100% COVID Refund pakke >

Poolparty på takterrasse på dagtid

4.5/5 ( 2 reviews-items )
Inkludert
  • Inngangsavgift for forbruksvarer
  • Pissup Guide
Daytime
Club Table Reservation
Landing Page

Klar for noen øl ved bassenget?

Drinker på takterrasse ved bassenget - perfekt aktivitet på søndager. Bestill et poolparty for utdrikningslaget i Budapest i dag!

Dra med guttegjengen på et eksklusivt poolparty, kjent kun blant lokale. Denne festen er i et slags leilighetsbygg. Når du står ute og ser mot taket, har du ingen anelse om det tropiske paradiset som skjuler seg der. Stemningen er som på en spansk øy. Pissup vil organisere inngangsbilletter og drikkebonger for gruppen, så alt ligger til rette for at dere kan kose dere skikkelig! Her får dere fantastisk utsikt, avslapping ved bassenget og mulighet til å drikke mens dere koser dere med musikk.

Dette kan dere forvente

Stedet ligger i utkanten av Budapest, og er lett tilgjengelig med offentlig transport.

Når du ankommer oppgir du bare navnet på reservasjonen. Pissup har allerede ordnet inngang for dere, så dere slipper å tenke på betaling.

Når dere er kommet på takterrassen er det bare å kose dere. Dere har drikkebonger som dere kan bruke på det dere vil i baren. Hva med en fruktig cocktail ved bassengkanten?

Det vil være en DJ på terrassen som vil spille top beats så alle kommer i den tropiske klubbstemningen. Ikke vær redd for å be DJen spille en sang dere liker!

Hopp i bassenget og nyt solen som sakte går ned bak den ungarske hovedstaden. Med denne reservasjonen kan dere være der til det stenger. Når det er over kan dere fortsette festen på byen. Hva med å prøve en av byens mange ruinbarer?

For å komme i form etter en dag med fest, bestill en spa detox opplevelse ved Buda Baths.
Det er kanskje ingen dårlig ide å svette ut all alkoholen i kroppen.

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Det er ingen maksgrense på deltakere på denne aktiviteten. Jo flere jo bedre!
  • Poolparty er kun på søndager fra 12.00 til 22.00.
  • Badeshorts er nødvendig om dere vil dyppe dere i bassenget. Nakenbading er ikke tillatt!
  • Stedet er kun åpent fra juni til slutten av september.

Poolparty på takterrasse på dagtid

Anmeldt "Enestående" med 4.5/5 Basert på 2+ reviews-items.

Drinker på takterrasse ved bassenget - perfekt aktivitet på søndager. Bestill et poolparty for utdrikningslaget i Budapest i dag!

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

30. August 2022

Google Translated Dette stedet var veldig bra beliggenhet med en veldig fantastisk utsikt over solnedgangen. Aldersgruppen var rundt 40 som ikke var ideelt, men stemningen og musikken var god. Forbruksvarer in

01. September 2022
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding