Boblefotball i Gdansk - hopp i bobledraktene og se hvem som er best

Boblefotball i Gdansk

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Boblefotball i Gdansk

Inkludert
  • 1 t. Spilletid
  • Guide
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
Add-Ons & Extras >
Daytime
Bubble Football
Landing Page

Boblefotball i Gdansk – dere kommer helt bokstavelig talt til å rulle rundt på bakken av latter!

Ta på dere bobledraktene og løp ut på banen, mens dere prøver å skyte og score! Vi lover dere at alle kommer til å ligge på bakken og rulle rundt av latter til slutt.

Boblefotball har tatt Gdansk med storm og har raskt blitt enn av de mest populære aktivitetene å arrangere til utdrikningslaget. Og det er tydelig hvorfor! Dere er kanskje fotballinteresserte, eller kanskje til og med fotballgale, og er på let etter et sted dere kan sparke litt ball når dere er på utdrikningslag i Gdansk – men dere vil ha mer enn bare en standard 5v5 kamp. Da er boblefotball aktiviteten for dere!

Ta på dere draktene, del dere opp i lag og start spillet. Etter én times spill kommer dere til å se hvem som kan og ikke kan spille fotball om de hadde hatt kroppen til en sumobryter!

Merk: Aktiviteten arrangeres alltid i nærheten av sentrum, så derfor er det vanligvis ikke nødvendig med transport. I verste fall kan dere ta en kort taxitur ut til stedet og da kan dere mer enn gjerne kontakte oss for mer informasjon angående det.

Er dere en større gruppe får dere 2 timers spilletid i stedet for bare én. Bestill nå i dag og sikre dere en plass til denne utrolig morsomme aktiviteten!

Add-Ons & Extras

Dominatrix Strip Show
Sexy Maid
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding