Mann vs Hund i Budapest | Pissup Utdrikningslag

Mann vs Hund i Budapest

( 2 reviews-items )
5 / 5 Basert på 2 reviews-items

Mann vs Hund i Budapest

Inkludert
  • Pissup Guide
  • Sjåfør
  • Privat transport til aktiviteten
  • Utstyr og sikkerhetsutstyr
  • Sikkerhetsgjennomgang
  • Dog attack
Add-Ons & Extras >
Daytime
Outdoor Games

Løp, løp så fort du kan!

Kast den kommende brudgommen til ulvene i vår morsomme mann mot hund aktivitet i Budapest. Han trenger mer enn et par øl etter denne aktiviteten her!

Vennen deres skal gifte seg, og det er deres jobb å torturere han på så mange måter dere kan! Vi har den perfekte aktiviteten for dere! Her må han løpe så fort han kan når hundene slippes løs og vil angripe ham. Han trenger mer enn løpesko, ellers blir han bitt i fillebiter.

Denne aktiviteten byr på et adrenalinkick fra en annen verden.

Dette kan dere forvente

Vi sørger for at dere blir hentet og får privat transport til aktiviteten. Du kan være sikker på at den kommende brudgommen blir nervøs når han hører de bjeffende hundene som er klare til å angripe!

Det vil være en sikkerhetsgjennomgang med en profesjonell instruktør først, slik at brudgommen vet hvordan han skal reagere . Han vil også få full sikkerhetsdrakt og hjelm, så han vil ikke kjenne smerte, men allikevel vil spenningen og adrenalinet være der!

Brudgommen får litt tid med hundene får moroa begynner! Her kan dere legge opp til forskjellige morsomme scenarioer. Dere har altså mye å glede dere til her!

Den kommende brudgommen og hunden vil ha rundt 45 minutter til lek og jakt. Når leken er ferdig vil dere bli sluppet av i Budapest.

Add-Ons & Extras

+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+Sexy Hitchhiker
+1 person get attacked by dog

Mann vs Hund i Budapest

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 2+ reviews-items.

Kast den kommende brudgommen til ulvene i vår morsomme mann mot hund aktivitet i Budapest. Han trenger mer enn et par øl etter denne aktiviteten her!

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

16. May 2024

Google Translated topp atmosfære, topp lag

13. May 2024
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding