100% COVID Refund pakke >

Villmannskjøring i Budapest

Inkludert
  • 60 min. Billeie
  • Profesjonell hjelp
  • Sjåfør
  • Privat transport til aktiviteten
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Daytime
Unique

Er dere klare for skikkelig villmannskjøring?

Kjører den kommende brudgommen som en villmann hjemme? Bestill denne opplevelsen med villmannskjøring i Budapest. Han vil garantert elske det!

Hungaroring er Ungarns mest kjente motorsportbane, og har flere ganger vært brukt til Formel 1 løp. Kast dere inn i en modifisert motor og kjør rundt som villmenn i en hel time. Det vil være en profesjonell sjåfør der som vil hjelpe dere og vise dere alt dere trenger.

Bilene er ikke vanlig biler, de er modifiserte trabanter med to fremsider istedenfor en bakside. Dere må være to sjåfører for å kontrollere bilen.

Dette kan dere forvente

En av sjåførene våre vil plukke dere opp på hotellet deres, eller ved avtalt sted i byen, og kjøre dere til motorsportbanen som ligger 20 kilometer utenfor Budapest.

Når dere ankommer vil dere møte en profesjonell instruktør, som vil vise dere bilene og lære dere opp. Først vil dere kjøre en Trabant med dobbel fremside, så dere må være to sjåfører. Dere blir delt opp i par og alle par får sjansen til å kjøre.

Etterpå kan dere velge mellom tre andre biler dere kan kjøre. Dere kan kjøre i en time, og dere kan fritt velge bilene dere vil kjøre med, men kun en bil kan brukes av gangen.

Add-Ons & Extras

+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+Sexy Hitchhiker
+1 car to drive simultaneously for 6 pax max
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding