10-01-2017

Den absolutt beste helgen i Amsterdam

Den absolutt beste helgen i Amsterdam

Les og lær om hvordan man får den beste helgeturen til Amsterdam. Om dere bare har en helg i Amsterdam, da bør dere få mest mulig ut av tiden!

Amsterdam blir ofte kalt for Europas egen “Syndens by”. Alt fra det kjente Rosse Buurt-området og Red Light District til coffee shops som serverer noen litt andre stimulerende midler enn akkurat kaffe. Amsterdam er derfor det klassiske valget for en helg i utlandet med gutta! Byen tiltrekker seg rundt 5 millioner turister hvert år og har siden det 13. århundre vært et sted der folk kommer for å ha det gøy… Det er dette som har lagt grunnlag for begrepet “Amsterdam Weekends” som brukes til å beskrive noen dager fullspekket med moro. Bydelen Red Light District overskygger alle de andre attraksjonene i byen og nederlenderne er kjent for sin liberale holdning til narkotika og prostitusjon, noe som virkelig kommer frem her. De Wallen er den største og mest berømte delen av Red Light District. Denne labyrinten av kanaler, broer og bakgårder er hjemmet til byen beste live sexteater, cannabis-butikker, og selvfølgelig prostitusjon; et yrke som anses for å være lovlig av den Nederlandske regjeringen.

Amsterdams gater under helgen - Pissup Reiser

Denne avslappede holdningen til aktiviteter som kan anses som kontroversielle i andre land, er nettopp det som skiller nederlenderene fra resten av verden. Sammenlignet med Norge er Amsterdam som Disneyland for voksne, fyllt med sin helt egne og unike blanding av konstant underholdning. Det virker som at denne byen aldri sover, spesielt ikke i helgene, og uansett tid på året er det alltid dekket opp til fest. Hva mer kan man ønske seg når det kommer til utdrikningslag?

En helg i Amsterdam gjør at drømmer blir til virkelighet og her bør du drømme stort når det er snakk om din siste natt som en fri mann. Nederlandske live sexshow er et av de store høydepunktene i løpet av Amsterdam-helgene og byens nattklubber er verdenskjent for deres mangel på grenser og jentenes ‘særegne ferdigheter’… Disse ferdighetene omfatter fantastiske prestasjoner som involverer stearinlys, ping-pong baller, bananer og så utrolig mye mer.

Kaffebarene er en annen del av Nederlands kulturarv. Wacky tobacky har vært lovlig i Nederland siden 1976 og i dag finnes det rundt 200 kaffebarer spredt ut over hele Amsterdam. Det er ulovlig for disse kaffebarene å reklamere utenfor, så du trenger ikke å lete etter tydelig reklamering på nederlandsk. Hvis du ser et skilt hvor det står ‘Koffiehuis’, da betyr det at de faktisk ikke selger noe annet enn kaffe. Når det er sagt, så klarer de fleste ‘grønne’ kaffebarene å hinte frem, noen mer diskret enn andre, at de tilbyr andre varer og i sentrum av Amsterdam bør du ikke ha noen problemer med å skille mellom de ulike typene kaféer. Husk at det er straffbart å selge alkohol i en ‘grønn’ kaffebar, så hvis det er alkohol som står i sentrum for dere, da bør dere heller velge å dra til et annet sted for kvelden.

Skiltet til en kaffebar sett på helgetur til Amsterdam

Om det er cocktails og drinker dere er ute etter, da finnes det ikke noen bedre måte å starte kvelden på enn med en pubcrawl og prøvesmaking av den lokale pilsen. Den mest berømte blir selvfølgelig servert i en kjent grønn flaske og heter Heineken. Denne nederlandske delikatessen har blitt brygget her i over 150 år og med en [omvisning på Heinekenbryggeriet](https://www.pissup.com/amsterdam/tours/aktiviteter/530 tour of the Heineken brewery) kommer dere til å lære dere hemmelighetene bak det å brygge en av verdens mest anerkjente øl. Den beste delen med omvisningen er helt klart at man aldri kommer til å gå rundt der tørst.

Det finnes massevis av nattklubber rundt omkring i Amsterdam, som er kjent verden over for utelivet sitt. Det er i helgene at de beste festene i Amsterdam finner sted, selv om det alltid er mulig å finne en heidundranes fest på en hverdag også. Byens beste klubber ligger ved Rembrantplein- og Leidseplein-torgene. Disse klubbene har ingen offisiell stengetid og det er ikke uvanlig å komme ramlende ut av hoveddøren for så å bli blendet av den gylne nederlandske solen. De store klubbene tiltrekker ofte noen av verdens beste DJer. For å være sikker på at du ikke går glipp av noe, anbefales det å hyre en lokal Pissup Barguide. Disse guidene er eksperter på å feste og sørger for at dere får mest mulig ut av helgen deres i 'Nordens Venezia'.

Utelivet i Amsterdam - puber, barer og klubber

Du må ha en ganske så vill fantasi for å kunne finne på noe gøy som ikke er lovlig i Amsterdam. I denne byen finnes det alltid en unnskyldning for å feste og det finnes ikke noe bedre sted å gi avkall på friheten sin. Så ta på deg partybuksa og slipp alle hemninger!

Hva skal du gjøre nå...

  1. Er det snart utdrikningslag? Vil dere ta det til neste nivå? Vi har over 21 års erfaring med å arrangere legendariske utdrikningslag for mer enn 200.000 gjester. Vi kan også hjelpe deg - kontakt oss for gratis råd.

  2. Finn inspirasjon og tips online Ta en titt på [ideer til utdrikningslag] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-ideer/), våre [aktivitetsideer] (https://www.pissup.no/utdrikningslag-aktiviteter/) eller våre [destinasjoner] (https://www.pissup.no/destinasjoner/)

Vi organiserer utdrikningslaget bestevennen din fortjener
  • Gjør som over 100.000 andre og stol på Pissup
  • Få tilgang til over 1500 aktiviteter
  • Pissup-ekspertene våre er tilgjengelige 24/7
Få gratis veiledning
Baz profile

Skrevet av : Baz

Få GRATIS eksperthjelp med hvordan du skal planlegge et helt legendarisk utdrikningslag!
Télécharger