Guttetur til Gdansk

Guttetur til Gdansk

( 64 reviews-items )
4.64 / 5 Basert på 64 reviews-items

Guttetur til Gdansk

Populære Pakkereiser til Gdansk

fra kr 2750 pp
Basic pakke

Basic pakke

 • 2 natt/netter Leilighet i Gdansk
 • Minibus Airport Transfer Roundtrip
 • Guidet Pubcrawl
 • Strippemåltid
fra kr 3579 pp
Medium pakke

Medium pakke

 • 2 natt/netter 3-stjerners hotell i Gdansk
 • Hummerlimo med stripper
 • Guidet Pubcrawl
 • Biff og Pupper
 • Flyplasstransport
fra kr 5132 pp
All in one pakke

All in one pakke

 • 2 natt/netter Luksushotell i Gdansk
 • Hummerlimo med stripper
 • Biff og øl
 • Guidet Pubcrawl
 • AK-47 Ekstremskyting
 • Ut på livet
 • Flyplasstransport

Sentral overnatting i Gdansk

4 Stjerner
image of Luksushotell i Gdansk

Luksushotell i Gdansk

3 Stjerner
image of 3-stjerners hotell i Gdansk

3-stjerners hotell i Gdansk

2 Stjerner
image of Budsjettovernatting Gdansk

Budsjettovernatting Gdansk

3 Stjerner
image of Leilighet i Gdansk

Leilighet i Gdansk

Derfor er Gdansk den beste byen å arrangere gutteturen til

Heftige fester på strendene i Sopot

Heftige fester på strendene i Sopot

Slapp av ved en av de mest ikoniske havnefrontene i Europa

Slapp av ved en av de mest ikoniske havnefrontene i Europa

Besøk den berømte "Beer Street" som har over 30 barer

Utforsk den eldste byen i Polen

Utforsk den eldste byen i Polen

Guttetur til Gdansk

Anmeldt "Enestående" med 4.64/5 Basert på 64+ reviews-items.

Utdrikningslag Gdansk ★ Legendariske fester + aktiviteter ✓ Erotiske strippeklubber ✓ 150.000 fornøyde kunder ✓

Viser de nyeste anmeldelsene

16. May 2024

Helhetlig en veldig fin tur, og reisefølge var også godt fornøyd!

11. May 2024

Koselige og kjekke folk som var med oss og hjalp oss

18. January 2024

We are impressed by your employee Gabriella, who responded to our late request, and in only a few hours managed to organize a successful activity for the young lads who went to Gdansk. The limousine ride from the airport was described as "legendary", and was both a perfect surprise gift to the lads and (for them) a perfect start on a interesting weekend in Gdansk. Thanks to Gabriella and the rest of the team - we will certainly use your company again. In fact, with my son as one of the young lads last weekend, he the second generation in our family who travel with your company (if we were from Wales or the north of England he could actually have been the third- or fourth generation, within the same time span...).

22. November 2023

Veldig fornøgd med alle gangene eg har bestilt
Tur gjennom dåkke. Blir ikkje siste gang!
Gleda meg allerede til neste tur???

05. November 2023

Veldig bra opplegg! Alt til rett tid og god service

Vi har blitt omtalt over hele verden for våre utdrikningslag

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Guttetur til Gdansk

Gdansk er en av våre toppdestinasjoner takket være et bredt tilbud av diverse aktiviteter til en veldig rimelig pris. Et typisk utdrikningslag i Gdansk vil inneholde besøk til utrolige nattklubber, selskap med lekre damer på flotte strender og adrenalinfylte dagsaktiviteter som offroading og paintball. Majoriteten av alle som bor i denne spennende byen er også kvinner, noe som gjør det ekstra attraktivt å dra dit på guttetur eller utdrikningslag. Frister Gdansk dere også?

Vi har en lang liste med spennende aktiviteter i Gdansk, så sjekk ut aktivitetssiden vår og velg ut det som passer deres ønsker og budsjett.

Gdansk City Guide

Gdansk, også kjent under sitt tyske navn Danzig, danner den såkalte Trippelbyen sammen med Sopot og Gdynia. Byene ligger langs Østersjøen og har alt som trengs for et vellykket og storartet utdrikningslag.

De små karakteristiske gatene i Gdansk inneholder mange hyggelige kaféer, der man kan sette seg ned og ta en billig pils mellom aktiviteter, eller bare ta seg en pust i bakken. Og når vi sier billig så mener vi opptil 80% billigere enn en øl på byen i Norge.

Med kun 20 minutter i taxi kan man komme seg til Sopot, som tilbyr en rekke ville strandfester. Det er ingen hemmelighet at norske gutter og menn faller i god smak hos polske jenter, så hva venter dere på?

Guttetur til Gdansk med Pissup

Slik kommer dere frem

Å fly til den polske rivieraen er veldig billig, raskt og enkelt med flere direktefly hver dag fra Oslo Lufthavn. Flyreisen tar omkring 1,5 timer og kan koste helt ned i så lite som under 200 kroner tur/retur, om dere er tidlig ute. Transport til og fra flyplassen kan forhåndsbestilles gjennom Pissup, da vi tilbyr alt fra minibuss til partybuss og limousin med stripper. Eller så kan dere ordne det på egenhånd om ønskelig. Det går både taxier for ca. 130 kroner til sentrum eller så kan man velge å ta lokalbuss for en liten slant. Strekningen er ikke lenger enn 16 km og tar ca. 20 minutter.

Fly til Gdansk - transport til sentrum - Pissup

Øl i Gdansk

Det mest ideelle vil være å reise på guttetur til Gdansk ved sommertider. Temperaturene kan komme helt opp i 35°C. Ønsker dere å reise rundt den tiden er det viktig å bestille reisen tidlig, da besøkstallene i Gdansk som regel er på topp på sommeren. Vi anbefaler å holde seg rundt Monte Cassino Avenue,som er en hovedgate i Gdansk med massevis av barer, nattklubber og restauranter.

En bygning man ikke bør gå glipp av er selveste Crooked House, som huser deres helt egne tilbud av barer og puber. Gamlebyen i Gdansk, med sin særegne og flotte havn, er også populær. Dette er et ypperlig sted å sette seg ned for å ta en kald og rimelig pils med gutta.

Øl i Gdansk - barer og nattklubber - rimelige priser

Damer i Gdansk

Det er slett ikke ofte man reiser på utdrikningslag, så hvorfor ikke ta det helt ut og bestille deres egne og meget luksuriøse Hummer limousin? Den er utstyrt med både champagne og strippere! Dere får selvsagt egen sjåfør og guide som henter dere på flyplassen eller ved hotellet sammen med noen søte jenter som kan hjelpe dere med å skjenke champagnen. Start turen på topp og skap minner for livet som de fleste vil misunne dere for.

Er dere en stor gjeng og har lyst til å dra det enda lenger? Bestill og bli plukket opp av den eneste partybussen i byen, skreddersydd for gutter på tur og utdrikningslag. Sleng dere rundt den ekte strippestangen med en gratis pils i hånden og dunkende musikk fra et toppkvalitets anlegg i bakgrunnen – og frykt ikke, rutene er sotede for å garantere maksimal diskostemning og intimitet. Med en medfølgende bartender er dette en sikker vinner og desidert Pissups bestselger for gutteturer i Gdansk, spesielt når lekre polske strippere også kan bestilles med på turen.

Sexy damer i Gdansk - flere kvinner enn menn

Aktiviteter i Gdansk - Pissup Anbefaler

Er dere på utkikk etter å arrangere utdrikningslag i Europa eller kanskje dere bare er ute etter å reise vekk en helg på guttetur? Da har Pissup alt dere trenger til å sette sammen en heidundrende fest i Gdansk. Vi organiserer aktiviteter i alle sjangere og gjør vårt beste for at dere skal få en uforglemmelig guttetur. Når man planlegger et utdrikningslag i utlandet er det lurt å planlegge slik at man er sikker på at helgen er fylt opp med masse morsomme aktiviteter. Alt fra kreative pranks på brudgommen til klassiske aktiviteter som skyting, go-karting, firhjulinger eller leirdueskyting. Vi har alt du kan tenke deg!

Aktiviteter for alle penga!

Det er ikke uten grunn at bydelen Sopot sammenlignes med Ibiza. Byen har noen stilige, ville klubber med mange vakre mennesker. Klubber som Unique, Dream Club og Wtedy er bare noen få av de bemerkelsesverdige og populære klubbene, som også byr på en god omgang striptease. Ønskes det en mer avslappet og mindre eksklusiv stemning med kule dørvakter ved inngangen, da er Atelier stedet for dere.

Ta dere en titt på alle utelivsaktivitetene vi tilbyr i Gdansk for å få dere en oversikt over alt det morsomme som finnes å gjøre.

Når det kommer til ekte action, så tilbyr vi flere fete aktiviteter, blant annet å skyte med 4 til 5 forskjellige typer kvalitetsvåpen (inkl. en maskinpistol og en hagle), som i dag brukes av de polske spesialstyrkene. Denne ville aktiviteten inkluderer hele 4 ulike våpen, der Glauberyt, Polens Uzi, selvsagt også er med.

Skyt med heftige våpen i Gdansk - skytefest med maskinpistoler

Gdansk-pakke

Frister alt dette, men dere vet ikke helt hvilke aktiviteter dere skal velge? Vi i Pissup har satt sammen ulike pakker som passer enhver type gruppe. Velg ut ifra budsjett, stil og innhold. Klikk her for å bli ført til Pakker, der dere kan velge en forhåndsdefinert pakkereise fra Pissup.

Er dere derimot mer i det kreative hjørnet, så kan dere skreddersy deres egen pakke for hele gjengen! Da klikker dere her for å velge og vrake blant alle aktivitetene våre. Uansett hvordan dere gjør det, så blir det garantert en uforglemmelig tur!

Her et hint om hvordan turen kan bli:

Ankomst: Bli hentet i limo på flyplassen og start helgen med stil.

Action: Start dagen med et ekte off-road eventyr og få opp adrenalinet med litt konkurranse og action sammen med gutta.

Oppvarming til kvelden: Etter en hel del action smaker det ekstra godt med en kald øl, så ta derfor turen inn til byen og start oppvarmingen med en guidet pubcrawl.

Take-off: Etter en digg middag med biff og pupper, så kan dere gjøre dere klare for ekte take-off til en lang natt, der dere får oppleve Gdansks uteliv med en av våre fantastiske lokalguider.

Utelivet i Gdansk - fest til solen står opp

Bakfull: Bakfull neste morgen? Det er egentlig ikke så rart etter en vill natt. Start dagen med vår sexy roomservice – ingenting slår en lekker dame som ikke bare sørger for å ordne rommet, men som gjør litt andre saker også…

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

De største i festbransjen Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Legendariske utdrikningslag Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Personlig planlegger døgnet rundt Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Betal individuelt Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding