Quad Budapest (1)

ATV Cross Country i Budapest

ATV Cross Country i Budapest

Inkludert

  • Vennlig engelsktalende lokalguide
  • Transport – tur/retur
  • 1 times kjøretid
  • 250cc ATV og instruktør
dagtid
  • Oversikt
  • Galleri

ATV Cross Country i Budapest – perfekt om dere vil få adrenalinet til å pumpe!

Bli herlig skitne på disse gjørmete offroad ATV-ene. Disse kjøretøyene blir godt vedlikeholdt av profesjonelle og kommer til å gi dere en herlig, adrenalinfylt opplevelse.

Slik fungerer det:

Dere blir møtt av guiden ved hotellet og blir tatt med til stedet via en privat minibuss. Turen dit tar mellom 30 minutter til 1 time, alt etter trafikken.

Når dere kommer frem til ATV-senteret i utkanten av Budapest vil dere først få sikkerhetsinstruksjoner av profesjonelle instruktører. Deretter får dere kjøre på det utfordrende offroad-terrenget. Dere kan krysse elver, kjøre i tunneler og gjennom skoger.

Vi har 12 stk 250cc ATV-er tilgjengelig. Grupper som er større enn dette må derfor deles opp. Vi tilbyr også 800cc ATV-er for store grupper. Da vil dere være to personer per ATV og etter 30 minutter bytter dere på hvem som kjører.

Merk: Av åpenbare grunner får dere ikke være med på denne aktiviteten om dere er påvirket av alkohol eller andre rusmidler. Men for å være helt ærlige, så trenger dere ikke ruse dere etter at dere har kjørt rundt på et av disse monstrene… adrenalinet kommer til å være rus nok!

Merk: Bildene som vises er eksempler og ikke nødvendigvis 100% nøyaktige

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding