Guttetur til Budapest

Guttetur til Budapest

( 783 reviews-items )
4.89 / 5 Basert på 783 reviews-items

Guttetur til Budapest

(93) Populære aktiviteter

Populære pakkereiser til Budapest

fra kr 1632 pp
Basic pakke

Basic pakke

 • Bar Guide with Free Welcome Shots
 • AK-47 Skyting
 • Steak and Stripper
fra kr 1934 pp
Budget pakke

Budget pakke

 • 2 natt/netter Livlig vandrerhjem med god beliggenhet
 • Airport transfer (no guide)
 • Bar Guide & Nightclub Entry
 • Flyplasstransport
fra kr 3868 pp
Medium pakke

Medium pakke

 • 2 natt/netter Sjarmerende hotell nær Andrássy-Boulevard
 • Airport transfer (no guide)
 • Barguide & VIP Strippeklubb
 • AK-47 Kickass
 • Flyplasstransport
fra kr 5501 pp
All in one pakke

All in one pakke

 • 2 natt/netter Sjarmerende hotell nær Andrássy-Boulevard
 • Hummerlimo
 • Barrunde
 • Kalashnikov Skyting
 • Steak & Strip Fine version
 • VIP Table in Nightclub (LOCK)
 • Spa Detox

Sentral overnatting i Budapest

Vandrerhjem 2*
image of Livlig vandrerhjem med god beliggenhet

Livlig vandrerhjem med god beliggenhet

4-stjerners Luksus
image of Luksuriøst hotell i sentrum av Budapest

Luksuriøst hotell i sentrum av Budapest

Leilighetshotell 3*
image of Moderne leilighet i hjertet av Budapest

Moderne leilighet i hjertet av Budapest

2 Stjerner
image of Fargerike leiligheter rundt St Stephen’s Square

Fargerike leiligheter rundt St Stephen’s Square

3 Stjerner
image of Sjarmerende hotell nær Andrássy-Boulevard

Sjarmerende hotell nær Andrássy-Boulevard

Derfor er Budapest den beste byen å arrangere gutteturen til

Byen med best valuta for pengene til utdrikningslaget

Byen med best valuta for pengene til utdrikningslaget

Fest på unike ruinpuber & klubber

Fest på unike ruinpuber & klubber

Møt de vakreste kvinnene i hele Europa

Møt de vakreste kvinnene i hele Europa

Slående vakker by med et legendarisk uteliv

Slående vakker by med et legendarisk uteliv

Guttetur til Budapest

Anmeldt "Enestående" med 4.89/5 Basert på 783+ reviews-items.

Utdrikningslag Budapest ★ Legendariske aktiviteter ✓ Lokalt team ✓ Service 24/7 ✓ 150.000 fornøyde kunder ✓ siden 2001

Viser de nyeste anmeldelsene

18. June 2024

Google Translated Løftene om aktiviteter ble respektert, og tjenestene deres ble revidert.

18. June 2024

Google Translated Vi hadde bestilt en transfer med forrett, Steak&Strip og barrundtur. Vi fikk transfer med forrett, STEAK ONLY og barrundturen. Kun Streak, da vi var 15 minutter forsinket på puben. Dessverre

17. June 2024

Google Translated Veldig bra helg ingenting å si, en guide simpa og lytter til kundene.

14. June 2024

Google Translated Virág var fantastisk! Hun var den beste guiden noensinne - tålmodig, morsom og alltid underholdende. Tusen takk for det!

10. June 2024

Google Translated Virág gjorde en flott jobb og var den perfekte guiden for oss. Vi nøt virkelig tiden vår med henne. Den første baren på fredag var dessverre ikke en så god start, folkene der virket veldig uv

Vi har blitt omtalt over hele verden for våre utdrikningslag

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Guttetur til Budapest

Om dere vil ha mest mulig for pengene, da er Budapest garantert noe for dere. Det er den billigste hovedstaden i Europa og samtidig byr den på et hav av aktiviteter og attraksjoner til ytterst lave priser. Prisvinnende barer, spektakulære nattklubber og vennlige strippere er sterke argumenter for å reise på guttetur med utdrikningslaget til Budapest.

Vi har en lang liste med spennende aktiviteter i Budapest, så sjekk ut aktivitetssiden vår og velg ut det som passer deres ønsker og budsjett.

Budapest City Guide

Budapest, også kjent som 'Østens Paris', deles av den vakre elven Donau og består derfor av to bydeler. Akkurat som Paris, så har Budapest en fantastisk arkitektur, lange gater med trær og spektakulære broer. Utover dette har byen også vakre damer, barer, nattklubber og en rekke aktiviteter som holder dere i gang fra solen står opp til den går ned. Pissup garanterer en opplevelse som fører venner nærmere hverandre i Ungarns vakreste by.

Budapest, Ungarns vakreste by

Slik kommer dere frem

Mange flyselskap konkurrerer om direkteruter til Budapest og derfor er prisene også historisk lave. På litt over 2 timer ankommer dere den ungarske hovedstaden fra Oslo Lufthavn.

Fly til Budapest fra Oslo Lufthavn

Øl og barer

Budapest er den billigste hovedstaden i Europa og vi kan derfor love at det blir mye fest for pengene. Lokaløl finnes til under 10 kr og det finnes utallige barer å velge mellom. Sentrum byr på karakteristiske ruinpubs, der du finner unikt utformede puber i undergrunnslignende miljø. I 2012 vant Szimpla Kert Lonely Planets pris for verdens beste bar. Byen har et kjempeutvalg av nattklubber, som for eksempel det sentralt beliggende Morrison’s 2 som har åpent hele helgen. Som en alternativ opplevelse kan dere reise med et festcruise nedover Donau. Dette 1.5 times lange cruiset kombinerer sightseeing og fest og er en opplevelse som er verdt å få med seg.

Ta dere en titt på alle utelivsaktivitetene vi tilbyr i Budapest for å få dere en oversikt over alt det morsomme som finnes å gjøre.

Ruinpubs og øl i Budapest

Hett uansett vær

Sesongene i Budapest byr på store temperaturforskjeller. På sommeren kan temperaturen stige til 45°C og på vinteren kan den falle helt ned til -30°C. Heldigvis holder kvinnene en konstant het temperatur. Pissup vil introdusere dere for denne avkledde, kvinnelige varmekonstanten flere ganger på gutteturen deres til Budapest… evt. i en luksuriøs Hummerlimo.

Hva med å sitte i solen på en båt ved elven og ha to vakre kvinner som wrestler mot hverandre i olje? Eller kanskje dere er sugne på å være mer delaktige selv og vil prøve lykken med litt strippepoker. Mulighetene er uendelige!

Sexy kvinner i Budapest

Aktiviteter i Budapest - Pissup anbefaler

Pissup har arrangert reiser og utdrikningslag til Budapest siden 2004 og vi er godt kjent med hva byen har å tilby og hvor de beste stedene er. Uansett hva dere kan tenke dere å gjøre i Budapest, så kan dere finne det gjennom oss. Det betyr også at om vi hadde hatt en liste over alt som faktisk er mulig å gjøre i Budapest, så hadde listen blitt altfor lang. Hvis du ikke finner akkurat den aktiviteten du er på let etter her nedenfor, ta da kontakt med oss så finner vi utav noe sammen!

Ultimat AK47-skyting i Budapest - de beste aktivitetene til utdrikningslaget

Dødsfete aktiviteter

De mest populære aktivitetene til utdrikningslaget i Budapest finner du på denne siden, der vi dekker alt fra spennende aktiviteter for adrenalinjunkies og ville kvelder ute på byen. Om dere er på guttetur i Budapest med Pissup, da trenger dere aldri spørre dere "hva skal vi gjøre her i Budapest da?" siden vi har så mange aktiviteter og idéer at dere ikke kommer til å kunne komme gjennom 10% av dem en gang. Om dere nettopp har landet i Budapest til utdrikningslaget, da er vår Barguide & VIP Strippeklubb et absolutt must. Budapest blir beskrevet som 'Østens Paris' og det med all rett. I denne syndens by er det smart å ta en guidet pubcrawl for å få litt lokalkunnskap og bli tatt med til der alt action hender.

Etter en kveld med sexy ungarske jenter som stripper for dere, mens dere helte nedpå med billige shots og øl, så er dere kanskje ikke i toppform morgenen etter. Frykt ikke: Pissup er her! Med vår ultimate AK47-skyting tar vi dere med til en av de beste skytebanene i hele Budapest, der dere får trening i skytekunsten.

Samme hva dere velger å gjøre, sammen med Pissup trenger dere aldri tenke på noe - vi fikser alt. Alle aktivitetene våre er spesielt designet til én ting, og kun én ting: å gjøre den siste helgen som fri mann til den beste festen noensinne!

Skyte med våpen i Budapest

Avslappende bad og kroppsmassasje

Budapest har også mange fantastiske muligheter for å slappe av. Varme bad med mange ulike temperaturer, både innendørs og ute, i ekte romersk stil. Og når du skal ta en pause fra bassenget, da kan du klatre opp og få enn full kroppsmassasje i rolige og avslappende omgivelser. Utover dette finnes det mange parker, restauranter og fantastiske byggverk som kan nytes i løpet av dagen. Budapest er helt klart et suverent sted å arrangere et utdrikningslag.

Avslappende bad og kroppsmassasje

Budapest-pakke

Uansett hva dere ønsker å se og gjøre på gutteturen til Budapest, så passer Pissup på å strukturere ønskene deres slik at det hele tiden er noe som skjer. Siden ingen av oss blir noe yngre, er det bare å komme seg avgårde til Budapest. Frister alt dette, men så vet dere ikke helt hvilke aktiviteter dere skal velge? Vi i Pissup har satt sammen ulike pakker som passer enhver type gruppe. Velg ut ifra budsjett, stil og innhold.

Her et hint om hvordan turen kan bli:

Ankomst: Bli hentet i limo på flyplassen og start helgen med stil!

Action: Start dagen med en actionfylt runde på skytebanen med både AK-47 og hele seks andre ulike våpen.

Oppvarming på kvelden: Etter en del action smaker det alltid godt med litt mat i magen. Og hva kan vel være bedre enn sushi som dere får spise rett fra kroppen til en naken, vakker kvinne?

Take-off: Etter en digg middag er det bare å gjør dere klare for en ekte take-off til en lang natt der dere får oppleve Budapests nattliv med vår erfarne og hyggelige lokalguide.

Utelivet i Budapest er legendarisk

Bakfull: Bakfull neste morgen? Det er egentlig ikke så rart etter en vill natt. Start dagen med vår frekke roomservice – det er absolutt ingenting som kan slå to lekre damer som kommer og fikser rommet og gir et privat lesbisk strippeshow på morgenen...

Hvordan fungerer det?

Med så mange aktiviteter blir vi nødt til å dele dem opp i ulike seksjoner. Velg hvilken kategori dere er interessert i og klikk deretter på bildet av den aktiviteten som interesserer dere mest. Her finner dere mer detaljert informasjon om aktiviteten, om hva som er inkludert og om det er mulig å legge til noe mer.

Fant dere en aktivitet dere liker? Klikk på “Legg til”-knappen og følg instruksjonene på skjermen. Dere trenger ikke bekymre dere, man binder seg ikke til noe. Når dere gjør en bestilling uten forpliktelser, gir det oss mulighet til å forsikre oss om at de aktivitetene dere har ønsket er tilgjengelige når dere ønsker det.

Tar det for lang tid?

Vi forstår dere kanskje sitter og har lunsjpause nå eller kanskje dere vil passe på at noens bedre halvdel ikke er til stede når dere prøver å finne noe å gjøre til utdrikningslaget. Vi forstår også at dere ikke har tid til å sitte og skrolle og klikke dere rundt for å lese om alle de ulike aktivitetene og reisemålene vi tilbyr. Derfor har vi gjort det enkelt for dere. Vi har satt sammen noen pakker slik at dere bare kan velge den pakken som passer best til budsjettet deres. Det tar kun noen få minutter før vi sender dere et tilbud.

Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

De største i festbransjen Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Legendariske utdrikningslag Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Betal individuelt Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Personlig planlegger døgnet rundt Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Send en melding