Fotball 5v5 i Budapest - spill litt god gammeldags fotball med gutta

Fotball 5v5 i Budapest

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Fotball 5v5 i Budapest

Inkludert
  • 1 t. Playing Time
  • Equipment
  • Private Transport (Roundtrip)
  • Pissup Guide
Daytime

Fotball 5v5 i Budapest – spill litt god gammeldags fotball sammen med gutta!

Få med en av favorittaktivitetene deres på utdrikningslaget i Budapest! Det er herlig å få beveget seg litt og svette ut litt av alkoholen fra kvelden før. Og hva er vel bedre enn å gjøre det med en vennlig runde fotball?

Litt konkurranse kommer til å gi dere den energien dere trenger for å fortsette helgen. Det er akkurat dette ekte menn trenger for komme seg opp på topp igjen. Se hvem som har den beste skytefoten og hvem som kan redde flest mål.

Prisen for en ettermiddag med fotball 5v5 inkluderer leie av en sportshall i 1 time, ball (såklart), garderober og dusj. Da kan dere slippe dere løs og spille ekte fotball, uten å tenke på at dere må dusje når dere kommer tilbake til hotellet. Dere kan bare gjøre dere klare her og så kjører vi dere rett til puben om dere ønsker det.

Fotball 5v5 er tilgjengelig 7 dager i uka fra 06.00 til 21.00. Sportshallen ligger i forstaden til Budapest og vi inkluderer derfor transport frem og tilbake.

Ta kontakt med oss og bestill i dag! Det er ingenting som er bedre enn å spille litt “vennlig” fotball med kompisgjengen!

Merk: Er dere flere enn 20 personer som skal være med, da reserverer vi sportshallen i 2 timer i stedet slik at alle får sjansen til å spille. Ta kontakt for mer informasjon.

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding