05-09-2018

Forlovererklæring

Forlovererklæring!

Å være forlover innebærer ikke bare å organisere fyll og fanteri for bestekompisen din, men også litt mer seriøse oppdrag, som å fylle ut forlovererklæring. Det er et viktig skjema for brudgommen og bruden, som skal fylles ut av minst en av forloverene til både brudgommen og bruden.

iStock 81714429 MEDIUM

Det er et enkelt og greit skjema som skal fylles ut og signeres, og som må sendes i god tid før bryllupet.

Ifølge “Bryllupsguiden” heter det at “en forlovererklæring, som har skjemanavnet Q-0151b (Bokmål) og styres av Barne- og likestillingsdepartementet, skal fylles ut av minst én forlover for både bruden og brudgommen.”

Meningen med forlovererklæringen er å vitne på at paret som skal giftes hverken har vært gift tidligere eller er i slekt.

Husk at skjemaene ikke er gyldig i mer enn 4 måneder, så man må ikke være for tidlig ute heller. Før sommeren som er høysesong for bryllup bør man forvente lengre behandlingstid, som vanligvis er minst 2 til 3 uker. I Norge er det Skatteetaten som sjekker og godkjenner forlovererklæringen, ergo om brudeparet kan giftes eller ei.

Hva skal du gjøre nå...

  1. Er det snart utdrikningslag? Vil dere ta det til neste nivå? Vi har over 21 års erfaring med å arrangere legendariske utdrikningslag for mer enn 200.000 gjester. Vi kan også hjelpe deg - kontakt oss for gratis råd.

  2. Finn inspirasjon og tips online Ta en titt på [ideer til utdrikningslag] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-ideer/), våre [aktivitetsideer] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-aktiviteter/) eller våre [destinasjoner] (https://www.pissup.no/destinasjoner/)

Vi organiserer utdrikningslaget bestevennen din fortjener
  • Gjør som over 100.000 andre og stol på Pissup
  • Få tilgang til over 1500 aktiviteter
  • Pissup-ekspertene våre er tilgjengelige 24/7
Få gratis veiledning
Få GRATIS eksperthjelp med hvordan du skal planlegge et helt legendarisk utdrikningslag!
Télécharger