Coffeeshop Guide i Amsterdam - opplev den “høye” siden av byen

Coffeeshop Guide i Amsterdam

( 2 reviews-items )
4.5 / 5 Basert på 2 reviews-items

Coffeeshop Guide i Amsterdam

Inkludert
  • Quiz
  • Tea or Coffee each
  • Rolling Competition
  • 4 t. Guided Coffee Shop Tour
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Daytime
Featured
Night Life

Coffeeshop Guide i Amsterdam – når man er i en av Europas mest liberale byer, da får man også utnytte det!

Er man i Amsterdam, så er man i Amsterdam og i Nederland har de et litt annet syn på marijuana enn det man kanskje har i Norge. De berømte coffeeshopene er spredt utover hele byen, men det er ingen vits å kaste bort tid på å prøve å finne alle.

Den kunnskapsrike og hjelpsomme Coffeeshop guiden vår kommer til å være en helt uvurderlig vert. Dere blir møtt på hotellet før dere begynner å navigere dere gjennom byen. Her får dere stoppe på 3 av de mest kjente coffeeshopene i byen og 1 røykevennlig bar. Dere bestemmer hvor lenge dere skal være på hvert sted. Dermed kan dere også velge hvor mange steder dere vil dra til.

Dere kommer også til å få besøke Cannabis College – og her kommer dere til å få være med på en rullekonkurranse og andre morsomme leker. Guiden deres kommer også til å passe på at dere kommer dere tilbake til hotellet eller at dere finner et bra sted å slappe av på – alt etter hva dere foretrekker. Men avslappet kommer dere uansett til å være etter denne runden med ekte weed fra Amsterdam!

Merk: Det er viktig at alle forstår at aktiviteten innebærer røyking av marijuana og at dere kommer til å bli høye. Alle må være 18+ for å være med. Vi anbefaler å ikke drikke alkohol under Coffeeshop Guiden, siden denne blandingen har en tendens til å gjøre folk dårlige.

Alt utstyr (vaporizer, piper, rullepapir) og det dere røyker må dere betale for selv. Runder som starter etter 16:00 inkluderer ikke alltid Cannabis College.

Add-Ons & Extras

Escape Club Entry (house) w/activity
Banana Bar (w/ drink)
Banana Bar (unlimited drinks 1hr)

Coffeeshop Guide i Amsterdam

Anmeldt "Enestående" med 4.5/5 Basert på 2+ reviews-items.

Coffeeshop Guide viser dere den mer liberale siden av Amsterdam. Lær dere alt dere trenger å vite om cannabis, besøk 3 coffeeshops og rull egne jointer. Dette blir garantert et høydepunkt på

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

04. December 2022
03. July 2022
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding