Fotballbilletter i Budapest | Pissup Utdrikningslag

Fotballbilletter i Budapest

( 7188 reviews-items )
4.8 / 5 Basert på 7188 reviews-items

Fotballbilletter i Budapest

Inkludert
  • Fotballbilletter
  • Pissup Guide
Football
Daytime

La oss håpe du får se et hattrick!

Få tak i fotballbilletter til en spennende fotballkamp i Budapest. Her får dere en uslåelig atmosfære som utdrikningslaget garantert vil elske.

Ungarske fotballkamper er kjent over hele verden for den fantastiske atmosfæren og alle følelsene som er i spill. Dette er en opplevelse dere aldri har sett maken til. Se hvordan publikum heier, og syng med på lagsangene. Selv om du kanskje ikke har på deg lagtrøya, blir du nok uansett inkludert i gruppen med dedikerte fans som vil at laget deres skal være det beste i verden.

Dette kan dere forvente

Vi vil arrangere kampbilletter til VIP-seksjonen for dere, så dere kan se det lokale laget spille. Dere vil motta dem før kampstart, så hold utkikk i innboksen.

Dere har to alternativer dere kan velge mellom, enkel VIP-pakke eller VIP med mat og drikke. Gi oss beskjed i forkant, slik at vi kan organisere pakken for utdrikningslaget deres. For den ultimate opplevelsen, anbefaler vi at dere kjøper VIP-pakke med mat og drikke; her får dere noen fantastiske fordeler!

Møt opp litt før kampstart på kampdagen, slik at dere har tid til å finne setene og gjøre dere klare for den store kampen.

Som med alle fotballkamper, vil spillet vare i 90 minutter med 15 minutters pause, der dere kan hente mat og drikke, dersom dere har valgt det alternativet. Entusiasmen blant fotballfansen er til å ta og føle på, og dere kan høre dem skrike gjennom hele stadioen med håp om å heie frem laget til seier!

Når kampen er ferdig, er det bare å håpe på at Budapest har vunnet. Da kan dere feire som dere vil. Mange lokale drar på klubber i hovedstaden, så hvorfor ikke slenge dere med dem? Vi kan organisere gratis inngang og sørge for at dere slipper forbi køen på en av de store nattklubbene dersom dere er interessert. Kom igjen gutter, dere er tross alt bare i Budapest en gang!

Dette bør dere vite før dere bestiller denne aktiviteten

  • Sørg for at dere undersøker spillplanen til laget på forhånd, slik at dere får de billettene dere vil ha.
  • Billetter er kun tilgjengelig på kampdager, så dere kan ikke velge fritt dessverre.
  • Det er kun to alternativer dersom dere ikke har et personlig fanklubb-kort. Det er enkel VIP eller VIP med mat og drikke. Velg den pakken som passer best for dere og deres budsjett. Kos dere mens dere kan!
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding