100% COVID Refund pakke >

Strandtur til Lupa Beach i Budapest

4/5 ( 1 reviews-items )
Inkludert
  • Inngang
  • Cocktail
  • Solseng
Add-Ons & Extras >
Daytime
Water Parks

Hva? Finnes det en strand i Budapest?

Ta med utdrikningslaget til den skjulte perlen Lupa Beach. Her kan dere kose dere med cocktails, slappe av og nyte helgen vekk fra damene.

Innsjøen Lupa ligger i utkanten av den ungarske hovedstaden, og kan by på klart blått vann, en hvit sandstrand som hentet ut fra en film, palmetrær og ikke minst masse cocktails! La Pissup ta med gruppen vekk fra storbyens kjas og mas og til denne skjulte perlen som ikke så mange andre kjenner til. Den perfekte måten å bli kvitt en skikkelig hangover.

Dette kan dere forvente

Vi sender en av våre sjåfører over til hotellet deres, eller til avtalt sted, for å hente dere og bringe dere til dette tropiske paradiset. Det ligger i utkanten av byen i forstaden Budakalász, så det er ikke mulig å komme dit til fots.

Her finner dere et flott badeområdet hvor både lokale og turister drar for å slappe av og nyte drinker i solen. Vi vil ordne reservasjon for dere, så dere kan gå rett inn.

Dere vil få en solseng hver og dere kan velge en fruktig cocktail fra menyen. Vær forsiktig, da bartenderne lager dem ekstra sterke. Det finnes flere barer langs stranden dere dere kan få både mer drikke og mat om dere ønsker det.

Etter tre timer på stranden vil sjåføren vår kjøre dere tilbake til sentrum igjen.

Add-Ons & Extras

+Sup
+Pissup Guide (23512)
+Wakeboard 1 hour
+Banana ride
+Lupa transfer 6 hours (4 hours beach time)

Strandtur til Lupa Beach i Budapest

Anmeldt "Enestående" med 4/5 Basert på 1+ reviews-items.

Ta med utdrikningslaget til den skjulte perlen Lupa Beach. Her kan dere kose dere med cocktails, slappe av og nyte helgen vekk fra damene.

Ekte kunder. Ekte anmeldelser.

04. June 2024
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding