100% COVID Refund pakke >

Øl UTEN Sykling i Budapest

5/5 ( 1 anmeldelser )
Inkludert
  • 60 min. Ølbusstur
  • Sjåfør
  • Ubegrenset med øl eller 10 flasker prosecco
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Daytime
Beer Bike
Landing Page

Klampen i bånn

Nå trenger dere ikke lenger å sykle! La vår elektriske øl UTEN sykling gjøre all jobben, så dere kan fokusere på drikkingen på utrikningslaget i Budapest!

Gjør dere klare for en time dere aldri vil huske. Nyt atmosfæren i den livlige ungarske hovedstaden på en spennende tur der dere kan drikke så mye øl dere klarer. Kjør i en åpen elektrisk buss gjennom gatene i Budapest i en time i en elektrisk øltruck. Velg mellom å nyte utsikten eller utfordre hverandre til hvem som kan drikke mest! Dersom dere klarer å gå av på slutten, er vi virkelig imponerte.

Dette kan dere forvente

En av guidene våre vil hente dere på avtalt møteplass, og ta dere med til startstedet. Dersom guiden har mulighet, vil de være med på ebeer-bussen.

Så fort gutta er kommet på plass, vil turen gå gjennom sentrum av Budapest, der dere vil kjøre forbi flere kjente landemerker, mens dere får ubegrenset ungarsk hvit lager. Her vil dere raskt finne ut hvem av dere som virkelig kan drikke.

Det er ingen sykling og tråkking involvert, så her er det bare å lene seg tilbake og drikke. Vi vil stoppe etter rundt 45 minutter, hvis noen må tømme tanken. Må du, så må du.

Etter at timen er over, vil dere bli kjørt tilbake til startpunktet, og dere kan fortsette drikkingen et annet sted. For flere morsomnme aktiviteter som denne, sjekk ut vår offisielle destinasjonsside for Budapest, der dere vil finne en full liste over ting dere kan gjøre på utrdrikningslaget. Det er garantert et par andre aktiviteter her som bruden vil elske.

Dette bør dere vite før dere bestiller denne aktiviteten

  • Ølbussen kan ta opp til 14 personer.
  • Sett av minst en time for denne aktiviteten.
  • Dersom dere ikke ønsker ubegrenset med øl, kan dere bytte dette i ti flasker (7.5 liter) med Prosecco.
  • Ingen kostymer er tillatt, spar dette til etter turen.

Tillegg som utrikningslaget vil like

  • Ekstra Prosecco for ølbussen.

Add-Ons & Extras

+prosecco for ebeer bus

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

Øl UTEN Sykling i Budapest

Anmeldt "Enestående" med 5/5 Basert på 1+ anmeldelser.

Nå trenger dere ikke lenger å sykle! La vår elektriske øl UTEN sykling gjøre all jobben, så dere kan fokusere på drikkingen på utrikningslaget i Budapest!

12. April 2023
av Robin B.
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding