Budapest Barguide & VIP Strippeklubb image

Barguide & VIP Strippeklubb i Budapest

Barguide & VIP Strippeklubb i Budapest

Inkludert

  • 1 lokal Pissup guide per 12 pers.
  • Minimum 4 timer
  • VIP-inngang til en av de beste strippeklubbene
  • VIP-rom på strippeklubben
  • Få din andre drink GRATIS på strippeklubben
  • Brudgommen på scenen, show i VIP-rommet
fremhevet
natteliv
  • Oversikt

Barguide & VIP Strippeklubb i Budapest – la oss ta dere med på det beste av det beste i Ungarns hovedstad!

Lokalkunnskap er noe vi i Pissup er best på. Vi passer derfor på at dere unngår overvurderte turistfeller med alt for høye priser og dårlig kvalitet med vår barguide.

Vi får ingen provisjon fra stedene, så dere vet at vi kommer til å gi dere objektive råd. Guiden deres kommer til å skreddersy kvelden deres ut ifra den typen steder dere vil besøke. De kan ta dere med til støvete kommunistpuber, de kuleste og heteste stedene og til en av de beste strippeklubbene i Budapest.

Slik fungerer det:

Ikke bli lurt til å tro at Budapest er en enkel by å navigere i på natten. Og at om du gikk med bind for øynene gjennom gatene, så kan du finne en billig bar. Selv om det kanskje kan være noe sannhet i det, siden Ungarn har en fantastisk verdi for pengene. Men vi kan, takket være den eksklusive lokalkunnskapen vår, få dere inn på de billigste og beste stedene. Pissups barguide er garantert til å finne de beste stedene for dere!

Uansett hva det er dere er på let etter: enten om det er fancy VIP bordservice, der dere kan leke Bond-skurker, R’n’B-klubber med tunge høytalersystem eller tradisjonelle steder der dere kan prøve pálinka. Dette er deres store kveld ute på byen i en av Europas beste byer! Og guidene våre kommer til å hjelpe dere med å gjøre det til en kveld dere aldri kommer til å glemme!

Enten om det er Ruinpuber – et essensielt sted å besøke – kule barer eller om dere liker lyden av at barguiden vår hjelper dere med å planlegge byturen, slik at dere kan spare tid. Vi vet hvor alt skjer, uansett hvilken kveld det skulle vært, alt fra rolige lokaler til barer som spiller bra musikk. Bestill med oss, så kommer dere til å spare både tid og penger. Vi stresser dere ikke fra sted til sted, så om dere finner en bar dere virkelig liker, da kan dere bli værende så lenge dere vil. Moro og verdi for pengene – hva mer kan man be om?

Budapests beste strippeklubb:

Det er når dere kommer til den eksklusive strippeklubben at festen virkelig starter. Du og gutta vil komme inn i en verden full av under – eller mer spesifikt: en klubb full av noen av de mest sexy jentene du noensinne har sett. Og dere vet sikkert at ungarske jenter har et rykte for å være vakre (det må være noe i vannet… eller kanskje det er pálinka?), men kvinnene på denne klubben er overveldende sexy! Og med VIP-rommet kommer dere til å føle dere som konger av strippeklubben

Mer informasjon:

Det spesielle med denne strippeklubben, i tillegg til de åpenbare kroppsdelene til de ansatte, er at de har fantastiske priser på drinker. Samme hva du kjøper i VIP-rommet så får du drink nummer to gratis i hoveddelen. Husk: dette er et eksklusivt sted, så drikkeprisene kan virke ganske høye ved første øyekast. Men du er dum om du bare tar deg en øl. Vi råder dere til å ta en flaske sprit av litt bedre kvalitet i VIP-rommet, for så kommer klubben til å gi dere valget mellom alle andre flasker når dere kommer ut i hovedrommet igjen.

Merk: Det er viktig at man tenker på hvordan man oppfører seg. Ser guiden noen tegn på narkotika eller at gruppen ikke kan oppføre seg skikkelig, da blir barguiden helt enkelt avsluttet. Ønsker dere taxi hjem kan strippeklubben hjelpe dere med å skaffe det, men husk på at dere må betale for dem selv.

Hva kundene våre skriver

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding