Stag Party Ideas

Idéer til utdrikningslaget

Velkommen til Pissup - vi arrangerer de beste utdrikningslagene i utlandet!

Idéer til utdrikningslaget

Vi har uten tvil de beste aktivitetene til utdrikningslaget i Europa

Det finnes massevis av fete ting dere kan gjøre på utdrikningslaget! Få noen gode idéer her og ta en titt gjennom aktivitetskategoriene våre.

Idéer til utdrikningslagsdestinasjoner

Se alle destinasjonene våre
Velg en destinasjon som passer deres ønsker og budsjett! Få mer inspirasjon her!

Opplev et legendarisk utdrikningslag sammen med oss i Pissup!

Kjør go-karts, spill paintball, tråkk rundt mens dere heller innpå med en ølsykkel og deretter kan dere dra på en vill runde og oppleve utelivet - alt dette kommer til å sørge for at den siste helgen som fri mann vil bli helt uforglemmelig! Enten om dere velger å dra til Amsterdam, Budapest, Praha eller Krakow - bestiller dere gjennom Pissup kommer dere til å få oppleve et utdrikningslag som vil bli husket som helt legendarisk i flere år fremover!

Sjekkliste til utdrikningslaget: 10 steg som hjelper til med forberedelsene

 • 1. Finn ut hvem som skal inviteres
 • 2. Bestem når dere skal dra
 • 3. Brainstorming på hva brudgommen ønsker/ikke ønsker
 • 4. Bli enige om budsjett og tildel oppgaver
 • 4. Bestem hvor dere skal dra og hvordan dere skal reise dit
 • 6. Velg et overnattingssted
 • 7. Planlegg noen sprø dagsaktiviteter
 • 8. Fiks alt til kvelden ute på byen (bordreservasjon, transport, osv.)
 • 9. Planlegg en overraskelse (en spøk, stripper...)
 • 10. Bestill alt og få alle til å betale i tide!

Last ned en GRATIS SJEKKLISTE TIL UTDRIKNINGSLAGET

Få GRATIS eksperthjelp med hvordan du skal planlegge et helt legendarisk utdrikningslag! Bare skriv inn e-posten din og så får du den i innboksen med en gang!

label
Send

Tema til utdrikningslaget

Tema til utdrikningslaget

Sjekk ut de andre delene og bloggartiklene våre for å få mer detaljert informasjon om aktiviteter og idéer til morsomme spøker som kommer til å gjøre helgen så minneverdig som mulig. Men selv om vi kan hjelpe til me å fikse slik at dere får skyte med AK-47 og spøke med brudommen, så er det minst like viktig å fikse et kostymetema, utfordringer og et par drikkeleker.

Det er veldig viktig at man velger et tema til utdrikningslaget. Dette er viktig av to enkle grunner. For det første, på grunn av at det er praktisk. Når dere er i en ny og ukjent by må dere holde gruppen samlet - og når dere er drita fulle er det lettere å holde følge om alle har samme spesielle kostyme. For det andre, så kommer dere til å føle dere enda mer sammensveiset om alle har samme tema på kostymene sine. Og sist, men ikke minst: det er morsomt og når dere viser dere frem på denne måten kan det dra mye oppmerksomhet til dere fra de lokale jentene.

Hvilken type kostyme det skal være er opp til dere: om dere er en veldig sammensveiset gjeng, så kan det være en idé med hver sin t-skjorte med kallenavn på ryggen. Eller kanskje dere vil gå for noe mer klassisk, som for eksempel filmrelatert med Men in Black eller Star Wars. Er det noe mer pinlig som står på lista, da kan dere heller få brudgommen til å kle seg ut som dame, mens dere følger etter ham med litt mer fornuftige klær!

Vi er eksperter på destinasjoner til utdrikningslaget og har hjulpet gutter med å organisere legendariske utdrikningslag – helt siden 2001. Vi kan hjelpe deg også!
Planlegg ditt eget utdrikningslag

eller ring oss på +45-70-276-470

Brudgommens utfordring

Brudgommens utfordring

Utfordringer og oppdrag er et must for ethvert utdrikningslag. Disse er ofte annerledes enn spøker og drikkeleker, siden de også involverer allmennheten. Det kan være alt fra å utfordre en fremmed til en armhevingskonkurranse eller få nummeret til fem utenlandske jenter på under én time. Det kan også være spisekonkurranser - se hvem som kan stappe mest mulig mat inn i munnen uten å brekke seg (store karer gjelder ikke!) - eller kle seg ut som dame og bruke jentetoalettet som Marlon Wayans i ‘White Chicks’. Det finnes mer enn nok av muligheter der dere kan få brudgommen til å bli rød som en tomat eller finne ut om han er den sanne alfahannen i gjengen.

Vår kundeservice kan ikke sammenlignes med noen. Vi holder til i 13 ulike byer over hele Europa og vi har både erfarne ansatte på kontoret og lokalguider som er tilgjengelige 24/7 for å sørge for at dere får den beste kundeservicen som overhode mulig!
Send oss en melding

eller ring oss på +45-70-276-470

Leker til utdrikningslaget

Leker til utdrikningslaget

Om man leker med ilden, da kan man bli brent. Men leker man med alkohol, da blir man bare full og glad! Om utfordringen ikke gikk helt etter planen, så kan man alltid få liv i barcrawlen med en morsom drikkelek. De beste lekene er vanligvis de enkleste. Med ‘drikk eller stripp’ flipper noen en mynt og om du har gjettet feil må du enten ta en shot eller ta av deg et klesplagg (dette kan bli grisete uansett hva man velger). Eller så kan dere leke ‘tommelmesteren’, der en i gjengen blir valgt ut til tommelmester - hver gang han legger tommelen sin på bordet må resten av gjengen gjøre det samme, der den siste som reagerer må styrte hele drinken sin.

Samme hvilken lek dere velger, så er det en fantastisk måte å bli ekstremt full og kjempe for æren på en og samme tid.

Vi sørger for at du og gutta kommer til å få et fantastisk utdrikningslag. De ansatte i teamet vårt har over 10 års erfaring med å organisere utdrikningslag i Europa!
Kontakt oss

eller ring oss på +45-70-276-470

Hva skal du gjøre nå...

 1. Er det snart utdrikningslag? Vil dere ta det til neste nivå? Vi har over 21 års erfaring med å arrangere legendariske utdrikningslag for mer enn 200.000 gjester. Vi kan også hjelpe deg - kontakt oss for gratis råd.

 2. Finn inspirasjon og tips online Ta en titt på [ideer til utdrikningslag] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-ideer/), våre [aktivitetsideer] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-aktiviteter/) eller våre [destinasjoner] (https://www.pissup.no/destinasjoner/)

 3. Ingen anelse om hva du holder på med? Få hjelp av en av våre eksperter nå!

Synes du denne artikkelen var nyttig?

Da gjør nok gjestene til utdrikningslaget også det - så hvorfor ikke dele?

Outdoor JGA

That's how you plan your stag do outdoors

Klar for å komme i gang?

Velg en destinasjon