Trans Overraskelse Stripping | Pissup Utdrikningslag

Trans overraskelse stripping i Budapest

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Trans overraskelse stripping i Budapest

Inkludert
  • Kvinnlig stripper
  • Transseksuell stripper
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Night Life
Stripper
Landing Page

Prank Alert!

Vil du overraske den kommende brudgommen med et sjokk på den store festhelgen i Budapest? Vår trans strippeshow vil definitivt sette han ut!

Strippeshowet starter med at en lokal artist viser noen triks. Hun starter som en vanlig stripper. Den kommende brudgommen vil få bind for øyene så han ikke vil se hva som skjer. Deretter vil en transseksuell stripper ta over. Han vil garantert kjenne på den ubehagelige følelsen!!

Dette kan dere forvente

Dere vil avtale tid og sted med Pissup, så vi kan planlegge for dere. Normalt sett skjer dette på en bar, en restaurant eller på hotellet deres. Velg selv hva som blir mest naturlig!

Møt opp i god tid. Gjør dere klare med et par øl. og sørg for at dere har en avslappet stemning.

Når dere er i gang vil en model komme og sette ting i gang. Hun vil erte og tease dere og sørge for god stemning. Når han ser bindet foran øyene komme av, vil spenningen lyse i øynene hans. Snart vil alt endre seg.

Når han sitter med bind for øyene, vil kvinnen han tror han kommer til å danse med, snike seg vekk og en ny modell vil komme. En transseksuell danser vil komme og dra av bindet foran øynene. Se for dere hvordan han reagerer! Her har dere mye spennende i vente, er dere klare?

Add-Ons & Extras

+unlimited beer and wine (spritz)
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding