100% COVID Refund pakke >

Paintballski i Budapest

4.79/5 ( 14 reviews-items )
Inkludert
  • Maske og beskyttelsesutstyr
  • 120 min. Leie av bane
  • Dommer
  • 200 x Paintballkuler
  • Sjåfør
  • Privat transport til aktiviteten
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Daytime
Featured
Paintball
Landing Page

Paintballski i Budapest - sikt på kompisene dine og skyt!

Stedet ligger i utkanten av Budapest, på en gammel, nedlagt militærbase. Stedet har mange forlatte bygninger, store grøfter og er omringet av skog. Perfekt for en runde virkelighetstro paintball.

Aktiviteten inkluderer 2 timer med paintball, 200 paintballkuler, sikkerhetsutstyr, leie av våpen, instruksjoner og transport til og fra stedet. Dere kan kjøpe ekstra paintballkuler på stedet

Paintballski - en opplevelse for livet

Dere kan bare slutte å dagdrømme om å være i en vaskekte actionfilm, dette er ekte krig ute i feltet. Dere har kanskje drukket dere fra sans og samling i Budapest kvelden før, det føles kanskje som at hodet skal eksplodere, men tro oss når vi sier: paintball er den ultimate kuren for bakrusen. Så fort dere er på plass, er iført slitne kamuflasjedrakter og har fått våpenet i hendene, da kommer hele gjengen til å forvandles til tøffe soldater for en dag.

Paintballbanen, som ligger ca. 30 minutter fra byen, er det perfekte stedet for en heftig ettermiddag som dette. Her finnes akkurat den typen hinder som trengs til en virkelighetstro kamp. Stedet har et perfekt røft terreng, slik at dere kan gjemme dere, beskytte dere selv og gjøre bakholdsangrep på kompisene i det andre laget. Paintballkulene er kanskje ikke kraftige nok til å drepe noen, men treffes man på nært nok hold kommer man til å kjenne det! Vanlige reaksjoner fra de som har vært med og spilt er "j-vla h-lvete, det gjør vondt!" (eller enda grovere språk).

Slik fungerer det:

Guiden kommer og møter dere ved hotellet og tar dere med til stedet via privat busstransport. Som mange av våre andre adrenalinfylte aktiviteter, så er denne også perfekt til å få blodet til å pumpe. Etter at dere har gått gjennom en kort sikkerhetsinstruksjon, får dere dele dere raskt inn i lag og deretter kan Paintballski-kampen begynne! Kun den sterkeste overlever!

Spill ulike scenario, som for eksempel ta flagget, kamp til døden og borg - alt det beste tatt fra skytespill som Call of Duty, bare dette er i virkeligheten. I tillegg til paintballkuler som setter fine, blå merker på kroppen, så man vil helst være den beste av alle når leken er over.

Ekstra informasjon:

Selv om dere ikke får drikke noe alkohol før, på veien i bussen eller på stedet - så kommer dere ikke til å trenge det, det er nok med bare adrenalinet! Man må være på hugget, ellers ryker man ganske så fort.

Dette er en aktivitet som passer året rundt, men det er mest populært når det er fint vær. Så husk på å bestille så fort som mulig for å sikre dere en plass.

Add-Ons & Extras

+Sexy Hitchhiker for paintball
+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+ammunition for paintball (100 paintballs)
+goulash or BBQ for 1 hours with unl beer/wine

Paintballski i Budapest

Anmeldt "Enestående" med 4.79/5 Basert på 14+ reviews-items.

Har dere et sterkt konkurranseinstinkt i gjengen? Da er paintball perfekt for dere! Taperne kjøper første runden på puben etterpå.

Viser de nyeste anmeldelsene

05. May 2024

Google Translated Tarm

10. April 2023

Google Translated Beste mann var guiden Marci

08. May 2024
06. May 2024
05. May 2024
02. May 2024
01. May 2024
10. April 2024
21. June 2023
11. September 2022
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding