100% COVID Refund pakke >

Light Art Museum i Budapest

Inkludert
  • Pissup Guide
  • Inngangsbillett
Daytime
Guided Tours

Det er på tide med noe litt annerledes!

Ikke alle utdrikningslag må handle om drikking. Bestill en tur til Europas eneste lyskunstmuseum; Light Art Museum i Budapest.

Lysmuseet i Budapest imponerer mange med de interessante installasjonene, fascinerende kunstverkene og de vanvittige lysutstillingene. Bli med vår guide som vil ta dere gjennom en av Europas mest populære gallerier. Lær om historiske kunstverk gjennom kreative projeksjoner, og finn ut hvorfor Light Art Museum raskt har blitt en av de beste tingene du kan gjøre i den ungarske hovedstaden.

Dette kan dere forvente

Det er lett å finne Light Art Museum, da det ligger i hjertet av Budapest, og er lett tilgjengelig med gangavstand til de fleste hoteller i byen.

Guiden deres vil møte dere ved inngangen til museet til avtalt tid, og følge dere inn, der eventyret starter!

Føl hvordan det er å være en del av en lyshistorie gjennom kunstverk, vitenskap og teknologi. Se alle slags merkelige kreasjoner blandet med digital kultur laget av ungarske artister. Dere vil dra herfra med et helt nytt perspektiv på livet!

Det er ingen grense for hvor lenge gruppen kan være på museet, men et besøk varer vanligvis rundt en time. Dere kan naturligvis bruke mer tid her om dere ønsker det.

Vi tilbyr også en rekke aktiviteter for utdrikningslag uten alkohol. Vi trenger alle en rolig dag av og til. Se en full liste over våre opplevelser i Budapest på vår destinasjonsside. Det er dette vi i Pissup kan!

Dette bør dere vite før dere bestiller

  • Guiden deres vil møte dere ved inngangen til museet den aktuelle dagen.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding