100% COVID Refund pakke >

Fotballdart i Budapest

Inkludert
  • Fotballdart
  • Dommer
  • 60 min. Leie av bane
  • Pissup Guide
Add-Ons & Extras >
Daytime
Foot Darts

Treff midt i blinken!

Hvorfor spille et vanlig ballspill når dere kan spille dartfotball på utdrikningslaget i Budapest? Et spill som kombinerer de to spillene og som garantert gir mye latter.

Er dere klare for noen runder med fotballdart? Se for dere en fotballkamp spilt som dart sammen med gode venner. Legg ballen klar og se hvem som kan treffe trippel 20. Det vil nok bli noen skikkelig bomskudd, men er ikke det bare en del av spillet? Prøv ut ferdighetene deres og finn ut hvem som er mest treffsikker.

Dette kan dere forvente

En av guidene våre vil møte dere på avtalt treffpunkt, og ta dere med til stedet for fotballdart. Før dere starter, vil dere få en rask gjennomgang der dere lærer spillet og reglene, og får nyttige tips til hvordan dere får inn fulltreffer.

Reglene er veldig enkle. Legg opp fotballene og spark dem mot en stor dartblink. Ballene har borrelås, slik at de vil sette seg fast dersom du sparker dem hardt nok. Teamet som får flest poeng vil være kveldens vinnere.

Først blir dere delt i forskjellige lag, så starter galskapen. La oss håpe formen er på topp, så ikke dere taper kampen.

For å sikre at alt går som det skal og at reglene følges, vil en dommer være ansvarlig for spillet og holde oversikt over resultatene. Ingen skitne triks nå, la det være en fair game for alle.

Spillet vil spilles på leid bane, enten innendørs eller utendørs, avhengig av tilgjengeligheten den aktuelle dagen. Hele opplevelsen varer i 60 minutter, og den endelige vinneren vil kåres på slutten.

VIl dere utforske flere morsomme aktiviteter i samme stil? Sjekk ut vår destinasjonsside for Budapest for en full liste over opplevelser dere kan skjemme ut brudgommen med på den store helgen uten den kommende bruden. Her finner dere alt fra sexy strippere til små dverger som kan lenke seg fast i brudgommen for kvelden. Her finnes det fantastiske muligheter for å gjøre han flau!

Dette bør dere vite før dere bestiller denne aktiviteten

  • Gjengen kan bruke glatte fotballsko, perfekte for fotballbaner, eller, om dere foretrekker, sko som er laget for kunstgressbaner.
  • Ha på dere sportsklær, så det er mer behagelig når dere spiller.
  • Vi vil varsle dere på forhånd med beskjed om spillet vil foregå innendørs eller utendørs. Været kan også påvirke hvor aktiviteten gjennomføres.

Add-Ons & Extras

+Transfer in Budapest area
Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding