Damer i olje i Budapest - sexy og klissete show for gutter på tur

Damer i olje i Budapest

100% COVID Refund pakke >
Bestill nå med ro: 100% COVID refusjonspakke >

Damer i olje i Budapest

Inkludert

  • Beer(s) each
  • 2 x Strippers in Oil
  • 1 runde Girl on Girl
  • 1 runde Girls vs. Stag
  • Pissup Guide
  • 1 t. River Boat Cruise
Add-Ons & Extras >
Populære
Night Life

Damer i olje – gjør dere klare for en klissete kveld i Budapest!

Gjør dere klare for en heidundrende kveld med byens vakreste damer som bader i olje! Sammen gir dette en het opplevelse og alt foregår ombord på en båt – som er leid ut spesielt til dere.

De 2 skinnende, bikinikledde ungarske jentene kommer til å gli rundt i olje til deres store glede og fornøyelse, mens dere sitter rundt dem og nyter showet med en kald øl i hånden. Etter showet kan en av dere ta dere en runde i ringen mens han prøver å dra av bikinitoppen på de lekre damene.

Showet foregår på en båt som står i havnen og dere får en velkomstshot når dere går ombord samt én øl hver. Dere finner naturligvis også en kontantbar ombord om dere er tørste på mer drikke.

Det finnes en dusj ombord slik at dere kan få vasket av dere all den klissete olja etter at showet er over. Det kan være en god idé å ta med ekstra klær til den av dere som skal en tur i ringen.

Guiden vår sørger selvsagt også for at alt går som på skinner, slik at dere får den beste mulige opplevelsen.

Damer i olje er den perfekte aktiviteten for å skape en god stemning for turen videre ut på Budapests uteliv. Vi har massevis av morsomme aktiviteter her. Samme om det er mer øl, flere damer eller en god fest dere er ute etter. Dere finner også mange aktiviteter til å lindre tømmermennene dagen derpå. Sjekk ut resten av aktivitetene her på nettsiden vår.

God tur!

Add-Ons & Extras

bus
1 Stripper
topless hostess
XXL Show
additional hour river cruise

Trenger du hjelp?

ring oss på +47 85 29 01 45 eller

Send en melding