Hummerlimo i Budapest - start utdrikningslaget med en episk limotur

Hummerlimo i Budapest

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Hummerlimo i Budapest

Inkludert
  • 1 t. Limousine Ride
Add-Ons & Extras >
Daytime
Populære
Hummerlimo

Hummerlimo i Budapest – sett litt bling på tilværelsen!

Hver gang du ser en limousin etter dette, så kommer du til å få et smil på leppene! Kan brukes til både flyplasstransport og bysightseeing i 1 time.

Legg til litt kvinnelig selskap til denne aktiviteten og la dem hjelpe dere med å sprette korken. Pissup leier kun inn jenter fra det beste strippebyrået i Budapest.

Bare ta kontakt og be om detaljer og priser for å legge til “underholdning” i deres helt private Hummerlimo!

Bruk Hummerlimoen som flyplasstransport:

Forestill dere dette: dere har kommet til Budapest, dere fikk hentet bagasjen uten problem og nå må dere komme dere inn til sentrum. Dere kan ta taxi, splitte gruppen og miste hele festatmosfæren dere hadde bygd opp på veien. Nei, for f**n! Dere skal ankomme med stil alle sammen, som VIPs, i en dødsfet Hummerlimo!

Når dere hopper inn så kommer dere til å se at dette er som en klubb på hjul. Limousinen har et heftig lydsystem, klubblys, interiør i lær og en bar og alt dette gir det hele en veldig eksklusiv følelse. Og som alle limousinene våre, så har også hummeren alt dere trenger for å ha det moro. Så om dere vil løfte humøret enda litt til, da kan dere leie inn en av de supersexy stripperne våre også.

Bruk Hummerlimoen til å kjøre rundt i byen:

Hummerlimoen kan bli brukt som flyplasstransport eller til en byrunde. På bysightseeingen kan vi plukke dere opp i nærheten av hotellet – men av og til går det kanskje ikke rett foran hotellet, siden hummeren er så ekstremt stor! Dere kommer til å få se de beste severdigheten i Budapest som Parlamentet og Szechenyi-broen (om dere ikke er for distrahert av stripperen som danser), men alt fra komforten av deres helt egne hummerlimo. Om dere vil avslutte runden ved en spesifikk klubb eller pub, så kan vi slippe dere av der også. Guidene våre kommer alltid til å være tilgjengelige for kunne skreddersy reisen til å passe deres behov.

Mer informasjon:

En flaske musserende vin er alltid inkludert i prisen. Om dere vil ha drikke ombord må dere forhåndsbestille det. Alt vi tenker på er at dere skal ha det moro, så dere får alle priser på forhånd, slik at det ikke kommer noen skjulte kostnader med.

For å bestille må dere være maksimalt 16. Om dere legger til strippere kommer det til å forsvinne ett sete per stripper i limousinen. Er dere mindre eller flere personer i gruppen kan dere prøve noen av de andre limousinalternativene våre.

Sjåførene våre er vennlige og samarbeidsvillige. De er alltid tilgjengelige til å håndtere alle forespørsler dere måtte ha eller løse ethvert problem som kan oppstå. Dette er helgen deres, så etter at danseren er ferdig – om dere legger henne til (det gjør dere nok) – så kan dere sette på den musikken dere liker, skru opp bassen til fullt og virkelig starte festen med stil.

Start utdrikningslaget i Budapest med en episk stil i vår Hummerlimo!

Merk: Skal dere bruke limousinen som flyplasstransport? Da må vi få flytidene deres så fort som mulig. Blir dere veldig mye forsinket kan det forekomme ekstra ventekostnader. Bagasjen kommer til å bli transportert til hotellet i et eget kjøretøy som er inkludert i prisen. Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Other Options

Super Hummer

Super Hummer

  • 1 t. Limousine Ride
Gigantisk Hummer

Gigantisk Hummer

  • 1 t. Hummer Limousine Ride

Add-Ons & Extras

+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+Bottle of spirit with soft drinks
+Sexy Hitchhiker
+Hummer H2 airport transfer
+Hummer H2 extra hour
+bubbly

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

Hummerlimo i Budapest

Anmeldt "Enestående" med 4.82/5 Basert på 11+ anmeldelser.

Hvem har vel aldri ønsket å få kjøre rundt i en limo? Og her får dere kjøre rundt i en vaskekte Hummerlimo! Det finnes ikke noen bedre og mer episk måte å starte utdrikningslaget i Budapest på!

Viser de nyeste anmeldelsene

06. April 2022
av Victor G.
06. April 2022
av Jonas M.
06. April 2022
av Matthieu B.
06. March 2022
av Bastien V.
03. February 2022
av Wolfgang G.
28. January 2022
av Thomas V.
av Torben

Google Translated Det ble et super arrangement som skapte stor glede blant guttene.

av Torben

Google Translated Velkomsten på Hummer Daddy-flyplassen var en stor suksess.

av Michael

Google Translated Alt i alt var vi veldig fornøyde med arrangementet ditt - hummerturen var helt enestående og en superkul opplevelse. Jeg vil imidlertid si at det står at det er beregnet på 24 personer - vi v

av Rasmus

Google Translated Henting i Limo var klasse.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding