 anmeldelser )
4.68 / 5 Basert på 330 anmeldelser

Guttetur til Amsterdam

Populære aktiviteter

Sentral overnatting i Amsterdam

3 Stjerner
image of Nice Hotel opposite the zoo

Nice Hotel opposite the zoo

Vandrerhjem 2*
image of New Design Hostel

New Design Hostel

4 Stjerner
image of Luxurious Hotel in the heart of Amsterdam

Luxurious Hotel in the heart of Amsterdam

3 Stjerner
image of Canal-Hotel close to the main train station

Canal-Hotel close to the main train station

Derfor er Amsterdam den beste byen å arrangere gutteturen til

Heftige barer & klubber for enhver smak

Heftige barer & klubber for enhver smak

Ta livet med ro på en av byens utallige Coffee Shops

Ta livet med ro på en av byens utallige Coffee Shops

Utforsk det verdenskjente Red Light District

Utforsk det verdenskjente Red Light District

Se alle de viktige severdighetene fra et av våre kanalcruise

Se alle de viktige severdighetene fra et av våre kanalcruise

Guttetur til Amsterdam

Anmeldt "Enestående" med 4.68/5 Basert på 330+ anmeldelser.

Utdrikningslag Amsterdam ★ +600 aktiviteter ✓ All inclusive-kanalcruise ✓ Pubcrawl og Red Light District

Viser de nyeste anmeldelsene

29. August 2023

Google Translated Supertrevlig personale som svarer raskt på spørsmål. Enkelt og ukomplisert.
Bestilte hotell og aktiviteter her, alt gikk knirkefritt. Jeg kan anbefale det på det varmeste.

21. August 2023

Google Translated Det var kjempegøy. Alt var på engelsk, men vi gjorde en god jobb.

16. August 2023

Google Translated Flott opplevelse. Jeg var litt usikker på hvordan det kom til å gå før dagen for arrangementet, men leveransen var strålende og til og med bedre enn forventet. En av de morsomste 30 minuttene

06. August 2023

Google Translated Helgen 05. og 06. august: HOTEL MENNINGER /BEER BIKE/CROISIERE/DISCOTHEQUE aktivitetene var helt topp.
På den annen side, for vår 1. aktivitet, skotske spill (Rhoneweg 32), forventet vi mer

31. July 2023

Google Translated Tusen takk for topp organisering og gode muligheter!

Vi har blitt omtalt over hele verden for våre utdrikningslag

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Teamet vårt i Amsterdam

Amsterdam er en frekk og fargerik by – og dette er teamet som skal sørge for at gutteturen til Amsterdam blir en tur dere aldri kommer til å glemme!

Kontakt oss

Guttetur til Amsterdam

Det finnes mange fine opplevelser i Oslo og resten av Norge, men skal man på tur er det jo gøy å komme seg litt utenfor komfortsonen sin. Med vakker arkitektur, kanaler og parker, kan en guttetur til Amsterdam friste deg og guttegjengen med blant annet de villeste festene og de flotteste damene. Her går dere garantert ikke tom for ting å gjøre! Ved å arrangere utdrikningslag eller guttetur til Amsterdam med Pissup får dere oppleve det beste av byen.

Vi har en lang liste med spennende aktiviteter i Amsterdam, så sjekk ut aktivitetssiden vår og velg ut det som passer deres ønsker og budsjett.

Amsterdam City Guide

Hovedstaden i Nederland har over 100 km med vakre kanaler og er derfor også kjent som “Nordens Venezia”. Hvert år har byen over 5 millioner besøkende fra hele verden. Amsterdam er en kompakt by, noe som gjør at det er lett å komme seg rundt dit man skal. Dette betyr at du kan utforske en av de mest liberale byene i verden på en billig og overskuelig måte.

Fun fact: Ifølge ulike estimater er det nesten like mange sykler som innbyggere i Amsterdam. Noen hevder at antallet sykler er mye høyere. Og visste du at Amsterdam også har 8 vannmøller, 2500 kanalhus og 165 kanaler?

Guttetur på kanalene i Amsterdam

Slik kommer dere frem

Å fly til Amsterdam fra Norge er både raskt og billig. Det går mange daglige ruter fra Oslo Lufthavn til Amsterdam. Turen tar rundt 1 time og 50 minutter. Pissup kan ordne det slik at dere bli hentet på ekte pompøst vis på flyplassen i en Hummerlimo. Det setter en høy standard for den typiske gutteturen i Amsterdam! Hvis ikke finnes det tog som går oftere enn hvert 10. minutt og en billett én vei koster rett over 50 NOK. Billetter kan kjøpes ved informasjonen på flyplassen eller i automat.

Hvordan komme seg til Amsterdam

Øl, damer & r(ø)ykende gode kaféer

Byens avslappende holdning til loven betyr at mange uventede ting er lovlig. Alt blir møtt med et åpent sinn i Amsterdam og her finner du både Red Light District jentene, strippeklubber og coffee shops. Men det er mye mer til denne byen enn bare damer og god røykelse. I Leidseplein området ligger et stort utvalg av ulike puber og her kan du smake på noen av Europas beste øl. Om det er lokaløl dere er på utkikk etter, da har Heineken bryggeriet ofte åpent for omvisninger. Dere kan også kjøre rundt i en av av Amsterdams festbusser eller prøve de berømte ølsyklene, hvor man kombinerer pils og sightseeing.

Coffee Shops i Amsterdam

Klubbing i Amsterdam

Området Rembrandtplein har fått navnet etter den berømte nederlandske maleren Rembrandt og er kjent for å være et av de mest populære nattklubbområdene i Amsterdam. I dette området finner dere kjente klubber som Club Rain, Escape og på nattklubben Trouw spiller noen av Europas beste DJ’er, der nederlenderne topper listene gang på gang med sin utrolige elektroniske musikk.

Utelivet og klubbing i Amsterdam

Våre anbefalte aktiviteter i Amsterdam

Dere trenger noe å gjøre på gutteturen. Dere vil ikke tilbringe 2 dager der dere bare sitter på en pub, det kan dere gjøre hjemme. Det dere trenger er Hummerlimos med strippere, coffeeshops, paintball og lokalkunnskap om Red Light District. Jo mer aktiviteter dere tar med, jo mer minneverdig kommer turen til Amsterdam til å være.

Vi vet alle hvor avslappet holdningen er til det meste i Amsterdam og dette gjør det også mulig å finne på uendelig med spennende og morsomme ting i løpet av utdrikningslaget. Vår personlige favoritt (vi var en av de første til å tilby dette) er Pissup Smurfen! En dverg som er kledd ut som en smurf og fester seg til brudgommen med håndjern og henger med dere ut på byen i noen timer, mens han gjør alt han kan for å plage brudgommen.

Aktiviteter til utdrikningslaget i Amsterdam - paintball - Pissup

Perfekt for adrenalinjunkies

For alle bensindrevne bilentusiaster på guttetur i Amsterdam tilbyr vi den ultimate bilopplevelsen! Guiden deres henter dere ved hotellet og tar dere med til banen, der dere får kjøre et imponerende utvalg biler: Aston Martin V8 Vantage, Lamborghini Gallardo, Porsche 911, Racerbil i F1-klassen, BMW 130i. Drag Race med en 500hk Dodge Charger, Power Slide som en profesjonell i en Ford Mustang. Dere kan også kjøre en firehjuling gjennom klittene eller konkurrere mot vennene dine i en GoKart-konkurranse. Det er viktig med litt fart og spenning når man er på guttetur og det sørger vi for ved alle våre destinasjoner, Amsterdam er intet unntak.

Den ultimate bilopplevelsen for adrenalinjunkies i Amsterdam

Alt du kan tenke og ønske deg

I Amsterdam kan man prøve mye rart og dette er desidert noe av det som best karakteriserer denne liberale byen. Prøv ut en Live pornokveld for å spice opp turen litt.

Eller så vil dere kanskje rulle inn i byen i ekte bachelor-stil? Bestill en Limousin med Striptease, der en luksuriøs limousin kommer og henter dere fra ønsket sted og tar dere med på en times lang tur i byen. Her kan dere se noen av Amsterdams flotteste attraksjoner uten å måtte se ut av vinduene. Dere blir nemlig underholdt av en av byens lekreste strippere. Amsterdam er kjent for sin vakre arkitektur, bylandskap og flotte damer – og etter denne snasne ankomsten kommer dere til å forstå hvorfor.

Ta dere en titt på alle utelivsaktivitetene vi tilbyr i Amsterdam for å få dere en oversikt over alt det galne som finnes å gjøre.

Vakre damer i Red Light District, Amsterdam

Fantastisk Opplevelse

Om dere trenger en pause fra det ville utelivet, kan dere leie en sykkel og utforske byen og de vakre parkene som finnes her. Vi anbefaler også å ta en båttur på kanalene, der man kan nyte Amsterdams flotte arkitektur. Her kan dere lade opp batteriene før natten tar over gutteturen deres igjen.

Amsterdam er en liten by med mye å tilby. Samme hva dere ønsker, så arrangerer Pissup aktiviteter til utdrikningslaget som vil bidra til at dere får en fantastisk opplevelse!

Kanaler og vannmøller i Amsterdam

Amsterdam-pakke

Frister alt dette dere, men så vet dere ikke helt hvilke aktiviteter dere skal velge? Vi i Pissup har satt sammen forskjellige pakker som passer enhver type gruppe. Velg ut ifra budsjett, stil og innhold. Klikk her for å bli tatt videre til Pakker, der dere kan velge en forhåndsdefinert pakkereise fra Pissup.

Er dere derimot mer i det kreative hjørnet, da kan dere skreddersy deres egen pakke for hele gjengen! Da klikker dere her for å velge og vrake blant alle aktivitetene våre. Samme hvordan dere gjør det, så blir det garantert en uforglemmelig tur!

Her et hint om hvordan turen kan bli:

Ankomst: Bli hentet med limousin på flyplassen og start helgen med stil!

Action: Start dagen med en runde pistolskyting og få ut litt adrenalin.

Oppvarming for kvelden: Etter en hel del action smaker det ekstra godt med en kald øl. Ta turen til Heineken-bryggeriet for å få en omvisning og lære dere litt om ølbrygging!

Take-off: Etter en digg middag med sexy underholdning kan dere gjøre dere klare for take-off til en lang natt, der dere får oppleve Amsterdams uteliv med en av våre fantastiske lokalguider.

Utelivet i Amsterdam Bakfull: Bakfull neste morgen? Det er vel egentlig ikke så rart etter en vill natt. Start dagen med vår sexy roomservice – ingenting slår en lekker dame som ikke bare sørger for å rydde rommet, men som gjør litt andre ting også…

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

De største i festbransjen Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Legendariske utdrikningslag Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Betal individuelt Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Personlig planlegger døgnet rundt Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding