10-01-2017

Intervju med Pissup og Budapests stjerneguide, Keni

Keni

Et utdrikningslag til Budapest er et klassisk valg for mange guttegjenger og vi i Pissup har vært kjent for å organisere de mest fantastiske helgene i denne fete byen helt siden 2001, noe vi bare fortsetter å gjøre. Men hva gjør man egentlig på et utdrikningslag i Budapest?

Det er ikke bare det fantastiske utvalget av aktiviteter vi tilbyr, det er også de utrolig talentfulle lokalguidene våre som gjør turen unik: de er med dere fra det øyeblikket dere lander på flyplassen og tar dere med til hotellet i en eksklusiv Hummerlimo.

Å lede en gjeng gutter rundt i Budapest er ikke bare bare, så derfor tenkte vi at skulle intervjue den beste stjerneguiden vår til utdrikningslag i Budapest, Keni!

I intervjuet nedenfor gir hun oss alt som trengs av tips for å bli toppguide til utdrikningslag og gutteturer i Budapest, hvordan man holder drikkenivået oppe, hvordan man håndterer flørtende gutter og hvordan hun organiserer de feteste pubcrawlene for gjenger med adrenalinfylte menn!

Utdrikningslag i Budapest med stjerneguiden, Keni

Så fortell oss litt om deg selv – hva er bakgrunnen din? Hvor er du fra? Hvor lenge har du vært en Pissup-guide for utdrikningslag i Budapest?

Jeg heter Keni, jeg jobber for Pissup og er 24 år gammel! Keni er kallenavnet mitt, alle kaller meg det. Helt siden barndommen har jeg blitt kalt det. Egentlig heter jeg faktisk Kinga, et tradisjonelt, ungarsk navn (et navn som viser at jeg er 100% prosent ungarsk), men å operere under Keni er veldig mye enklere. Jeg har jobbet med tonnevis av gutter fra forskjellige land, som helst skal vite navnet ditt bedre enn sine egne under en vill partytur i Budapest. De blir vanligvis overrasket over å se meg, siden jeg er en jentejente! Haha. Når de møter meg på flyplassen eller i hotellresepsjonen, så har jeg inntrykk av at mange hadde forventet seg noe annet, men de blir alltid hyggelig overrasket! Videre så det lett å huske navnet fordi det er akkurat det samme som han hovedkarakteren med hettegenser fra South Park.

Jeg studerte på universitetet i Budapest og jeg har bodd her de seneste seks årene. Jeg elsker denne fantastiske byen. Å ta denne guidejobben ble en perfekt mulighet for meg til å ta vare på meg selv økonomisk gjennom studiene.

Jeg var ferdig med studiene i januar og har siden det offisielt vært en fulltids medlem av besetningen som service- og salgskonsulent og reiseleder. Jeg har klatret opp stigen kan man si. Jeg har vært guide i fire år og nå har jeg blitt nesten en slags form for veteran. Det kan av og til være overveldende med begge jobbene samtidig, men jeg ville ikke ha det på noen annen måte.

Szechenyi lanchid - Chain Bridge - på kveldstid

Hva er en typisk dag for deg som Pissup-guide?

Jeg plukker opp guttegjengen fra flyplassen, ønsker dem velkommen, tar dem med tilbake til hotellet, sørger for at alt er i orden når de skal sjekke inn og så lar jeg dem være i et par timer frem til neste aktivitet. De har vanligvis bestilt en pubrunde på forhånd, men jeg liker å ta dem med ut på middag også. Om det blir mye alkohol med jevne mellomrom, da er det uhyre viktig å ha skikkelig mat i kroppen for å kunne holde seg på topp. Drinkene er minst en tredjedel av prisene i London for eksempel. Gutta er vanligvis så glade for det, at de prøver å drikke en hel måneds mengde alkohol den første timen. Jeg må passe på og gjøre det som er best for dem, som å ta dem med ut for å spise skikkelig mat, vanligvis biff eller noen form for ungarsk spesialitet.

Når de går lei, da begynner vi å utforske mulighetene vi har i det fabelaktige utelivet i Budapest. Her er vi ganske heldige med at vi har et bredt tilbud for alle smaker. Jeg tar dem til fire-fem barer, der de får mingle med fremmede og utveksle historier og telefonnumre. Jeg elsker denne delen. De nyter vanligvis hverandres selskap like mye som de gjør med en komplett fremmed. Deretter drar vi til en klubb, der gutta kan få vise frem noen dansemoves og partytriks.

Dagen etter har de vanligvis bestilt noen aktiviteter, som for eksempel skyting eller et cruise på Donau. Disse er gode teambuilding-aktiviteter og hjelper dem med å komme seg tilbake på føttene igjen etter fyllekula kvelden før. De konkurrerer, gjøre narr av hverandre og skaper minner.

Utelivet i Budapest - fullt av liv og vakre mennesker

Hvilken type egenskaper bør man ha som guide?

Det er et godt spørsmål. Når jeg tenker på våre ansatte, så har vi alle helt forskjellige personligheter og metoder for hva vi vil gjøre i jobben vår. Likevel er vi alle ansatt for å gjøre vårt aller beste. Når jeg tenker tilbake på hvordan jeg endte opp med å bli guide, så får det meg alltid til å smile. Jeg pleide ikke å dra ut på byen så mye, jeg var mer en hjemmeperson. Så da denne muligheten dukket opp var moren min så overrasket over at jeg, av alle ting som jeg kunne gjøre, ville ta med meg en gjeng fremmede gutter ut på fest.

Sjefen min var heller ikke sikker på de skulle ansette meg i første omgang, siden jeg startet jobbintervjuet mitt ved å si “Jeg er en stor nerd” og det er ikke den beste frasen å komme med når du søker en jobb der du skal ta deg av en haug med totalt fremmede, som vanligvis også pleier å være beruset gjennom hele turen. Jeg lærte meg alt på veien. Og etter alt som har skjedd, så mener jeg bokstavelig talt at jeg er veldig flink på jobben min og at jeg har utviklet meg som person. Jeg er en helt annen person enn den jeg var da jeg først søkte på stillingen.

Du må være trygg og tydelig på alt og alle instruksjoner, men samtidig morsom og lett å komme overens med. Folk tenker kanskje at det er lett som bare det å gjøre denne jobben, men du må faktisk sørge for at alt går knirkefritt, spesielt når gjengen er høyst beruset. Det er enormt mye som følger med det å være guide for utdrikningslag og gutteturer.

Utdrikningslag i Budapest med stjerneguiden, Keni

Har du noen ganger tatt en øl eller to med guttegjengene?

Jeg drikker ikke. Jeg pleide å ta en eller to øl bare for å komme i stemning. Gutta oppmuntrer oss alltid til å drikke, noe som er veldig hyggelig fordi de ser på oss som en av dem. Hos Pissup har vi ikke den “Du får ikke drikke på jobb”-regelen. Vi går heller etter “Du kan drikke så lenge du vet hvorfor du er der”. Å gjøre det edru er en helt annen ting og jeg elsker at det gir meg et annet perspektiv på det hele. Noen ganger er det vanskeligere enn andre ganger, men sånn er det bare.

Jeg kan tenke meg at det er vanskelig for en kvinne å guide en gjeng gutter. Hva er dine tanker rundt dette?

Det er definitivt ikke så lett som det kan se ut som. Som jeg nevnte tidligere, så er det ikke alltid champagne, glitter og stas. De kommer til å prøve seg og flørte med deg og så prøve seg igjen under flere anledninger. Flørting er fint, det er ganske naturlig i disse omstendigheter, men ja… noen ganger har de en tendens til å være uhøflige og oppføre seg som at de kan gjøre hva de vil “fordi de har betalt for det”. Men jeg anser meg selv som heldig, jeg har lært meg hvordan man skal håndtere slike situasjoner og beholde overtaket. Jeg fastsetter regler om min rolle i deres extravaganza ganske så tidlig, slik at de vet hvor vi står.

Hvordan reagerer du hvis en i gruppen prøver å “flørte” med deg?

Det kommer an på hvordan de gjør det. Om de er forsiktige og høflige med det, da tar jeg det selvsagt som et kompliment. Når de er fysiske og uhøflige, da kan jeg være ganske streng. Men jeg jobber ikke bare med masse regler og forskrifter hele tiden, selvfølgelig flørter jeg også. Noen ganger er det ganske vanskelig å være ærlig. Men det går aldri lengre enn flørting.

Hvilken aktivitet fra Pissup liker du mest, som du virkelig vil anbefale?

Pubcrawlen/Barguiden er den kuleste aktiviteten i min mening. Min personlige favoritt. Pubcrawls i Budapest har en tendens til å ta vennskap til et helt nytt nivå. Fordi som dere vet, det som skjer i Budspest, forblir i Budapest.

Vi håper du likte intervjuet med Keni, toppguiden vår i Budapest – om du likte tanken på en Pubcrawl, ville historier og opplevelser i Budapest, da er det bare å kontakte oss i dag! La våre dyktige ansatte sørge for å organisere et uforglemmelig utdrikningslag for hele gjengen!

Hva skal du gjøre nå...

  1. Er det snart utdrikningslag? Vil dere ta det til neste nivå? Vi har over 21 års erfaring med å arrangere legendariske utdrikningslag for mer enn 200.000 gjester. Vi kan også hjelpe deg - kontakt oss for gratis råd.

  2. Finn inspirasjon og tips online Ta en titt på [ideer til utdrikningslag] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-ideer/), våre [aktivitetsideer] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-aktiviteter/) eller våre [destinasjoner] (https://www.pissup.no/destinasjoner/)

Vi organiserer utdrikningslaget bestevennen din fortjener
  • Gjør som over 100.000 andre og stol på Pissup
  • Få tilgang til over 1500 aktiviteter
  • Pissup-ekspertene våre er tilgjengelige 24/7
Få gratis veiledning
Agathe profile

Skrevet av : Agathe

Få GRATIS eksperthjelp med hvordan du skal planlegge et helt legendarisk utdrikningslag!
Télécharger