Goulash & Pupper i Budapest | Pissup Reiser

Goulash & Pupper i Budapest

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Goulash & Pupper i Budapest

Inkludert
  • 2 x Beer(s) each
  • Pissup Guide
  • Main Dish each
  • Goulash each
  • 15 min. Strip Show
Add-Ons & Extras >
Night Life

Goulash & Pupper i Budapest – et tradisjonelt ungarsk måltid for store, sterke menn på tur!

Prøv litt lokal, tradisjonell mat i Budapest og nyt ekte goulash på en hyggelig restaurant i sentrum av byen. Måltidet inkluderer 2 retter og 2 gratis øl. Om noen i gjengen er vegetarianer kan vi fikse alternativ mat til dem, om dere gir beskjed på forhånd.

Slik fungerer det:

Guiden kommer og møter dere ved hotellet og tar dere med til restauranten. Det kan bli nødvendig med taxi eller offentlig transport, men da må dere betale for det selv. Ikke det at transport er så veldig dyrt i Ungarn.

På restauranten har dere et privat rom og får servert en 2-retters middag med goulash til forrett og grillet kylling med pommes frites til hovedrett. Alle sammen får også 2 store øl hver!

Etter maten blir det et helt spesielt show til brudgommen med en vakker ungarsk kvinne (for grupper som er større enn 12+ blir det 2 strippere!). Etter et forrykende hett show kan dere dra videre til en av de beste strippeklubbene i byen, om dere ønsker det.

Pissup bruker kun jenter fra det beste strippebyrået i Budapest. Disse jentene inkluderer Playboy-modeller, pornostjerner og modeller fra FHM og CKM. Kun det beste Ungarn har å tilby! Mange av dem er også eksklusive for Pissup!

Merk: Guiden er med dere helt til maten er betalt, med mindre dere vil dra til strippeklubben. Da følger guiden dere dit før han drar. Dere må selv betale for all drikke utover de to som er inkludert.

Add-Ons & Extras

1 Stripper
Desert Girl
Topless Hostess
1 hour unlimited beer

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

Goulash & Pupper i Budapest

Anmeldt "Enestående" med 4.83/5 Basert på 6+ anmeldelser.

Nyt en herlig, tradisjonell goulash og 2 store øl hver på en hyggelig restaurant i sentrum - med noe ekstra lekkert til dessert!

Viser de nyeste anmeldelsene

28. July 2022
av Wolfgang T.
25. July 2022
av Ertler
24. July 2022
av Mathias P.
24. July 2022
av Dominik S.
17. July 2022
av Deniz B.
04. May 2022
av Philipp P.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding