Guttetur til Budapest

Guttetur til Budapest

Velg Aktiviteter

Guttetur til Budapest

Derfor er Budapest den beste byen å arrangere gutteturen til

Byen med best valuta for pengene til utdrikningslaget

Byen med best valuta for pengene til utdrikningslaget

Fest på unike ruinpuber & klubber

Fest på unike ruinpuber & klubber

Møt de vakreste kvinnene i hele Europa

Møt de vakreste kvinnene i hele Europa

Slående vakker by med et legendarisk uteliv

Slående vakker by med et legendarisk uteliv

Hva kundene våre skriver

We've been featured worldwide for our Stags

With 17+ years of experience- We are the highest rated Stag agency with a score of 9.8/10

Teamet vårt i Budapest

Budapest rocker – og dette er teamet som skal sørge for at gutteturen deres til Budapest kommer til å bli helt legendarisk!

Kontakt oss

Guttetur til Budapest

Om dere vil ha mest mulig for pengene, da er Budapest garantert noe for dere. Det er den billigste hovedstaden i Europa og samtidig byr den på et hav av aktiviteter og attraksjoner til ytterst lave priser. Prisvinnende barer, spektakulære nattklubber og vennlige strippere er sterke argumenter for å reise på guttetur med utdrikningslaget til Budapest.

Vi har en lang liste med spennende aktiviteter i Budapest, så sjekk ut aktivitetssiden vår og velg ut det som passer deres ønsker og budsjett.

Budapest City Guide

Budapest, også kjent som 'Østens Paris', deles av den vakre elven Donau og består derfor av to bydeler. Akkurat som Paris, så har Budapest en fantastisk arkitektur, lange gater med trær og spektakulære broer. Utover dette har byen også vakre damer, barer, nattklubber og en rekke aktiviteter som holder dere i gang fra solen står opp til den går ned. Pissup garanterer en opplevelse som fører venner nærmere hverandre i Ungarns vakreste by.

Budapest, Ungarns vakreste by

Slik kommer dere frem

Mange flyselskap konkurrerer om direkteruter til Budapest og derfor er prisene også historisk lave. På litt over 2 timer ankommer dere den ungarske hovedstaden fra Oslo Lufthavn.

Fly til Budapest fra Oslo Lufthavn

Øl og barer

Budapest er den billigste hovedstaden i Europa og vi kan derfor love at det blir mye fest for pengene. Lokaløl finnes til under 10 kr og det finnes utallige barer å velge mellom. Sentrum byr på karakteristiske ruinpubs, der du finner unikt utformede puber i undergrunnslignende miljø. I 2012 vant Szimpla Kert Lonely Planets pris for verdens beste bar. Byen har et kjempeutvalg av nattklubber, som for eksempel det sentralt beliggende Morrison’s 2 som har åpent hele helgen. Som en alternativ opplevelse kan dere reise med et festcruise nedover Donau. Dette 1.5 times lange cruiset kombinerer sightseeing og fest og er en opplevelse som er verdt å få med seg.

Ta dere en titt på alle utelivsaktivitetene vi tilbyr i Budapest for å få dere en oversikt over alt det morsomme som finnes å gjøre.

Ruinpubs og øl i Budapest

Hett uansett vær

Sesongene i Budapest byr på store temperaturforskjeller. På sommeren kan temperaturen stige til 45°C og på vinteren kan den falle helt ned til -30°C. Heldigvis holder kvinnene en konstant het temperatur. Pissup vil introdusere dere for denne avkledde, kvinnelige varmekonstanten flere ganger på gutteturen deres til Budapest… evt. i en luksuriøs Hummerlimo.

Hva med å sitte i solen på en båt ved elven og ha to vakre kvinner som wrestler mot hverandre i olje? Eller kanskje dere er sugne på å være mer delaktige selv og vil prøve lykken med litt strippepoker. Mulighetene er uendelige!

Sexy kvinner i Budapest

Skyting og Sprell

Budapest blir kalt for Europas Bangkok og det av god grunn. Her kan man gjøre det meste man ikke får gjøre i Norge eller i mange andre vesteuropeiske land. Å skyte med AK-47 er bare én av disse aktivitetene. På grunn av norske lover er det nok ikke mange av dere som engang har holdt i et automatgevær før og i hvert fall ikke skutt med ett.

Skulle dere heller ha lyst til å skyte på hverandre, da kan dere prøve dere på Hardball der dere får luftgevær som er nøyaktige kopier av maskingevær og andre våpen. Dere får spille både på bane og i bygninger. Her skyter dere hverandre med gummikuler, så det gjør bare litt vondt når man blir truffet og man har uendelig med ammunisjon.

Skyte med våpen i Budapest

Avslappende bad og kroppsmassasje

Budapest har også mange fantastiske muligheter for å slappe av. Varme bad med mange ulike temperaturer, både innendørs og ute, i ekte romersk stil. Og når du skal ta en pause fra bassenget, da kan du klatre opp og få enn full kroppsmassasje i rolige og avslappende omgivelser. Utover dette finnes det mange parker, restauranter og fantastiske byggverk som kan nytes i løpet av dagen. Budapest er helt klart et suverent sted å arrangere et utdrikningslag.

Avslappende bad og kroppsmassasje

Budapest-pakke

Uansett hva dere ønsker å se og gjøre på gutteturen til Budapest, så passer Pissup på å strukturere ønskene deres slik at det hele tiden er noe som skjer. Siden ingen av oss blir noe yngre, er det bare å komme seg avgårde til Budapest. Frister alt dette, men så vet dere ikke helt hvilke aktiviteter dere skal velge? Vi i Pissup har satt sammen ulike pakker som passer enhver type gruppe. Velg ut ifra budsjett, stil og innhold. Klikk her for å bli ført til Pakker, der dere kan velge en forhåndsdefinert pakke fra Pissup.

Er dere derimot mer i det kreative hjørnet, kan dere skreddersy deres egen pakke for hele gjengen! Da klikker dere bare her for å velge og vrake blant alle aktivitetene våre. Uansett hvordan dere gjør det, så blir det garantert en uforglemmelig tur!

Her et hint om hvordan turen kan bli:

Ankomst: Bli hentet i limo på flyplassen og start helgen med stil!

Action: Start dagen med en actionfylt runde på skytebanen med både AK-47 og hele seks andre ulike våpen.

Oppvarming på kvelden: Etter en del action smaker det alltid godt med litt mat i magen. Og hva kan vel være bedre enn sushi som dere får spise rett fra kroppen til en naken, vakker kvinne?

Take-off: Etter en digg middag er det bare å gjør dere klare for en ekte take-off til en lang natt der dere får oppleve Budapests nattliv med vår erfarne og hyggelige lokalguide.

Utelivet i Budapest er legendarisk

Bakfull: Bakfull neste morgen? Det er egentlig ikke så rart etter en vill natt. Start dagen med vår frekke roomservice – det er absolutt ingenting som kan slå to lekre damer som kommer og fikser rommet og gir et privat lesbisk strippeshow på morgenen...

Events in Budapest this month

Kolorádó Festival,

This small festival on the outskirts of the Hungarian capital in the Buda Hills offers amazing indie concerts. Listen to bands from Hungary and abroad.

Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

De største i festbransjen Førsteklasses utdrikningslag i Europa siden 2001.

Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Legendariske utdrikningslag Profesjonelt organisert - og helt uten stress.

Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Betal individuelt Ikke la pengene bli et problem. Hver mann betaler for seg selv.

Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Personlig planlegger døgnet rundt Din helt egen festplanlegger som tar seg av alt for deg.

Trenger du hjelp?

Ring oss på +45 70 27 64 70 eller

       Send en melding