Airsoft Angrep i Budapest - lad våpenet, finn posisjonen din og skyt

Airsoft Angrep i Budapest

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Airsoft Angrep i Budapest

Inkludert
  • Pissup Guide
  • mask and protective clothing
  • unlimited ammunition
  • Qualified Instructor
  • 120 min. track rental
  • 1 runde Beer
  • Private transfer to activity
  • Chauffeur
Add-Ons & Extras >
Daytime
Airsoft

Airsoft Angrep i Budapest – lad våpenet, finn posisjonen din og legg fingeren på avtrekkeren!

Paintball er bare så 80-tallet! Airsoft innebærer kraftige maskingevær-kopier, plastkuler og spesialbygde baner. Nå kan dere leve ut Call of Duty-fantasiene deres og se hvem de ekte skarpskytterne i gjengen er.

Guiden kommer og møter dere ved hotellet og tar dere med til stedet med en privat minibuss. Når dere kommer frem får dere skifte til rett utstyr og får sikkerhetsinstruksjoner for å kunne bruke våpenet rett. Deretter deles dere opp i 2 lag og begge lagene får én instruktør hver.

Vi vil gjerne legge til at instruktørene deres er tidligere britiske kommandosoldater, så de vet hvordan de skal sette opp en taktikk for å ta ut det andre laget. Dere kommer til å føle at dere er i en ekte krigssone!

Dere får utdelt 500 kuler hver, men det som er fint med disse plastkulene er at dere kan plukke dem opp fra bakken og lade våpenet på nytt. Dermed går dere aldri tom for skudd! Når dere er ferdige blir dere transportert tilbake til hotellet igjen.

Dette er en utrolig morsom og adrenalinfylt aktivitet som kommer til sørge for at utdrikningslaget i Budapest går ned i historien som helt legendarisk!

Ta kontakt med oss og bestill i dag for å sikre dere en plass på Airsoft Angrep i Budapest!

Merk: Dere får utdelt klær, men ikke sko. Så vi anbefaler at dere tar med dere gode sko, for dere kommer til å bli skitne!

Add-Ons & Extras

+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+Sexy Hitchhiker
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding