100% COVID Refund pakke >

ATV Cross Country i Budapest

Inkludert
  • Private transfer to activity
  • Quad Tour
  • Mineral Water
  • Coffee or Tea each
  • Qualified Instructor
  • Equipment & Safety Gear
Add-Ons & Extras >
Daytime
Firehjulinger

ATV Cross Country i Budapest – perfekt om dere vil få adrenalinet til å pumpe!

Bli herlig skitne på disse gjørmete offroad ATV-ene. Disse kjøretøyene blir godt vedlikeholdt av profesjonelle og kommer til å gi dere en herlig, adrenalinfylt opplevelse.

Slik fungerer det:

Dere blir møtt av guiden ved hotellet og blir tatt med til stedet via en privat minibuss. Turen dit tar mellom 30 minutter til 1 time, alt etter trafikken.

Når dere kommer frem til ATV-senteret i utkanten av Budapest vil dere først få sikkerhetsinstruksjoner av profesjonelle instruktører. Deretter får dere kjøre på det utfordrende offroad-terrenget. Dere kan krysse elver, kjøre i tunneler og gjennom skoger.

Vi har 12 stk 250cc ATV-er tilgjengelig. Grupper som er større enn dette må derfor deles opp. Vi tilbyr også 800cc ATV-er for store grupper. Da vil dere være to personer per ATV og etter 30 minutter bytter dere på hvem som kjører.

Merk: Av åpenbare grunner får dere ikke være med på denne aktiviteten om dere er påvirket av alkohol eller andre rusmidler. Men for å være helt ærlige, så trenger dere ikke ruse dere etter at dere har kjørt rundt på et av disse monstrene… adrenalinet kommer til å være rus nok!

Add-Ons & Extras

+Minivan transfer to tank/quad
+Goulash soup, homemade strudel, 1 beer
+Burger with fries, 1 beer
+Sexy Hitchhiker
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding