Guttetur til Tallinn

Guttetur til Tallinn

( 313 reviews-items )
4.95 / 5 Basert på 313 reviews-items

Guttetur til Tallinn

Sentral overnatting i Tallinn

3 Stjerner
image of 3-stjerners hotell i Tallinn

3-stjerners hotell i Tallinn

4 Stjerner
image of Luksushotell i Tallinn

Luksushotell i Tallinn

2 Stjerner
image of Budsjettovernatting Tallinn

Budsjettovernatting Tallinn

Derfor er Tallinn den beste byen å arrangere gutteturen til

Nyt Skandinavisk standard til en rimelig pris

Nyt Skandinavisk standard til en rimelig pris

Estonia has the highest number of supermodels in the world

Estonia has the highest number of supermodels in the world

Fest i den eventyrlige gamlebyen fra middelalderen

Fest i den eventyrlige gamlebyen fra middelalderen

Det bor flere kvinner enn menn i den estiske hovedstaden

Det bor flere kvinner enn menn i den estiske hovedstaden

Guttetur til Tallinn

Anmeldt "Enestående" med 4.95/5 Basert på 313+ reviews-items.

Utdrikningslag Tallinn| 100% fest ✓ Action ✓ vakre damer ✓ Service 24/7 ✓ ★ 150.000 fornøyde kunder ✓ Bestill nå!

Viser de nyeste anmeldelsene

05. June 2022

Google Translated Tusen takk til vår lokale guide Anet. Turen var godt organisert og alt ble gjennomført som avtalt på forhånd. Vi hadde mye moro på denne interessante turen og lærte mye om de lokale skikkene.

Google Translated Bare så vidt kommet seg, det var en fantastisk helg, det vil vi definitivt gjøre igjen. Anet guiden vår var veldig nyttig som vi vil og gjorde en god jobb. Takk, James

Google Translated Hei, turen var fantastisk. Vi alle elsket det. Skytingen var kvalitet. Kommer til å bruke selskapet igjen hvis vi skal sortere en helg borte. Og Anet var veldig hyggelig også. God hjelp. Takk

Google Translated Første gang prøvde vi å bruke deg til noen av aktivitetene våre på vår årlige fyretur. Til tross for at en av aktivitetene (Ølsykkel) ikke kunne gjennomføres, noe vi fant ut dagen før av din

Google Translated Vi fikk hjelp til å arrangere skyting og en times kjøretur i limousin, og alt var perfekt tilrettelagt.

Vi har blitt omtalt over hele verden for våre utdrikningslag

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Guttetur til Tallinn

Tallinn har utrolig mange talenter, spesielt når det kommer til damene. Byen har flere kvinner enn menn og det er derfor et veldig hyggelig alternativ til utdrikningslaget. Det er faktisk såpass at Estland har det største antallet internasjonale supermodeller per innbygger i hele verden! Et utdrikningslag til Tallinn med Pissup kommer garantert til å bli en opplevelse for livet.

Vi har en lang liste med spennende aktiviteter i Tallinn, så sjekk ut aktivitetssiden vår og velg ut det som passer deres ønsker og budsjett.

Tallinn City Guide

Tallinn ligger i den nordøstlige delen av den baltiske regionen. Halvparten av Estland er dekket av skog og prektig natur og dette området er utrolig vakkert. Tallinn er en by der gammelt møter nytt. Historiske gater som bærer preg av middelalderen og gamlebyen blir ansett som en av verdens arkitektoniske perler av UNESCO World Heritage Site. Estland er også kjent for deres teknologiske fremskritt og er blant annet stedet der Skype ble utviklet, sammen med svensken Niklas Zennström og dansken Janus Friis. 

Gamlebyen i Tallinn, vakker og vibrerer av liv

Slik kommer dere frem

Dere kan kommer dere til Tallinn fra Olso Lufthavn så lett som bare det. Det går direkteruter dit og turen tar kun halvannen time. Prisene er heller ikke så dumme, er man ute i god tid kan man komme unna med billetter for den nette pris av 600-800 kroner per person tur/retur.

Hvordan komme seg til Tallinn - fly og transport

Utelivet i Tallinn

Til å være en så liten by, så har Tallinn mye bra å tilby på nattlivsscenen med et mangfold av klubber og barer! Denne byen har utrolig mye å by på – og det er det bare å kaste seg inn i det og oppdage alt som finnes å gjøre i Tallinn! Ikke kast bort tiden på å planlegge hvor man skal drikke og bestill heller den private barguiden vår.

Beer House er byens mikrobryggeri, som tilbyr 7 ulike typer brygget øl. Det samme er en pub som heter Drink, som er byens største pub med britisk tema, der det er koselig og… tja, britisk. Scotland Yard er også et populært sted med politi-tema, der toalettene ser ut som fengselsceller!

Ta dere en titt på alle utelivsaktivitetene vi tilbyr i Tallinn for å få dere en oversikt over alt det morsomme som finnes å gjøre.

Uteliv og barer i Tallinn - et vibrerende festliv

Aktiviteter i Tallinn - Pissup Anbefaler

Tallinn var den andre byen, etter Praha, som Pissup begynte å arrangere utdrikningslag til. Dette gir oss 11 års erfaring med å tilby fantastiske utdrikningslag og gutteturer til den vakre hovedstaden i Estland. Ettersom vi hjalp mange av arrangørene i Tallinn inn på banen, så har vi utrolig gode forhold til alle leverandørene av de aktivitetene vi tilbyr.

En av de viktigste grunnene til at Tallinn er den ultimate byen å arrangere gutteturen til, er nemlig at det finnes mange flere kvinner enn menn som bor her. I tillegg til det, så har Estland også det høyeste antallet supermodeller per innbygger i hele verden! Så her er det virkelig ikke mangel på vakre damer.

I Tallinn har vi veldig mange spennende og adrenalinfylte aktiviteter. Ta dere en runde med Go-karts eller dra på en spennende ATV Safari. Eller hvorfor ikke prøve noe nytt og dra ut på tur med Hundeslede?! Det er også mulig å teste litt Mission Impossible Paintball, som foregår på en tidligere topphemmelig, sovjetisk radarstasjon!

Utelivet i Tallinn - her slutter aldri festen

Action i Tallinn

Et utdrikningslag er ikke komplett uten å prøve noen tøffe aktiviteter og på grunn av de sterke forholdene vi har hatt til leverandørene våre i Tallinn i over 11 år, så har vi sikret noen av de beste adrenalinpumpende aktivitetene som den estiske hovedstaden har å by på. Vi gir dere muligheten til å ta noen av de kraftigste firehjulingene ut på en runde på en utfordrende bane i et steinbrudd med vår heftige ATV Safari.

Om dere foretrekker å kjøre rundt i noe litt lettere og raskere, så kan vi ta dere med til Estlands beste utendørs go-kart-bane, der dere kan nå opp i hastigheter på opp imot 70 km/t.

Er dere mer interesserte i våpen enn go-karts, da har dere kommet til rett sted! Vi kan ta dere med til en skytebane, der dere får skyte med både pistoler og pumpehagler. Så da er det bare å velge og vrake, dere bestemmer hva som passer dere best!

Action i Tallinn - fart og spenning på ATV Safari med Pissup

Damer i Tallinn

Tallinn er, på grunn av deres teknologiske produktivitet, også kjent som Østens Silicon Valley. Utover det er byen også kjent for deres utrolig vakre kvinner som finnes i store mengder. Estland er nemlig det landet i verden som har flest supermodeller per innbygger! Heldigvis finnes det en stor sjanse for å få møte disse kvinnene på de utallige barene og nattklubbene i Tallinn. Disse ligger dessuten også med kort avstand til hverandre, noe som gjør at det er få pauser i festen i løpet av natten. Et utdrikningslag er ingenting uten litt striptease og derfor arrangerer vi med glede en Stripperunde for dere. Eller vil dere kanskje dra på en privat Badstuefest med stripperne i stedet? Utvalget er enormt, så det er bare å velge og vrake!

Vakre kvinner og supermodeller i Tallinn

Tallinn-pakke

Uansett hva dere ønsker å se og gjøre på gutteturen til Tallinn, så passer Pissup på å strukturere ønskene deres slik at det hele tiden er noe som skjer. Siden ingen av oss blir noe yngre, er det bare å komme seg avgårde til Tallinn så fort som mulig. Frister alt dette dere, men så vet dere ikke helt hvilke aktiviteter dere skal velge? Vi i Pissup har satt sammen forskjellige pakker som passer enhver type gruppe. Velg ut ifra budsjett, stil og innhold. Klikk her for å bli ført til Pakker, der dere kan velge en forhåndsdefinert pakke fra Pissup.

Er dere derimot mer i det kreative hjørnet, da kan dere skreddersy deres egen pakke for hele gjengen! Da klikker dere bare her for å velge og vrake blant alle aktivitetene våre. Uansett hvordan dere gjør det, så blir det garantert en uforglemmelig tur!

Her et hint om hvordan turen kan bli:

Ankomst: Bli hentet i limo på flyplassen og start helgen med stil.

Action: Start dagen med en tur ut på havet sammen med strippere på en yacht.

Oppvarming på kvelden: Etter en hel del action smaker det ekstra godt med en kald øl, så derfor anbefaler vi å ta turen inn til byen og starte oppvarmingen med en privat barguide.

Take-off: Etter en digg middag er det bare å gjøre dere klare for en ekte take-off til en lang natt, der dere får oppleve Tallins uteliv med en av våre fantastiske lokalguider.

Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

De største i festbransjen Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Legendariske utdrikningslag Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Betal individuelt Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Personlig planlegger døgnet rundt Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding