Tallinn Mission Impossible Painball image

Mission Impossible Painball i Tallinn

Mission Impossible Painball i Tallinn

Inkludert

  • Guide
  • Instruktører og transport
  • 200 skudd
  • Leie av våpen
  • Maske og utstyr
daytime
featured
  • Oversikt

Ditt oppdrag foregår i kontrollsenteret på en tidligere sovjetisk topphemmelig radarstasjon, ca. 25km utenfor Tallin. Dere blir oppdelt i 2 lag og løper rundt og tildeler hverandre blåmerker, mens dere skal gjennomføre følgende tre missioner;

Mision 1: Din første oppgave er å få fatt i noe utstyr. Ammunisjonen er markert med ditt lags logo, og det er mer enn 30 rom og 3 erasjer under jorden å gjennomsøke, utsyrt med lommelykter. Men du må passe på for det er feller og hindringer på veien.

Mission 2: Heretter skal du gjennom flere hindringer som krever hjerneaktivitet og utstyret fra din første mission for å få deg i kamp.

Mission 3: Paintballkrig på vårt militærsenter. Her er bygninger, trær og mange andre barrierer for å skape et ordentlig krigsmiljø. Under kampen vil instruktørene gjøre kaoset enda større ved å kaste røykgranater og pyroeffekter. MI tar vanligvis en halv dag, med henting på ditt hotell på formiddagen og retur om ettermiddagen. Prisen er inklusive instruktører, transport og alt det du behøver for å male din beste venn i en ny farge. 100 kuler, våpenleie, masker og beskyttende klær. Du forbruker normalt omkring 100 skudd pr. times kamp, men alle som trener til jegerkorpset kan kjøpe flere kuler ( 15 kuler for kun 1 Euro)

Paintball er kun tilgjengelig fra april til oktober, fordi frosne kuler gjør j... vondt.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +45 70 27 64 70 eller

Send en melding