Innendørs/Utendørs Fotball i Gdansk - spark litt ball på turen

Innendørs/Utendørs Fotball i Gdansk

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Innendørs/Utendørs Fotball i Gdansk

Inkludert
  • 1 t. Spilletid
  • Garderobe og dusjer
  • Mineralvann
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
Add-Ons & Extras >
Daytime

Innendørs/Utendørs Fotball i Gdansk – slå dere løs med litt god, gammeldags fotball med gutta!

Løp av dere bakrusen med en liten runde fotball på en av Gdansks innendørs- eller utendørsbaner. Dere kan velge mellom en standard fotballbane for 11 mot 11, eller mindre baner for 5 mot 5.

Guiden kommer og møter dere ved hotellet og hjelper dere ut til stedet. Det ligger ikke så langt fra sentrum, så dere kan komme dere dit ved hjelp av taxi eller offentlig transport. Dette er ikke inkludert i prisen, men guiden hjelper dere og dere er jo i Polen, så taxiprisene kommer ikke til å svi noe særlig i lommeboka.

Prisen inkluderer leie av fotballbanen i 1 time, ball (så klart), garderobe, dusjer og gratis forsyning av vann gjennom hele kampen. Velg mellom en standard fotballbane, der dere kan spille vanlig 11 mot 11, og en mindre bane til 5 mot 5 kamper.

Når dere er ferdige med kampen kan dere ta dere en dusj på stedet, for så å dra rett ut på byen igjen om dere vil det. Eller hvorfor ikke bestille litt herlig mat til etter kampen. Ta for eksempel Biff og Pupper, der dere får et nydelig biffmåltid etterfulgt av et sexy strippeshow!

Ta kontakt med oss og bestill innendørs/utendørs fotball til gutteturen i Gdansk!

Add-Ons & Extras

Minibus/ Taxis
Sexy Maid
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding